Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

alexrad_CSHU 

fru!ts alexrad_CSHU

Név:
Életkor:
Nem:
Város:
-
férfi
Csapat:
Blog:
Fórumrang:
Albumok:
Weblap:
E-mail cím: nem publikus
MSN:

alexrad; vallomás 2011. április 29. alexrad_CSHU 56 hozzászólás 146579 olvasás

A fruits klán felbomlásának okára szeretném, hogy a publikum is mélyebb betekintést nyerjen.
Egy részletes leírást olvashattok az én nézőpontomból az alábbiakban, arról, hogy ki, mit és miért csinált.

Első lépésben hétfő délután felhívtam kusztit ventrire, hogy panzival együtt hárman szavazzunk a cseréről, mint a klán kemény magja. Eközben panzi felhívta egy régi haverját, mert úgy gondolta, hogy egyúttal beszélhetnénk a sráccal, hogy ki is ő valójában és milyen elképzelései vannak a csapatozást illetően, mert lehet ő jönne kash helyére. A szavazáson kuszti tartózkodott és csak annyit mondott, hogy nem tetszik neki, hogy cserélünk -panzi és én a csere mellett voltunk, mindketten ugyan úgy láttuk, hogy kash csak hátráltatná a csapat felkészülését, főképp úgy, hogy most már nem csak őhozzá kellett volna igazodni időben, hanem neki is kusztihoz és panzihoz, mert nekik sok dolguk lesz a közeljövőben (előbbinek vizsgákra való tanulás utóbbinak pedig a második egyeteméhez való felvételire tanulás a munkája mellett.)-

Ezek után egy nappal később, amikor kash is online lett, beszélgetett panzival, a klán jövőjét illetően, én meg ahogy ezt megtudtam kapásból felhívtam ventrire, hogy elmondjam neki mi a szitu. Mégis csak nem szerettem volna, hogy, úgy tegyünk mintha minden a normális kerékvágásban menne. Mondtam neki, hogy én szeretném lecserélni, mert ami az elmúlt két hónapon keresztül folyt a klánban az nekem nem tetszik és nem szeretnék ebbe több energiát ölni. (Még azt se mondtam neki, hogy erről a cseréről szavaztunk, próbáltam magamra vállalni mindent, még itt klán hír formájában is.) Ezeken után az volt a következő lépcső, hogy kuszti másnap bejelenti, hogy neki nem tetszik, hogy panzi már két nappal hazatérésünk után felhívott egy lehetséges új ötödik tagot ventrire és emiatt kilépett a klánból, amire persze az volt a reakció, bard részéről, hogy ő kuszti nélkül nem játszik. :) Így szétesett a klán.

Sokan említették, hogy, mennyire elszúrtam ezzel egy jó klánt és, hogy milyen hálátlan vagyok. Szerintem egyáltalán nem vagyok hálátlan, taktikailag teljesen felkészítettem a csapatot amennyire kitellett tőlem, erre a LAN-on élesben már az alap szituációknál is hatalmas baklövések voltak. Mintha hiába járt volna a szám előtte. Kashhez annyit fűznék hozzá, hogy az elmúlt két hónapban rengetegszer közbejött neki valami és nem tudott jönni gyakorolni, még akkor is ha eljutottunk odáig, hogy gyakorlás akkor hirtelen mindig el kellett mennie focit nézni vagy épp hirtelen anyukája születésnapja lett vagy épp vigyázni kellett az unokatestvéreire. Nekem személy szerint ezt nem volt kedvem folytatni, így egyáltalán nem is bánom, ami történt. Annyival viszont egyetértek, hogy kash alapjáraton rendes srác és rengeteget utazgatott a klán miatt és volt, hogy alig aludt éjszaka, mert éjfélig játszottunk ő pedig hajnali négykor kelt.

Szerintem ebből az írásból mindenki le tudja szűrni a konzekvenciát, hogy mennyire kell és kit szidni. Az én meglátásom szerint, -miután mindenki mindenkit hibáztatott- hogy senki sem csinált semmi olyat, amiért őt felelőségre kellett volna vonni. Sajnálatos módon vannak olyanok akik próbálnak másokra kenni mindent, amikor nincs is mit másra kenni. Én szerettem volna a lehető legkorrektebbül eljárni és nem hinném, hogy bűnt követtem volna el azzal, hogy nem szeretnék kashsel játszani. Kusztit is meg lehet érteni, hogy nem tetszett neki, hogy gyorsan szerettünk volna változást -amit a klán érdeke megkövetelt volna.- Panzit is meg lehet érteni, mint klán alapító és olyan tag aki ''in-game''-en kívül mindent megtett a csapatért, hogy szerette volna jobb mederbe terelni az ötöst. Kasht is meg lehet érteni, hogy sokat utazgatott és másoknak ( azaz nekünk ) ez nem volt elég és emiatt rosszul érezte magát.


avatar #56
ULTRAH 2011. április 30. 1251 hozzászólás 276.
Valaki rendezzen ebből 1 drámai moviet és felejtsük már el az ilyeneket.
én se rakom ki hogy összevesztem multkor apucikámmal hogy, ki nyírja le a füvet elvi alapon
Hola
avatar #55
stelar 2011. április 30. 8192 hozzászólás 7.
Válasz alexrad_CSHU #43. hozzászólására
Na ez nagyon nem szép amit most írál.

Direkt kihangsúlyoztam, hogy nem amiatt, hogy kevesebbet lősz!!!
Kérdezted miben nem tartottad a szavad és felsoroltam a fájó pontokat, direkt mondtam, hogy csoportosítom, mondtam, hogy in-game és azon kívül. A másik, meg, hogy most az olvasóknak úgy tűnik mintha rád csak egyszer vagy kétszer vártunk volna, közbe nagyon nem így volt.
Lanon még nem gondolkodtam tagcserén, ( előtte a felkészülés során voltak gondolataim párszor, de úgy gondoltam, hogy ha akkor verném szét a csapatot akkor az tényleg nem lenne korrekt, inkább vártam a megváltásra ami nem jött meg. )
Hazajöttünk aztán vasárnap beszélgettünk panzival milyen volt a lan, még akkor se gondoltam cserére, másnap pedig azaz hétfőn panzi felhozta, hogy milyen véletlen történt, mégpedig, hogy felvette a régi haverja aki szeretne vele klánozni és, hogy panzi is pont őt akarta felvenni, hogy hívja a csapatba. Mondta, hogy vele simán sokat érnénk és bardra le lehetne cserélni. Én megvédtem bardot, mert attól még, hogy kulcsfontosságú jelenetekben hibázott játékban, nem szerettem volna ezzel büntetni, mert nekem nem az számít, hogy concussion ellen például azért nem hoztunk elég kört, mert, mondjuk bard ránézett feleslegesen a ct-re aki lelőtte és felszedte a bombát, se az nem számított nekem, hogy hosszún a sokat használt flashbe beleállt és amiatt lelőttek hármunkat, hanem az, hogy tőle telhetően szívvel felkészült a lanra és a hibáit lehet majd orvosolni.

Erre amit te csináltál, szeretnék egy példát felhozni, ami álltal mindenki világosan láthatja és értelmezheti a történéseket;

Pár éve álltam várusunk központjában, vártam a buszra -itt szeretném megjegyezni, hogy Érden mindíg késnek a buszok nagyjából 5-10 perc között, ez fontos, hogy átlássátok a példaszituációt-. Hazafele olyan 50 perc lett volna gyalog hazaérnem. Húsz perc várakozás után egy idegen nénivel szóbaelegyedtem aki elkezdett szidni, -elég alpári módon- hogy miért nem indulok el haza gyalog fiatal létemre. Mondtam neki, hogy mindjárt jön a busz. Nagy nehezen 45 perc múlva megjött a volán. 30 perc amiatt, mert kiesett egy járat, 15 perc amiatt, mert késett a következő. Sajnos ott is ugyan úgy bedőltem a volánnak, hogy fú biztos jönni fog biztos jönni, de nem jött. Ugyan így dőltem be kash ígérgetéseinek is, aki úgy jött a klánba, hogy elmondtuk neki mit szeretnénk, erre ő azt felelte, hogy ő benne bízhatunk mindíg lesz a megbeszélt időpontokban. Sajnos nem így lett, vártam rá, hogy megváltozzon, mert mégis csak nem szerettük volna már tizedszerre lecserélni az ötödik tagot és úgy gondoltam szemétség lenne kitenni kasht, azok után, hogy rengeteget utazgatott a klán miatt.
Remélem látjátok a busz és a kash közötti összegüssést. Nem gondoltam, hogy egy volan így meg fog szivatni, gyalog már hazaértem volna, de vártam a buszra, mert gondoltam csak jönni fog, ha pedig kimarad egy járat akkor legalább a következő kivételesen pontos lesz, de nem így lett...

Gondolom nem az lett volna a jó megoldás, hogy lan előtt azt mondom, bocsi kash leszarom, hogy készültünk együtt és beleöltél napokat a csapatba, de nem hoztad az elvárásokat ezért nem veled megyünk le lanra. Se nem az, hogy még itt egy hétig úgy teszünk mintha minden a normális kerékvágásban ment volna.
Ezzel az irománnyal nem téged szeretnélek rossz színben feltüntetni, pusztán csak, ha már megtámadnak szeretném megvédeni magam. Azzal továbbra is egyetértek, hogy te voltál ötünk közül aki a legtöbb időt beleölte abba, hogy le tudjon ülni gyakorolni, amit én becsülök. Viszont had ne keljen nekem elfogadnom azt, hogy úgy ülögessünk le este játszani, hogy vagy jön kash vagy nem. Szerintem simán örülni kéne annak, hogy elértünk egy eredményt és úgy értük el, hogy se előtte se utánna nem tett bele felesleges munkát, mert úgy oldottuk meg. Én nem értem miért vagy ilyen ellenséges.

Én ha a te helyedben lettem volna, elfogadtam volna a döntést egy pillanat alatt. Elismertem volna, hogy "igen én voltam a leggyengébb játékos ennek ellenére én készültem egyénileg a legkevesebbet és sajnos a csapattal való gyakorlást is többször hátráltattam azzal, hogy nem jelentem meg. Egyúttal szeretném megköszönni, hogy annak ellenére, hogy ha öt kash lett volna a pályán lehet nem ment volna ilyen könnyedén a TOP8, mégis egy ilyen előkellő helyen végeztem."

Arra meg, hogy engem büdös netplayernek tartott mindeki és te ennek ellenére lejöttél velem lanra, szerintem felesleges reagálni hoszabban, mert ez nem egy olyan hatalmas erény részedről. Már akkor is tudtad, hogy nem vagyok netplayer amikor komolyabban elkezdtünk klánozni és ezt el is ismerted egy kettőnk között folytatott privát beszélgetésben.
rövidebben ki se lehetett volna ezt fejteni
Nem annak van nagy hatalma,aki irányítani tudja a történéseket,hanem annak,akire nem hatnak...
avatar #54
gYuReX 2011. április 30. 211 hozzászólás 1666.
Válasz elefunique #52. hozzászólására
jolvan. okés...elolvastam. értem..
de gyerekek most őszintén,


...

EZ MIND KI ARETKES FASZT ÉRDEKEL?:SADASD:ASD:DAS:DASÉD:SASa

nooffenz, gl inda fjucsör
és te kit érdekelsz?
gYx
avatar #53
caribou 2011. április 30. 2129 hozzászólás 133.
Válasz elefunique #52. hozzászólására
jolvan. okés...elolvastam. értem..
de gyerekek most őszintén,


...

EZ MIND KI ARETKES FASZT ÉRDEKEL?:SADASD:ASD:DAS:DASÉD:SASa

nooffenz, gl inda fjucsör
Szerintem, ha már vettél annyi fáradtságot, hogy ideírtál, akkor ha nem is 100%osan, de valamennyire érdekel:/ no offenz.
A szenilitás biztos jele, ha elfelejtjük befeje
avatar #52
elefunique 2011. április 29. 2155 hozzászólás 129.
Válasz caribou #51. hozzászólására
Ez már mondjuk fixen esélytelen. Az ember mivoltából fakadóan. Ha K4ash lennék nem mennék vissza becsületből. Ha Alex lennék, nem kérnék bocsánatot becsületből. Esélytelen a megoldás, a régi csapategységet már nem lehet visszahozni. Bájdövéj, Karcsinak olyan szempontból igaza van, hogy emberileg ez geci húzás volt.
jolvan. okés...elolvastam. értem..
de gyerekek most őszintén,


...

EZ MIND KI ARETKES FASZT ÉRDEKEL?:SADASD:ASD:DAS:DASÉD:SASa

nooffenz, gl inda fjucsör
if your speech shouldnt be better than silence, be silent.
avatar #51
caribou 2011. április 29. 2129 hozzászólás 133.
Válasz davcs1__- #50. hozzászólására
Tegyétek azt , szerintem még megoldható , ha megbeszélitek és nem vesztek össze egyből , hogy így meg úgy.
Ez már mondjuk fixen esélytelen. Az ember mivoltából fakadóan. Ha K4ash lennék nem mennék vissza becsületből. Ha Alex lennék, nem kérnék bocsánatot becsületből. Esélytelen a megoldás, a régi csapategységet már nem lehet visszahozni. Bájdövéj, Karcsinak olyan szempontból igaza van, hogy emberileg ez geci húzás volt.
A szenilitás biztos jele, ha elfelejtjük befeje
avatar #50
davcs1__- 2011. április 29. 1073 hozzászólás 326.
Válasz PNZ- #49. hozzászólására
amúgy én bánom h így alakult és legszívesebben visszaforgatnám az egészet ...
Tegyétek azt , szerintem még megoldható , ha megbeszélitek és nem vesztek össze egyből , hogy így meg úgy.
avatar #49
PNZ- 2011. április 29. 437 hozzászólás 905.
amúgy én bánom h így alakult és legszívesebben visszaforgatnám az egészet ...
avatar #48
davcs1__- 2011. április 29. 1073 hozzászólás 326.
Válasz alexrad_CSHU #43. hozzászólására
Na ez nagyon nem szép amit most írál.

Direkt kihangsúlyoztam, hogy nem amiatt, hogy kevesebbet lősz!!!
Kérdezted miben nem tartottad a szavad és felsoroltam a fájó pontokat, direkt mondtam, hogy csoportosítom, mondtam, hogy in-game és azon kívül. A másik, meg, hogy most az olvasóknak úgy tűnik mintha rád csak egyszer vagy kétszer vártunk volna, közbe nagyon nem így volt.
Lanon még nem gondolkodtam tagcserén, ( előtte a felkészülés során voltak gondolataim párszor, de úgy gondoltam, hogy ha akkor verném szét a csapatot akkor az tényleg nem lenne korrekt, inkább vártam a megváltásra ami nem jött meg. )
Hazajöttünk aztán vasárnap beszélgettünk panzival milyen volt a lan, még akkor se gondoltam cserére, másnap pedig azaz hétfőn panzi felhozta, hogy milyen véletlen történt, mégpedig, hogy felvette a régi haverja aki szeretne vele klánozni és, hogy panzi is pont őt akarta felvenni, hogy hívja a csapatba. Mondta, hogy vele simán sokat érnénk és bardra le lehetne cserélni. Én megvédtem bardot, mert attól még, hogy kulcsfontosságú jelenetekben hibázott játékban, nem szerettem volna ezzel büntetni, mert nekem nem az számít, hogy concussion ellen például azért nem hoztunk elég kört, mert, mondjuk bard ránézett feleslegesen a ct-re aki lelőtte és felszedte a bombát, se az nem számított nekem, hogy hosszún a sokat használt flashbe beleállt és amiatt lelőttek hármunkat, hanem az, hogy tőle telhetően szívvel felkészült a lanra és a hibáit lehet majd orvosolni.

Erre amit te csináltál, szeretnék egy példát felhozni, ami álltal mindenki világosan láthatja és értelmezheti a történéseket;

Pár éve álltam várusunk központjában, vártam a buszra -itt szeretném megjegyezni, hogy Érden mindíg késnek a buszok nagyjából 5-10 perc között, ez fontos, hogy átlássátok a példaszituációt-. Hazafele olyan 50 perc lett volna gyalog hazaérnem. Húsz perc várakozás után egy idegen nénivel szóbaelegyedtem aki elkezdett szidni, -elég alpári módon- hogy miért nem indulok el haza gyalog fiatal létemre. Mondtam neki, hogy mindjárt jön a busz. Nagy nehezen 45 perc múlva megjött a volán. 30 perc amiatt, mert kiesett egy járat, 15 perc amiatt, mert késett a következő. Sajnos ott is ugyan úgy bedőltem a volánnak, hogy fú biztos jönni fog biztos jönni, de nem jött. Ugyan így dőltem be kash ígérgetéseinek is, aki úgy jött a klánba, hogy elmondtuk neki mit szeretnénk, erre ő azt felelte, hogy ő benne bízhatunk mindíg lesz a megbeszélt időpontokban. Sajnos nem így lett, vártam rá, hogy megváltozzon, mert mégis csak nem szerettük volna már tizedszerre lecserélni az ötödik tagot és úgy gondoltam szemétség lenne kitenni kasht, azok után, hogy rengeteget utazgatott a klán miatt.
Remélem látjátok a busz és a kash közötti összegüssést. Nem gondoltam, hogy egy volan így meg fog szivatni, gyalog már hazaértem volna, de vártam a buszra, mert gondoltam csak jönni fog, ha pedig kimarad egy járat akkor legalább a következő kivételesen pontos lesz, de nem így lett...

Gondolom nem az lett volna a jó megoldás, hogy lan előtt azt mondom, bocsi kash leszarom, hogy készültünk együtt és beleöltél napokat a csapatba, de nem hoztad az elvárásokat ezért nem veled megyünk le lanra. Se nem az, hogy még itt egy hétig úgy teszünk mintha minden a normális kerékvágásban ment volna.
Ezzel az irománnyal nem téged szeretnélek rossz színben feltüntetni, pusztán csak, ha már megtámadnak szeretném megvédeni magam. Azzal továbbra is egyetértek, hogy te voltál ötünk közül aki a legtöbb időt beleölte abba, hogy le tudjon ülni gyakorolni, amit én becsülök. Viszont had ne keljen nekem elfogadnom azt, hogy úgy ülögessünk le este játszani, hogy vagy jön kash vagy nem. Szerintem simán örülni kéne annak, hogy elértünk egy eredményt és úgy értük el, hogy se előtte se utánna nem tett bele felesleges munkát, mert úgy oldottuk meg. Én nem értem miért vagy ilyen ellenséges.

Én ha a te helyedben lettem volna, elfogadtam volna a döntést egy pillanat alatt. Elismertem volna, hogy "igen én voltam a leggyengébb játékos ennek ellenére én készültem egyénileg a legkevesebbet és sajnos a csapattal való gyakorlást is többször hátráltattam azzal, hogy nem jelentem meg. Egyúttal szeretném megköszönni, hogy annak ellenére, hogy ha öt kash lett volna a pályán lehet nem ment volna ilyen könnyedén a TOP8, mégis egy ilyen előkellő helyen végeztem."

Arra meg, hogy engem büdös netplayernek tartott mindeki és te ennek ellenére lejöttél velem lanra, szerintem felesleges reagálni hoszabban, mert ez nem egy olyan hatalmas erény részedről. Már akkor is tudtad, hogy nem vagyok netplayer amikor komolyabban elkezdtünk klánozni és ezt el is ismerted egy kettőnk között folytatott privát beszélgetésben.
"Szerintem simán örülni kéne annak, hogy elértünk egy eredményt és úgy értük el, hogy se előtte se utánna nem tett bele felesleges munkát, mert úgy oldottuk meg."

oké , hogy gyengébben szerepelt , de pl. 1 hónap múlva lehet , hogy jobban játszanátok csapatban, de mégis te akartál forgatni.

szerintem jó csapat lettetek volna , ha még együtt maradtok , de gl mindenkinek.

ui.: nem támadásnak szántam , csak ez szemet szúrt.:D
avatar #47
Vidia 2011. április 29. 357 hozzászólás 1090.
Válasz alexrad_CSHU #43. hozzászólására
Na ez nagyon nem szép amit most írál.

Direkt kihangsúlyoztam, hogy nem amiatt, hogy kevesebbet lősz!!!
Kérdezted miben nem tartottad a szavad és felsoroltam a fájó pontokat, direkt mondtam, hogy csoportosítom, mondtam, hogy in-game és azon kívül. A másik, meg, hogy most az olvasóknak úgy tűnik mintha rád csak egyszer vagy kétszer vártunk volna, közbe nagyon nem így volt.
Lanon még nem gondolkodtam tagcserén, ( előtte a felkészülés során voltak gondolataim párszor, de úgy gondoltam, hogy ha akkor verném szét a csapatot akkor az tényleg nem lenne korrekt, inkább vártam a megváltásra ami nem jött meg. )
Hazajöttünk aztán vasárnap beszélgettünk panzival milyen volt a lan, még akkor se gondoltam cserére, másnap pedig azaz hétfőn panzi felhozta, hogy milyen véletlen történt, mégpedig, hogy felvette a régi haverja aki szeretne vele klánozni és, hogy panzi is pont őt akarta felvenni, hogy hívja a csapatba. Mondta, hogy vele simán sokat érnénk és bardra le lehetne cserélni. Én megvédtem bardot, mert attól még, hogy kulcsfontosságú jelenetekben hibázott játékban, nem szerettem volna ezzel büntetni, mert nekem nem az számít, hogy concussion ellen például azért nem hoztunk elég kört, mert, mondjuk bard ránézett feleslegesen a ct-re aki lelőtte és felszedte a bombát, se az nem számított nekem, hogy hosszún a sokat használt flashbe beleállt és amiatt lelőttek hármunkat, hanem az, hogy tőle telhetően szívvel felkészült a lanra és a hibáit lehet majd orvosolni.

Erre amit te csináltál, szeretnék egy példát felhozni, ami álltal mindenki világosan láthatja és értelmezheti a történéseket;

Pár éve álltam várusunk központjában, vártam a buszra -itt szeretném megjegyezni, hogy Érden mindíg késnek a buszok nagyjából 5-10 perc között, ez fontos, hogy átlássátok a példaszituációt-. Hazafele olyan 50 perc lett volna gyalog hazaérnem. Húsz perc várakozás után egy idegen nénivel szóbaelegyedtem aki elkezdett szidni, -elég alpári módon- hogy miért nem indulok el haza gyalog fiatal létemre. Mondtam neki, hogy mindjárt jön a busz. Nagy nehezen 45 perc múlva megjött a volán. 30 perc amiatt, mert kiesett egy járat, 15 perc amiatt, mert késett a következő. Sajnos ott is ugyan úgy bedőltem a volánnak, hogy fú biztos jönni fog biztos jönni, de nem jött. Ugyan így dőltem be kash ígérgetéseinek is, aki úgy jött a klánba, hogy elmondtuk neki mit szeretnénk, erre ő azt felelte, hogy ő benne bízhatunk mindíg lesz a megbeszélt időpontokban. Sajnos nem így lett, vártam rá, hogy megváltozzon, mert mégis csak nem szerettük volna már tizedszerre lecserélni az ötödik tagot és úgy gondoltam szemétség lenne kitenni kasht, azok után, hogy rengeteget utazgatott a klán miatt.
Remélem látjátok a busz és a kash közötti összegüssést. Nem gondoltam, hogy egy volan így meg fog szivatni, gyalog már hazaértem volna, de vártam a buszra, mert gondoltam csak jönni fog, ha pedig kimarad egy járat akkor legalább a következő kivételesen pontos lesz, de nem így lett...

Gondolom nem az lett volna a jó megoldás, hogy lan előtt azt mondom, bocsi kash leszarom, hogy készültünk együtt és beleöltél napokat a csapatba, de nem hoztad az elvárásokat ezért nem veled megyünk le lanra. Se nem az, hogy még itt egy hétig úgy teszünk mintha minden a normális kerékvágásban ment volna.
Ezzel az irománnyal nem téged szeretnélek rossz színben feltüntetni, pusztán csak, ha már megtámadnak szeretném megvédeni magam. Azzal továbbra is egyetértek, hogy te voltál ötünk közül aki a legtöbb időt beleölte abba, hogy le tudjon ülni gyakorolni, amit én becsülök. Viszont had ne keljen nekem elfogadnom azt, hogy úgy ülögessünk le este játszani, hogy vagy jön kash vagy nem. Szerintem simán örülni kéne annak, hogy elértünk egy eredményt és úgy értük el, hogy se előtte se utánna nem tett bele felesleges munkát, mert úgy oldottuk meg. Én nem értem miért vagy ilyen ellenséges.

Én ha a te helyedben lettem volna, elfogadtam volna a döntést egy pillanat alatt. Elismertem volna, hogy "igen én voltam a leggyengébb játékos ennek ellenére én készültem egyénileg a legkevesebbet és sajnos a csapattal való gyakorlást is többször hátráltattam azzal, hogy nem jelentem meg. Egyúttal szeretném megköszönni, hogy annak ellenére, hogy ha öt kash lett volna a pályán lehet nem ment volna ilyen könnyedén a TOP8, mégis egy ilyen előkellő helyen végeztem."

Arra meg, hogy engem büdös netplayernek tartott mindeki és te ennek ellenére lejöttél velem lanra, szerintem felesleges reagálni hoszabban, mert ez nem egy olyan hatalmas erény részedről. Már akkor is tudtad, hogy nem vagyok netplayer amikor komolyabban elkezdtünk klánozni és ezt el is ismerted egy kettőnk között folytatott privát beszélgetésben.
ez egy határozottan jó példa :D:D::D
avatar #46
Válasz alexrad_CSHU #43. hozzászólására
Na ez nagyon nem szép amit most írál.

Direkt kihangsúlyoztam, hogy nem amiatt, hogy kevesebbet lősz!!!
Kérdezted miben nem tartottad a szavad és felsoroltam a fájó pontokat, direkt mondtam, hogy csoportosítom, mondtam, hogy in-game és azon kívül. A másik, meg, hogy most az olvasóknak úgy tűnik mintha rád csak egyszer vagy kétszer vártunk volna, közbe nagyon nem így volt.
Lanon még nem gondolkodtam tagcserén, ( előtte a felkészülés során voltak gondolataim párszor, de úgy gondoltam, hogy ha akkor verném szét a csapatot akkor az tényleg nem lenne korrekt, inkább vártam a megváltásra ami nem jött meg. )
Hazajöttünk aztán vasárnap beszélgettünk panzival milyen volt a lan, még akkor se gondoltam cserére, másnap pedig azaz hétfőn panzi felhozta, hogy milyen véletlen történt, mégpedig, hogy felvette a régi haverja aki szeretne vele klánozni és, hogy panzi is pont őt akarta felvenni, hogy hívja a csapatba. Mondta, hogy vele simán sokat érnénk és bardra le lehetne cserélni. Én megvédtem bardot, mert attól még, hogy kulcsfontosságú jelenetekben hibázott játékban, nem szerettem volna ezzel büntetni, mert nekem nem az számít, hogy concussion ellen például azért nem hoztunk elég kört, mert, mondjuk bard ránézett feleslegesen a ct-re aki lelőtte és felszedte a bombát, se az nem számított nekem, hogy hosszún a sokat használt flashbe beleállt és amiatt lelőttek hármunkat, hanem az, hogy tőle telhetően szívvel felkészült a lanra és a hibáit lehet majd orvosolni.

Erre amit te csináltál, szeretnék egy példát felhozni, ami álltal mindenki világosan láthatja és értelmezheti a történéseket;

Pár éve álltam várusunk központjában, vártam a buszra -itt szeretném megjegyezni, hogy Érden mindíg késnek a buszok nagyjából 5-10 perc között, ez fontos, hogy átlássátok a példaszituációt-. Hazafele olyan 50 perc lett volna gyalog hazaérnem. Húsz perc várakozás után egy idegen nénivel szóbaelegyedtem aki elkezdett szidni, -elég alpári módon- hogy miért nem indulok el haza gyalog fiatal létemre. Mondtam neki, hogy mindjárt jön a busz. Nagy nehezen 45 perc múlva megjött a volán. 30 perc amiatt, mert kiesett egy járat, 15 perc amiatt, mert késett a következő. Sajnos ott is ugyan úgy bedőltem a volánnak, hogy fú biztos jönni fog biztos jönni, de nem jött. Ugyan így dőltem be kash ígérgetéseinek is, aki úgy jött a klánba, hogy elmondtuk neki mit szeretnénk, erre ő azt felelte, hogy ő benne bízhatunk mindíg lesz a megbeszélt időpontokban. Sajnos nem így lett, vártam rá, hogy megváltozzon, mert mégis csak nem szerettük volna már tizedszerre lecserélni az ötödik tagot és úgy gondoltam szemétség lenne kitenni kasht, azok után, hogy rengeteget utazgatott a klán miatt.
Remélem látjátok a busz és a kash közötti összegüssést. Nem gondoltam, hogy egy volan így meg fog szivatni, gyalog már hazaértem volna, de vártam a buszra, mert gondoltam csak jönni fog, ha pedig kimarad egy járat akkor legalább a következő kivételesen pontos lesz, de nem így lett...

Gondolom nem az lett volna a jó megoldás, hogy lan előtt azt mondom, bocsi kash leszarom, hogy készültünk együtt és beleöltél napokat a csapatba, de nem hoztad az elvárásokat ezért nem veled megyünk le lanra. Se nem az, hogy még itt egy hétig úgy teszünk mintha minden a normális kerékvágásban ment volna.
Ezzel az irománnyal nem téged szeretnélek rossz színben feltüntetni, pusztán csak, ha már megtámadnak szeretném megvédeni magam. Azzal továbbra is egyetértek, hogy te voltál ötünk közül aki a legtöbb időt beleölte abba, hogy le tudjon ülni gyakorolni, amit én becsülök. Viszont had ne keljen nekem elfogadnom azt, hogy úgy ülögessünk le este játszani, hogy vagy jön kash vagy nem. Szerintem simán örülni kéne annak, hogy elértünk egy eredményt és úgy értük el, hogy se előtte se utánna nem tett bele felesleges munkát, mert úgy oldottuk meg. Én nem értem miért vagy ilyen ellenséges.

Én ha a te helyedben lettem volna, elfogadtam volna a döntést egy pillanat alatt. Elismertem volna, hogy "igen én voltam a leggyengébb játékos ennek ellenére én készültem egyénileg a legkevesebbet és sajnos a csapattal való gyakorlást is többször hátráltattam azzal, hogy nem jelentem meg. Egyúttal szeretném megköszönni, hogy annak ellenére, hogy ha öt kash lett volna a pályán lehet nem ment volna ilyen könnyedén a TOP8, mégis egy ilyen előkellő helyen végeztem."

Arra meg, hogy engem büdös netplayernek tartott mindeki és te ennek ellenére lejöttél velem lanra, szerintem felesleges reagálni hoszabban, mert ez nem egy olyan hatalmas erény részedről. Már akkor is tudtad, hogy nem vagyok netplayer amikor komolyabban elkezdtünk klánozni és ezt el is ismerted egy kettőnk között folytatott privát beszélgetésben.
leggyengebb jatekos.. hat ugy latszik, hogy sajnos emberileg a csapatban te vagy a leggyengebb jatekos, h a v e r
JA VÁGOMMMM
avatar #45
Válasz -toxiKA- #44. hozzászólására
szerintem ennek nem itt van a helye, beszeljetek meg ezt egymas kozott sracok :)
Kash lement beszélgetés közben ventriről. :)
Mondjuk megértem, mert biztos rossz érzés volt neki, hogy ki szerettem volna tenni a csapatból.
avatar #44
-toxiKA- 2011. április 29. 2258 hozzászólás 116.
szerintem ennek nem itt van a helye, beszeljetek meg ezt egymas kozott sracok :)
CN|uLTi !: testem mint egy 12eves kislanye
avatar #43
Válasz K4sh_ #22. hozzászólására
Nem kívánok ezen kommentemen kívűl hozzászólni a témához, de leírom gyorsan az én véleményemet is!

Az érvek amiért velem nem akart már Alex játszani, azok a következők voltak:

- 10el kevesebb fraget lőttem lanon a 3 kiemelt, a deadlyz és a mihu ellen
- megígértem, hogy megtanulok átugrani nuken sziklára, nem tartottam a szavam
-megígértem, hogy megtanulom a silentmovet, nem tartottam a szavam
-múlt héten (lan hetén) anyum születésnapját tartottuk, megnézem egy el clasicot a barátaimmal (BŰN, de vállalom)

Bevallom nem tartottam ezekbe a dolgokba a szavam, de nem gondolom, hogy ezek olyan érvek, amikre támaszkodni lehetne egy ilyen helyzetbe, én csak azt nem értem, hogy lan elött is kifogásolta a játékomat alex, mégse mondta meg, mert majd hátha! Erről annyi a véleményem, hogy az a "hátha" valójában annyit takart, hogy mindenki büdös netplayernek tartotta és senki nem ment volna le vele lanra, hát én megtettem (ez volt a BŰN, nem az el clasico)
A korrekt, a hálás az lett volna ha lan elött annyit böfögsz oda, hogy "K4sh, ez kevés.." Vagy mikor az elején mondtam, hogy kolis vagyok és max hétvégén tudok itthon lenni (amiből lett heti 3-4 alkalom) akkor azt mondani, hogy hát komoly csapatot tervezük kevés lesz a 2 alkalom, de azért köszi!

Mindenesetre nem bántam meg se a csapatot, se a lant! Egyszer talán találkozunk egymás ellen az egyik elkövetkező offline rendezvényen!

Sok sikert a továbbiakban!
Na ez nagyon nem szép amit most írál.

Direkt kihangsúlyoztam, hogy nem amiatt, hogy kevesebbet lősz!!!
Kérdezted miben nem tartottad a szavad és felsoroltam a fájó pontokat, direkt mondtam, hogy csoportosítom, mondtam, hogy in-game és azon kívül. A másik, meg, hogy most az olvasóknak úgy tűnik mintha rád csak egyszer vagy kétszer vártunk volna, közbe nagyon nem így volt.
Lanon még nem gondolkodtam tagcserén, ( előtte a felkészülés során voltak gondolataim párszor, de úgy gondoltam, hogy ha akkor verném szét a csapatot akkor az tényleg nem lenne korrekt, inkább vártam a megváltásra ami nem jött meg. )
Hazajöttünk aztán vasárnap beszélgettünk panzival milyen volt a lan, még akkor se gondoltam cserére, másnap pedig azaz hétfőn panzi felhozta, hogy milyen véletlen történt, mégpedig, hogy felvette a régi haverja aki szeretne vele klánozni és, hogy panzi is pont őt akarta felvenni, hogy hívja a csapatba. Mondta, hogy vele simán sokat érnénk és bardra le lehetne cserélni. Én megvédtem bardot, mert attól még, hogy kulcsfontosságú jelenetekben hibázott játékban, nem szerettem volna ezzel büntetni, mert nekem nem az számít, hogy concussion ellen például azért nem hoztunk elég kört, mert, mondjuk bard ránézett feleslegesen a ct-re aki lelőtte és felszedte a bombát, se az nem számított nekem, hogy hosszún a sokat használt flashbe beleállt és amiatt lelőttek hármunkat, hanem az, hogy tőle telhetően szívvel felkészült a lanra és a hibáit lehet majd orvosolni.

Erre amit te csináltál, szeretnék egy példát felhozni, ami álltal mindenki világosan láthatja és értelmezheti a történéseket;

Pár éve álltam várusunk központjában, vártam a buszra -itt szeretném megjegyezni, hogy Érden mindíg késnek a buszok nagyjából 5-10 perc között, ez fontos, hogy átlássátok a példaszituációt-. Hazafele olyan 50 perc lett volna gyalog hazaérnem. Húsz perc várakozás után egy idegen nénivel szóbaelegyedtem aki elkezdett szidni, -elég alpári módon- hogy miért nem indulok el haza gyalog fiatal létemre. Mondtam neki, hogy mindjárt jön a busz. Nagy nehezen 45 perc múlva megjött a volán. 30 perc amiatt, mert kiesett egy járat, 15 perc amiatt, mert késett a következő. Sajnos ott is ugyan úgy bedőltem a volánnak, hogy fú biztos jönni fog biztos jönni, de nem jött. Ugyan így dőltem be kash ígérgetéseinek is, aki úgy jött a klánba, hogy elmondtuk neki mit szeretnénk, erre ő azt felelte, hogy ő benne bízhatunk mindíg lesz a megbeszélt időpontokban. Sajnos nem így lett, vártam rá, hogy megváltozzon, mert mégis csak nem szerettük volna már tizedszerre lecserélni az ötödik tagot és úgy gondoltam szemétség lenne kitenni kasht, azok után, hogy rengeteget utazgatott a klán miatt.
Remélem látjátok a busz és a kash közötti összegüssést. Nem gondoltam, hogy egy volan így meg fog szivatni, gyalog már hazaértem volna, de vártam a buszra, mert gondoltam csak jönni fog, ha pedig kimarad egy járat akkor legalább a következő kivételesen pontos lesz, de nem így lett...

Gondolom nem az lett volna a jó megoldás, hogy lan előtt azt mondom, bocsi kash leszarom, hogy készültünk együtt és beleöltél napokat a csapatba, de nem hoztad az elvárásokat ezért nem veled megyünk le lanra. Se nem az, hogy még itt egy hétig úgy teszünk mintha minden a normális kerékvágásban ment volna.
Ezzel az irománnyal nem téged szeretnélek rossz színben feltüntetni, pusztán csak, ha már megtámadnak szeretném megvédeni magam. Azzal továbbra is egyetértek, hogy te voltál ötünk közül aki a legtöbb időt beleölte abba, hogy le tudjon ülni gyakorolni, amit én becsülök. Viszont had ne keljen nekem elfogadnom azt, hogy úgy ülögessünk le este játszani, hogy vagy jön kash vagy nem. Szerintem simán örülni kéne annak, hogy elértünk egy eredményt és úgy értük el, hogy se előtte se utánna nem tett bele felesleges munkát, mert úgy oldottuk meg. Én nem értem miért vagy ilyen ellenséges.

Én ha a te helyedben lettem volna, elfogadtam volna a döntést egy pillanat alatt. Elismertem volna, hogy "igen én voltam a leggyengébb játékos ennek ellenére én készültem egyénileg a legkevesebbet és sajnos a csapattal való gyakorlást is többször hátráltattam azzal, hogy nem jelentem meg. Egyúttal szeretném megköszönni, hogy annak ellenére, hogy ha öt kash lett volna a pályán lehet nem ment volna ilyen könnyedén a TOP8, mégis egy ilyen előkellő helyen végeztem."

Arra meg, hogy engem büdös netplayernek tartott mindeki és te ennek ellenére lejöttél velem lanra, szerintem felesleges reagálni hoszabban, mert ez nem egy olyan hatalmas erény részedről. Már akkor is tudtad, hogy nem vagyok netplayer amikor komolyabban elkezdtünk klánozni és ezt el is ismerted egy kettőnk között folytatott privát beszélgetésben.
avatar #42
PNZ- 2011. április 29. 437 hozzászólás 905.
Válasz -heki- #39. hozzászólására
én bekönnyeztem
te is?
avatar #41
PNZ- 2011. április 29. 437 hozzászólás 905.
Válasz K4sh_ #26. hozzászólására
+
+
avatar #40
Vidia 2011. április 29. 357 hozzászólás 1090.
Válasz Vidia #37. hozzászólására
Moderálva...
most ezt megint miért kellett moderálni? esküszöm nem értem !!!
avatar #39
-heki- 2011. április 29. 1233 hozzászólás 283.
én bekönnyeztem
"engem ne oktassál már ki a thisisből. és csodálkozol hogy 0 ponttal estek ki?"
avatar #38
anton0v 2011. április 29. 251 hozzászólás 1477.
Válasz vick #25. hozzászólására
Őszintén.Kit érdekel?
aNNYI
avatar #37
Vidia 2011. április 29. 357 hozzászólás 1090.
Moderálva...
avatar #36
DARTH_WEEDER 2011. április 29. 4631 hozzászólás 26.
Válasz K4sh_ #22. hozzászólására
Nem kívánok ezen kommentemen kívűl hozzászólni a témához, de leírom gyorsan az én véleményemet is!

Az érvek amiért velem nem akart már Alex játszani, azok a következők voltak:

- 10el kevesebb fraget lőttem lanon a 3 kiemelt, a deadlyz és a mihu ellen
- megígértem, hogy megtanulok átugrani nuken sziklára, nem tartottam a szavam
-megígértem, hogy megtanulom a silentmovet, nem tartottam a szavam
-múlt héten (lan hetén) anyum születésnapját tartottuk, megnézem egy el clasicot a barátaimmal (BŰN, de vállalom)

Bevallom nem tartottam ezekbe a dolgokba a szavam, de nem gondolom, hogy ezek olyan érvek, amikre támaszkodni lehetne egy ilyen helyzetbe, én csak azt nem értem, hogy lan elött is kifogásolta a játékomat alex, mégse mondta meg, mert majd hátha! Erről annyi a véleményem, hogy az a "hátha" valójában annyit takart, hogy mindenki büdös netplayernek tartotta és senki nem ment volna le vele lanra, hát én megtettem (ez volt a BŰN, nem az el clasico)
A korrekt, a hálás az lett volna ha lan elött annyit böfögsz oda, hogy "K4sh, ez kevés.." Vagy mikor az elején mondtam, hogy kolis vagyok és max hétvégén tudok itthon lenni (amiből lett heti 3-4 alkalom) akkor azt mondani, hogy hát komoly csapatot tervezük kevés lesz a 2 alkalom, de azért köszi!

Mindenesetre nem bántam meg se a csapatot, se a lant! Egyszer talán találkozunk egymás ellen az egyik elkövetkező offline rendezvényen!

Sok sikert a továbbiakban!
szülinapot ünnepelsz meg meccset nézel a LAN hetén? HOGY GONDOLTAAAAAAAAD!

gNu|dst[GoL] - ha en jatszok akkor mindig nyerunk ; gNu|dst[GoL] - Nem halok bele, ha vesztek, nem halok bele ha nem tartanak itt legjobbnak, nem ismernek el
avatar #35
tutti 2011. április 29. 936 hozzászólás 393.
Válasz caribou #34. hozzászólására
OFF:Az El Classico soha nem bűn!!!

ON: Valaki említette a csapaton belüli dolgokat, már nem azért, de ha valakinek LANon face to face nem tudják megmondani az igazat, hogy "bocsi K4sh, de ez ide kevés" és 2 napra rá steamen/ventrin mondják meg a dolgokat, az sokkal inkább a rossz csapategységre vall. Másrészt, Alexradnak gondolom nem két napja jött ez a nagy bizonyítási vágy, akkor nem értem miért vágott bele egy olyan emberrel a csapatozásba, aki nem tudja teljesíteni az elvárásait pl, a kolesz miatt. Semmi offens Alex, én így látom. A lanos sikerekhez gratula és nem hinném, hogy egy ilyen teljesítmény után bármelyikőtöknek is kutatnia kellene valami csapat után.
Az offolást meg kérem befejezni, mert tényleg egy normális, kerek blogbejegyzés rendes témával(ritkán láttam ilyet utoljára).
Gondolom azért ment bele ezekkel a srácokkal a csapatba, mert akkor nem talált skillesebb embereket!

#22 "- megígértem, hogy megtanulok átugrani nuken sziklára, nem tartottam a szavam" az el classico tényleg nem bűn de, hogy sziklára nem megy a jump nem is csodálkozom hogy kiforgattak! :DD just a joke
icsinyuszi hopphopp az erdőben lófrál egereket fogdos és fejbevágja mind
avatar #34
caribou 2011. április 29. 2129 hozzászólás 133.
Válasz K4sh_ #22. hozzászólására
Nem kívánok ezen kommentemen kívűl hozzászólni a témához, de leírom gyorsan az én véleményemet is!

Az érvek amiért velem nem akart már Alex játszani, azok a következők voltak:

- 10el kevesebb fraget lőttem lanon a 3 kiemelt, a deadlyz és a mihu ellen
- megígértem, hogy megtanulok átugrani nuken sziklára, nem tartottam a szavam
-megígértem, hogy megtanulom a silentmovet, nem tartottam a szavam
-múlt héten (lan hetén) anyum születésnapját tartottuk, megnézem egy el clasicot a barátaimmal (BŰN, de vállalom)

Bevallom nem tartottam ezekbe a dolgokba a szavam, de nem gondolom, hogy ezek olyan érvek, amikre támaszkodni lehetne egy ilyen helyzetbe, én csak azt nem értem, hogy lan elött is kifogásolta a játékomat alex, mégse mondta meg, mert majd hátha! Erről annyi a véleményem, hogy az a "hátha" valójában annyit takart, hogy mindenki büdös netplayernek tartotta és senki nem ment volna le vele lanra, hát én megtettem (ez volt a BŰN, nem az el clasico)
A korrekt, a hálás az lett volna ha lan elött annyit böfögsz oda, hogy "K4sh, ez kevés.." Vagy mikor az elején mondtam, hogy kolis vagyok és max hétvégén tudok itthon lenni (amiből lett heti 3-4 alkalom) akkor azt mondani, hogy hát komoly csapatot tervezük kevés lesz a 2 alkalom, de azért köszi!

Mindenesetre nem bántam meg se a csapatot, se a lant! Egyszer talán találkozunk egymás ellen az egyik elkövetkező offline rendezvényen!

Sok sikert a továbbiakban!
OFF:Az El Classico soha nem bűn!!!

ON: Valaki említette a csapaton belüli dolgokat, már nem azért, de ha valakinek LANon face to face nem tudják megmondani az igazat, hogy "bocsi K4sh, de ez ide kevés" és 2 napra rá steamen/ventrin mondják meg a dolgokat, az sokkal inkább a rossz csapategységre vall. Másrészt, Alexradnak gondolom nem két napja jött ez a nagy bizonyítási vágy, akkor nem értem miért vágott bele egy olyan emberrel a csapatozásba, aki nem tudja teljesíteni az elvárásait pl, a kolesz miatt. Semmi offens Alex, én így látom. A lanos sikerekhez gratula és nem hinném, hogy egy ilyen teljesítmény után bármelyikőtöknek is kutatnia kellene valami csapat után.
Az offolást meg kérem befejezni, mert tényleg egy normális, kerek blogbejegyzés rendes témával(ritkán láttam ilyet utoljára).
A szenilitás biztos jele, ha elfelejtjük befeje
avatar #33
K4sh_ 2011. április 29. 171 hozzászólás 1946.
Válasz egziSt #31. hozzászólására
A:SD:AS:DASDAD
avatar #32
dexi 2011. április 29. 2037 hozzászólás 144.
Válasz -WYLER- #30. hozzászólására
STATUSZ: OKOSKODO HSZFARMOLO :)

de ez meg mindig egy velemeny :DDDD

ennyierovel amit te szarul latsz akkor meg te okoskodsz? nemaaar.. olyan vagy te is h. valamit latsz es egybol azt ismetled :P
nem, csak már unom hogy közhelyeskedsz.
leírod hogy mind az 5-en sokat vesztettek mert jó csapat volt. ÉS? ezt mindenki le tudja szűrni.
avatar #31
egziSt 2011. április 29. 1436 hozzászólás 233.
avatar #30
-WYLER- 2011. április 29. 3020 hozzászólás 69.
Válasz dexi #29. hozzászólására
demár megint okoskodsz :F
STATUSZ: OKOSKODO HSZFARMOLO :)

de ez meg mindig egy velemeny :DDDD

ennyierovel amit te szarul latsz akkor meg te okoskodsz? nemaaar.. olyan vagy te is h. valamit latsz es egybol azt ismetled :P
belőlem csak 1 van... legalábbis az egyistenhitben
avatar #29
dexi 2011. április 29. 2037 hozzászólás 144.
Válasz -WYLER- #23. hozzászólására
szvsz az h. 1 csere miatt oszlott a team azt mutatja szamomra, hogy nagyon eros volt a csapategyseg es megvolt a csapaton belul az egy mindenkiert mindenki egyert szisztema. Szamomra ez nagyon szimpatikus egy csapatban, es mivel vegsosoron eredmenyes is volt a csapat ezert ezt igazi csapatnak lehet nevezni. Mas kerdes, hogy igy nem csak az alex, de a tobbi 4 is eldobott magatol egy olyan csapatot amely kovetkezo lanon meg jobb eredmenyt is elerhetett volna.

gl mindenkinek a tovabbiakban.
demár megint okoskodsz :F
avatar #28
Úgy is mindig kb ugyan azok mennek iclre csak más más csapatban.
Kit érdekel egy oszlás manapság.
GPS eltűnésével az értelmes scene is eltűnt.
avatar #27
gYuReX 2011. április 29. 211 hozzászólás 1666.
Válasz vick #25. hozzászólására
Őszintén.Kit érdekel?
Engem pl. igen. Én már leírtam a véleményemet előzőben, nincs változás.
gYx
avatar #26
K4sh_ 2011. április 29. 171 hozzászólás 1946.
Válasz -WYLER- #23. hozzászólására
szvsz az h. 1 csere miatt oszlott a team azt mutatja szamomra, hogy nagyon eros volt a csapategyseg es megvolt a csapaton belul az egy mindenkiert mindenki egyert szisztema. Szamomra ez nagyon szimpatikus egy csapatban, es mivel vegsosoron eredmenyes is volt a csapat ezert ezt igazi csapatnak lehet nevezni. Mas kerdes, hogy igy nem csak az alex, de a tobbi 4 is eldobott magatol egy olyan csapatot amely kovetkezo lanon meg jobb eredmenyt is elerhetett volna.

gl mindenkinek a tovabbiakban.
+
avatar #25
vick 2011. április 29. 2480 hozzászólás 103.
Őszintén.Kit érdekel?
Sajnos a szlovák történelemkönyv elfogyott, de ha előfizet, máris elküldjük sms-ben.
avatar #24
dan1zlolol 2011. április 29. 263 hozzászólás 1415.
Válasz K4sh_ #22. hozzászólására
Nem kívánok ezen kommentemen kívűl hozzászólni a témához, de leírom gyorsan az én véleményemet is!

Az érvek amiért velem nem akart már Alex játszani, azok a következők voltak:

- 10el kevesebb fraget lőttem lanon a 3 kiemelt, a deadlyz és a mihu ellen
- megígértem, hogy megtanulok átugrani nuken sziklára, nem tartottam a szavam
-megígértem, hogy megtanulom a silentmovet, nem tartottam a szavam
-múlt héten (lan hetén) anyum születésnapját tartottuk, megnézem egy el clasicot a barátaimmal (BŰN, de vállalom)

Bevallom nem tartottam ezekbe a dolgokba a szavam, de nem gondolom, hogy ezek olyan érvek, amikre támaszkodni lehetne egy ilyen helyzetbe, én csak azt nem értem, hogy lan elött is kifogásolta a játékomat alex, mégse mondta meg, mert majd hátha! Erről annyi a véleményem, hogy az a "hátha" valójában annyit takart, hogy mindenki büdös netplayernek tartotta és senki nem ment volna le vele lanra, hát én megtettem (ez volt a BŰN, nem az el clasico)
A korrekt, a hálás az lett volna ha lan elött annyit böfögsz oda, hogy "K4sh, ez kevés.." Vagy mikor az elején mondtam, hogy kolis vagyok és max hétvégén tudok itthon lenni (amiből lett heti 3-4 alkalom) akkor azt mondani, hogy hát komoly csapatot tervezük kevés lesz a 2 alkalom, de azért köszi!

Mindenesetre nem bántam meg se a csapatot, se a lant! Egyszer talán találkozunk egymás ellen az egyik elkövetkező offline rendezvényen!

Sok sikert a továbbiakban!
hf :)
avatar #23
-WYLER- 2011. április 29. 3020 hozzászólás 69.
szvsz az h. 1 csere miatt oszlott a team azt mutatja szamomra, hogy nagyon eros volt a csapategyseg es megvolt a csapaton belul az egy mindenkiert mindenki egyert szisztema. Szamomra ez nagyon szimpatikus egy csapatban, es mivel vegsosoron eredmenyes is volt a csapat ezert ezt igazi csapatnak lehet nevezni. Mas kerdes, hogy igy nem csak az alex, de a tobbi 4 is eldobott magatol egy olyan csapatot amely kovetkezo lanon meg jobb eredmenyt is elerhetett volna.

gl mindenkinek a tovabbiakban.
belőlem csak 1 van... legalábbis az egyistenhitben
avatar #22
K4sh_ 2011. április 29. 171 hozzászólás 1946.
Nem kívánok ezen kommentemen kívűl hozzászólni a témához, de leírom gyorsan az én véleményemet is!

Az érvek amiért velem nem akart már Alex játszani, azok a következők voltak:

- 10el kevesebb fraget lőttem lanon a 3 kiemelt, a deadlyz és a mihu ellen
- megígértem, hogy megtanulok átugrani nuken sziklára, nem tartottam a szavam
-megígértem, hogy megtanulom a silentmovet, nem tartottam a szavam
-múlt héten (lan hetén) anyum születésnapját tartottuk, megnézem egy el clasicot a barátaimmal (BŰN, de vállalom)

Bevallom nem tartottam ezekbe a dolgokba a szavam, de nem gondolom, hogy ezek olyan érvek, amikre támaszkodni lehetne egy ilyen helyzetbe, én csak azt nem értem, hogy lan elött is kifogásolta a játékomat alex, mégse mondta meg, mert majd hátha! Erről annyi a véleményem, hogy az a "hátha" valójában annyit takart, hogy mindenki büdös netplayernek tartotta és senki nem ment volna le vele lanra, hát én megtettem (ez volt a BŰN, nem az el clasico)
A korrekt, a hálás az lett volna ha lan elött annyit böfögsz oda, hogy "K4sh, ez kevés.." Vagy mikor az elején mondtam, hogy kolis vagyok és max hétvégén tudok itthon lenni (amiből lett heti 3-4 alkalom) akkor azt mondani, hogy hát komoly csapatot tervezük kevés lesz a 2 alkalom, de azért köszi!

Mindenesetre nem bántam meg se a csapatot, se a lant! Egyszer talán találkozunk egymás ellen az egyik elkövetkező offline rendezvényen!

Sok sikert a továbbiakban!
avatar #21
-extenzion- 2011. április 29. 484 hozzászólás 808.
Válasz -EDEM- #20. hozzászólására
kicsit fel lett fujva ez a "kis story"
++
akkor is sztár vagyok!!
avatar #20
-EDEM- 2011. április 29. 2509 hozzászólás 100.
kicsit fel lett fujva ez a "kis story"
Soha nem próbálok semmit se kétszer, soha nem állok szembe a fénnyel, Nem én leszek ki a szarban majd térdel!
avatar #19
-IQ 2011. április 29. 862 hozzászólás 430.
Nekem ebből az egészből az jön le hogy messzebb akar nyújtózni mint ameddig a takarója ér. Jelenleg kedves Alex ők 4 en voltak akikkel elérhettél volna valamit, természetesen az ember megérti azokat akik többet szeretnének és fejlődni akarnak, de ha a körülmény nem engedi nem szabad erőltetni. Szerintem az hogy elértétek azt a szép helyezést icl9 en azt mutatja hogy a csapatból mindenki tud játszani, nem is rossz szinten. Kérdés, hogy megérte e hogy most csapat nélkül vagy, vagy jobb lett volna folytatni a csapattal és akár jobbak is lehettetek volna. Értem a koncepciódat csak hasztalan jelen esetben. Mindenesetre gl mindenkinek, és grat a lanhoz.

UI: szerintem ha annyira drasztikus lenne a helyzet hogy nem tudtok készülni kash miatt az a többieknek is legalább ennyire felkellet hogy tűnjön, de nem így volt ahogy érzékelem szóval ha igazán készülni akartok és összeszedetten akkor szerintem megoldható lett volna. nem a mennyiség a lényeg(részben) hanem a minőség
Nincs tökéletes ember csak tökéletes szándék
avatar #18
STICKLY 2011. április 29. 643 hozzászólás 585.
no offense de most őszintén? Ez érdekel bárkit is kb?:D alex ez a Tid dolgotok Ti döntésetek azt meg már mondtam 20x, hogy szard le hogy ki mit gondol és ki mit mondd. ülj le játssz, gyakorolj, fejlődj, nyerj. ennyi

ps akármi is lesz belőle gl
fnTms iZ noGooD
avatar #17
PETIIII 2011. április 29. 434 hozzászólás 914.
Válasz KJZEhh #13. hozzászólására
Tiszta Love Story csak Hosé Armando-t hiányolom:/
az árva angyal mekkora sorozat volt néztem kár hogy vége :AS:DSAD:DS
X-ZoNE`greef ~ xzn.hu : amugy meg europai aki a barsza'nak szurkol annak is sok esze lehet, jokis zsido
avatar #16
PETIIII 2011. április 29. 434 hozzászólás 914.
Válasz cube. #10. hozzászólására
kétlem hogy bármelyik jobb csapat havonta cserélne embert :D
kétlem hogy a látási és olvasási képességeddel nincs gond
X-ZoNE`greef ~ xzn.hu : amugy meg europai aki a barsza'nak szurkol annak is sok esze lehet, jokis zsido
avatar #15
#14
Én azt mondtam, hogy vagy kash vagy én erre panzi azt mondta, hogy nem játszik nélkülem.
Így alapból kiesett volna az a két ember aki alapította a klánt, ha én felmondok. Panzi olyan volt a fruitsban mint dsn az fnaticban, én meg olyan mint carn az említett csapatban, annyi különbséggel, hogy én sokkal jobban irányítok mint carn -ezt nem gondoltam komolyan-.
avatar #14
Wickedoff 2011. április 29. 1336 hozzászólás 257.
Ebből annyit szürtem ki, hogy ha te léptél volna ki akkor semmi gáz nem lett vna.
avatar #13
KJZEhh 2011. április 29. 111 hozzászólás 2650.
Tiszta Love Story csak Hosé Armando-t hiányolom:/
avatar #12
faszt érdekli a vergődésed mit hiszel hogy majd kimaygarázod magad és jáccik veled akárki??? xD
ugyanúyg 1 szarkeverő törpe maradsz xdxdXD
avatar #11
T1GER 2011. április 29. 471 hozzászólás 831.
Válasz Wickedoff #3. hozzászólására
Rajtad lovagolnának nem a témán :SD
A:SD:ASD:ASD:AS:D:ASDa
ArMaDa: # Mérkőzés: HelL vs. SK [WCG 2007]
avatar #10
cube. 2011. április 29. 1447 hozzászólás 231.
Válasz PETIIII #8. hozzászólására
Hihetetlen hogy mit hisztizik a nép akármilyen helyezést értek el egy csak egy kibaszott csere amin a tw és bármelyik jobb csapat átesik kb minden hónapba.

És nehezen hiszem el hogy ez bárkit is annyira érdekel ahogy reagál.

kétlem hogy bármelyik jobb csapat havonta cserélne embert :D
"Stabil az életem.. tegnap szar napom volt, ma is szar volt és valószínűleg a holnap is az lesz"
avatar #9
Lx_- 2011. április 29. 127 hozzászólás 2433.
igazából amennyire rühellek alexr, annyira adok neked most igazat. gl
avatar #8
PETIIII 2011. április 29. 434 hozzászólás 914.
Hihetetlen hogy mit hisztizik a nép akármilyen helyezést értek el egy csak egy kibaszott csere amin a tw és bármelyik jobb csapat átesik kb minden hónapba.

És nehezen hiszem el hogy ez bárkit is annyira érdekel ahogy reagál.

X-ZoNE`greef ~ xzn.hu : amugy meg europai aki a barsza'nak szurkol annak is sok esze lehet, jokis zsido
avatar #7
Gohan. 2011. április 29. 573 hozzászólás 694.
lélnyegtelen...