Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Hét replayeTovább

minimap

Infi vs Fly

Hogyan - merre!?

Cikkek/Interjúk 2011. április 17. Noszferatu 6 hozzászólás 3172 olvasás Címkék: Magyarország OGC

Hogyan - merre!?

HÍREK

Az előző verzióig gyakorlatilag a blogbejegyzések mintáját követték a híreink, és a hosszabb irományokat leszámítva, kattintás nélkül mindent elolvashattatok a főoldalon. Ennek előnye volt, hogy egyszerűen követhetőek voltak a hírek, és a legtöbb információért még klikkelni sem kellett, ellenben így az oldal megnyitásakor jóval kevesebb hír volt elérhető számotokra görgetés nélkül.

A mostani oldal szakít az 500 pixel széles hírezés hagyományával, és részben a teljes kronológiai sorrenddel is, ami lehet, hogy elsőre körülményesebbnek tűnik majd néhányatok számára, de higgyétek el, hogy ha megszokjátok, akkor sokkal könnyebben juttok majd a számotokra leginkább releváns információ birtokába.

Az új oldalon minden hírhez tartozik majd egy cím és egy „lead” is, azaz egy olyan 1-2 mondatos bevezető szöveg, ami tömören összefoglalja az adott hír lényegét. Ennek előnye, hogy mindenki egyszerűen ki tudja szűrni, hogy mit olvasson el, és mit nem, valamint így jóval több hírt tudunk egyszerre a főoldalon tartani. A hírek azonban nem egymás alatt foglalnak majd helyet ömlesztve, hanem 2 oszlopba rendezve, a 8 általunk létrehozott kategória egyikébe lesznek besorolva, azon belül természetesen kronológiai sorrendbe.

A hírek címe alatt láthatjátok mindig a hír publikálásának idejét, a szerző nevét, a hozzászólások számát, és egy olvasottsági adatot is, ami azt mutatja, hogy hányan néztétek meg az aktuális bejegyzést. Ez korábban csak a két oldalas irományoknál volt elérhető számunkra, azonban ez egy nagyon fontos visszajelzés a hírezőknek, hiszen nem mindig a több hozzászólás jelenti a nagyobb érdeklődést, így mi is kapunk egy precízebb képet az igényeitekről.

A hír címére kattintva a teljes hírhez juthattok, amit már 700 pixel széles területen olvashattok, ez közel a másfélszerese a régi hírfelületének, ezért sokkal egyszerűbben és átláthatóbban tudunk majd megtölteni egy-egy bejegyzést vagy coveraget tartalommal. Kevésbé lesznek zsúfoltak a táblázatok, áttekinthetőbbek lesznek a hosszabb cikkek, és ízlésesebben lesznek tálalva a kiemelt meccshírek is. A hír alján természetesen ott lesz a jól megszokott hozzászólási lehetőség, a fórum, erről azonban egy kicsit később, most nézzük meg közelebbről a hírkategóriákat.

HÍRKATEGÓRIÁK

Az új hírezési rendszernek köszönhetően nagyon fontos szerepet kapnak majd a hírkategóriák, amit leszűkítettünk 8, egymástól könnyen elhatárolható kategóriára, hogy pontosan tudjátok majd, mit hol keressetek. Ezekről egy kicsit részletesebben:

Scene hírek – Ide tartozik majd az összes külföldi és hazai átigazolásos hír. Ha valaki csapatot, szervezetet vagy csak klánnevet vált, akkor itt olvashattok majd róla.

eSports hírek – Itt adunk majd hírt a közelgő ligákról, LAN-okról, versenyekről, és egyéb olyan eseményektől, amik hatással vannak az eSports világára. Ide kerülnek majd a esti mérkőzések, a Steam frissítésekről szóló hírek, vagy ha valamelyik gyártó új egeret, egérpadot dob piacra, stb…

Coverage – Azt hiszem ez nem szorul különösebb bemutatásra. Itt találhatjátok majd a közvetítéseinket a számunkra érdekes online ligákról és LAN-okról, a megszokott „minden info egyetlen hírben” rendszerben.

Leírás – Azt hiszem ez sem szorul különösebb bemutatásra. Itt találhatjátok az adott oldal játék mondjainak vagy verzióinak részletesebb elírását, bemutatását.

Cikkek – Ez a kategória értelemszerűen a hosszabb irományokat fogja majd rejteni. Ide kerülnek az interjúk, a tesztek, az egy-egy témát boncolgató, elmélkedő írások, külföldi cikk esetén a fordítások, illetve a cikksorozataink is.

Eyecandy – Ide jön minden audio-vizuális anyag, amit csak el tudtok képzelni. Itt láthatjátok majd a Napi Skill videókat, ide kerülnek majd a moviehírek is, retrovideók, valamint azok a vadhajtások, amiket hét képének küldtetek be, de a „Ti küldtétek” rovatban landolt.

Médialesen – Továbbra is átvesszük majd azokat a máshol publikált cikkeket, amik szorosan nem állnak közel az oldal profiljához, de témájukat illetően esetleg érdekelhetik az olvasóinkat. Régebben ezeket az írásokat sajtófigyelő logóval olvashattátok.

15 perc hírnév – Ebben a rovatban lesznek publikálva a klánhíreitek, és a blogjaitok. Igen lesz BLOG! A klánhírek és a blogok szabályairól közvetlenül ez alatt fogok írni, de azt előjáróban elmondhatom, hogy ide csak olyan igényesen megfogalmazott és megformált írások kerülhetnek ki, amivel nincs dolga a szerkesztőségnek, csak egyszerűen át kell vennünk tőletek az anyagot a főoldalra. A hír beküldése funkció tehát megszűnik az oldalon, hiszen van lehetőségetek a saját klánoldalatokon, vagy blogotokban publikálni bármit, ami bizonyos esetekben a főoldal ezen részén is landolhat. Egy okkal több tehát, hogy igényesen használjátok a blogolást és klánhírezést.

Közlemény – Ide kerülnek azok az írások, amik az oldal működésével kapcsolatosak, fontos szerepet játszanak az OGC lapcsalád életében. Itt kaphattok majd információt az OGC szervereket érintő változásokról, pályázatokról, felhívásokról, illetve itt publikálunk majd néha olyan kérdéseket is, amikor elmondhatjátok a véleményeteket a fórumban.

KLÁNHÍREK/BLOGOK

Az egyik legnagyobb újítás az oldalon, hogy a klánhírek mellett már blogokat is írhattok. Az első értelemszerűen csapathoz lesz rendelve, míg a második felhasználóhoz. A két lehetőség miatt azonban szigorú szabályok vonatkoznak a klánhírekre és a blogokra is egyaránt.

Klánhírek - Ide csak olyat írjatok, ami fontos változásról számol be a klánotok életében. Ha valaki elhagyja a csapatot, ha lineup csere történik, ha neveztek egy LAN-ra vagy versenyre, esetleg egy LAN-ról akartok beszámolót írni vagy fotókat közzétenni, akkor azt itt mind megtehetitek, és igényes vagy érdekes munka esetén, ezt a főoldalon is megosztjuk az olvasókkal. Nem zárkózunk el a vicces tartalmaktól, ami a klánotokkal kapcsolatos, és nem más lejáratásának a céljából lett publikálva.

Blogok – A blogokat felhasználók szerkeszthetik, tehát nem kell rajta osztoznotok klántársaitokkal, éppen ezért nem szeretnénk itt klánhírnek minősülő bejegyzéseket meglátni, mert arra ott a klánhír. A blognak nem szükséges egyetlen tematikát érintenie csak. Nem baj ha vicces, és csak részben kapcsolódik oldalunk profiljához, de nyilván itt is csak az arra érdemes bejegyzéseknek lesz esélye a főoldalra kerüléshez, noha itt nagyobb szabadkezet kaptok a tartalom kiválasztásában.

Fontos, hogy innentől kezdve minden olyan klánhírt és blogot törlünk, ami az alábbiakkal foglalkozik: TGF, csapatkeresés, adok, veszek, „segítsetek nekem, mert…”, mixszel mennék LAN-ra, fuvart keresek a LAN-ra, accountlopás, cheatert fogtam és az ilyen jellegű felhívásoknak vagy hirdetéseknek minősülő bejegyzésekkel. Nem kell azonban megijedni, mert a fent említett népszerű témák mindegyikének létrehozunk majd egy fórumtopicot, ugyanis célunk, hogy áttekinthető, egyszerűen elérhető és gyakran használt része legyen az oldalnak a fórum.

FÓRUMOK

Talán az egyik legnagyobb változás lesz, hogy szeretnénk titeket a FÓRUMokra rászoktatni, ami hosszútávon a ti érdeketek is szolgálja, hiszen így mindenki tudja majd, hogy hova forduljon segítségért, információért, illetve hol találhat magának 5. játékost vagy csapatot. A fenti bekezdésben felsorolt témák ugyanis kapnak egy-egy fórumtémát maguknak. Például lesz egy „adok/veszek” topic, ahová mindenki behirdetheti az eladó egerét, monitorát, vagy adott esetben azt is, hogy olcsón venne alig használt egérpadot. Mindenki tudja tehát, hogy hova kell majd mennie, ha eladni vagy vásárolni szeretne. Ugyanez vonatkozik majd a TGF-re és a csapatkeresésre is, illetve lesznek különböző témájú „helpdesk” topicok, ahol kérdezhettek bátran.

Ennek az újításnak az a lényege, hogy tehermentesítsük a klánhíreket és a blogokat, hogy ne nagyon nyomják le egymást a legfrissebb bejegyzések listájáról, ráadásul egy olyan fix pontot is biztosítanak számotokra, ahol majd nagyobb bizonyossággal találtok magatoknak csapatot, vagy vevőt egy egérre, mintha csupán csak 5-6 órán át lenne kint a hirdetésetek a főoldalon.

Ennek az elősegítésére kitaláltunk egy 3 szintű fórumtéma osztályozó rendszert. Ha a felső menü sáv FÓRUM gombjára klikkeltek, akkor bejön egy fórumoldala, ahol 3 aloldalt találhattok. Az ÚJ TÉMA fülön létrehozhatjátok saját fórumtémátokat. A téma létrehozása előtt azonban tájékozódjatok arról, hogy létezik-e már olyan téma, ami lefedi-e a tiéteket. Ha létezik, és mégis létrehoztok egy ilyet, akkor az törölni fogjuk. Az általatok létrehozott témák megjelennek az ÖSSZES FÓRUMTÉMA fülön, azonban az általunk generált, nagyobb és általánosabb fórumtémák külön helyet kapnak a KIEMELT FÓRUMTÉMA fülön, hogy egyszerűbben megtalálhassátok őket. Ezeken belül is a legnépszerűbb témák, mint például az adok/veszek rovat vagy a TGF bejegyzések, kikerülnek jobb oldalra a szavazás alá, ahonnan ezeket egyetlen kattintással elérhetitek majd. Ezeket a fórumtémákat természetesen különböző szempontok szerint is rendezhetitek majd, illetve lehet majd bennük keresni is.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászólni lehet híreknél, klánhíreknél, blogoknál, fórumon, szavazásnál és hét képénél is, de ez mindenhol azonos metódus szerint megy majd, mint eddig. Ha szeretnétek hozzászólni, akkor az ÚJ HOZZÁSZÓLÁS ÍRÁSA feliratra klikkelve megjelenik majd egy kommentbox, ahová beírhatjátok a mondanivalótokat. Újítás az új oldalon, hogy ti dönthetitek el, hogy hány hozzászólást szeretnétek látni egy oldalon egyszerre, illetve a hozzászólásotok ideje és száma mellett van egy kis kupa ikon is, ami a helyezéseteket mutatja a hozzászólások száma szerinti „rangsorban”.

Továbbra is lehet szerkeszteni a hozzászólásotokat, ha valami lemaradt, nem feltétlenül kell 3 kommentbe elosztani a 4 mondatos flamelni valót, mert az ilyen kommentfarmolásokat törölni fogjuk, persze ti is jelölhettek bármilyen hozzászólást moderálásra a megszokott módon.

Szintén egy új funkció, hogy a saját hozzászólásotoknál az avatárotok kék keretet kap majd a fórumban, így ha a saját kommenteteket szeretnétek megtalálni, jóval egyszerűbben tehetitek majd ezt is. Mivel gyakran tesztek fel kérdést egy hír hozzászólásainál az adott témáról, és mi erre válaszolni is szoktunk, ezért az adminok és szerkesztők kommentjeit is elláttuk egy megkülönböztethető avatár-kerettel. Így sötétszürkével az oldal adminjainak és szerkesztőinek a hozzászólását jelöljük majd, amik tartalmazhatnak többlet információt is például az adott verseny csúszásaival kapcsolatban, így ezeket is könnyebb kiszúrnotok majd a tömegből.

LISTÁZÓ

Az előző verzióban is népszerű funkció volt a menüsáv és a hírblokk közötti listázó szakasz, ahonnan a legfrissebb híreket, cikkeket és klánhíreket könnyedén elérhettétek. Ez most se lesz másképp, csak egy jobb és helytakarékosabb megoldást vezettünk be. A listában ugyanis 5 fajta dolgot is tudtok listázni, vagy adott esetben mindegyik kategóriát egyszerre vegyesen. A fülekre klikkelve megtekinthetitek a legújabb bejegyzéseket kronológiai sorrendben, ami azért jó, mert így könnyebben megtalálhatjátok, ha az egyik hírkategóriába új írást publikáltunk. A listázóban külön lehet szűrni a 6 legújabb bejegyzésre hír, coverage, blog, klánhír vagy fórumhozzászóláskategóriában is, így továbbra is megmarad ez a sokat használt és népszerű szakasza az oldalnak.

ARCHÍVUM

A felső menüsáv első gombjára klikkelve elérhetitek az oldal archívumát, ami mindig is nagy hiányossága volt a korábbi verzióknak, legalábbis nem úgy működött, ahogy kellett volna. Mostantól már külön archívuma van a híreknek, a blogoknak, a klánhíreknek, a fórumoknak, a szavazásnak és a hét képének is. Ráadásul ezeket a kategóriákat rengeteg szempont szerint tudjátok rendezni, szövegre, íróra, időpontra, frissítés idejére keresve, szóval nagyon jól finomhangolható az egész rendszer.

KERESÉS

Aki nem akar nagyon részletesen keresni, az használhatja a főoldalon egyszerűen elérhető KERESÉS mezőnket is, ahol nem csak az archívumra egyes részeire tudtok rákeresni, hanemjátékosra vagy akár csapatra is keresni.

KÖZÖSSÉG

A menüsáv közösség menüpontjában gyakorlatilag a játékosokra, a csapatokra és a szerverekre tudtok majd keresni. A játékosokat több fajta szempont szerint is rendezhetitek, illetve egy külön oszlopban mindig láthatóvá válnak a legújabban regisztrált felhasználók is. A csapatok menüpont ennél már valamivel komplexebb, hiszen itt a jobb oldali oszlopban láthatjátok a csapatok aktivitásait, azaz ha felvesznek egy tagot a klánba, ha valaki kilép, illetve ha egy klán klánhírt publikál az oldalon. A szerverek menüpontban az általatok beküldött hazai szervereket láthatjátok majd, közel LIVE-ban az aktuális játékosszámmal és pályával, ahonnan egy kattintással rögtön csatlakozhattok is a játékhoz. Külön oszlop jár természetesen az OGC szervereknek, amiket továbbra is bátran ajánlunk számotokra.

VIDEÓK

A videók menüpontra klikkelve elérhetitek a GameStar-on is megtalálható videócsatornáinkra feltöltött filmeket. Ráadásul ezeket innentől több szempont szerint is sorba rendezhetitek.

SZAVAZÁS

A szavazásnál meglepő módon szavazni lehet, az eddigiekhez megszokott módon.

HÉT KÉPE

A hét képe ezentúl nagyobb és szebb, mármint területre, a képek minőségéről ugyanis továbbra is ti gondoskodtok. Az aktuális hét képére klikkelve ugyanis nem csak, hogy a kép nyílik meg a hozzátartozó fórummal, de a kép felett találhattok majd egy ÚJ KÉP BEKÜLDÉSE gombot is, amivel éljetek bátran, ha elégedetlenek vagytok a színvonallal, lehet rajta változtatni.

LOGIN

A login fülünk az eddig megszokott helyen és megszokott módon működik, azonban jóval több információval szolgál már egy bejelentkezett felhasználónak saját magáról, mint korábban. Egy kattintással elérhető a felhasználói oldalatok, a klánoldal, illetve jelzi azt is, ha válaszoltak neked egy fórumbejegyzésedre vagy ha üzenetet kaptál valakitől vagy a rendszertől.

FELHASZNÁLÓI OLDAL

Az oldal közösségi funkciójának és beállításainak két bázisa a PROFIL- és a FELHASZNÁLÓI OLDAL. Előbbi az a publikus felület, ahol az adott felhasználóról minden információt megtudhatunk, míg utóbbi gyakorlatilag az egész accountotok központi felülete.

 

FELHASZNÁLÓI oldalon találtok meg rengeteg beállítást és produktív funkciót az oldalon, amivel reméljük élni is fogtok. Az első ÁLTALÁNOS aloldalon módosíthattok jelszót, beállíthatjátok, hogy miről szeretnétek e-mailes vagy privát üzenetes értesítést kapni. Külön kiemelném a szűrők funkciót, amely több OGC oldalon is elérhető. Az alábbi képen illusztrációként a Battlefield.hu oldal szűrői szerepelnek.

Így csak a kívánt tartalom jut el az olvasóhoz

BLOG aloldal bal oldali oszlopában a korábbi bejegyzéseidet láthatod majd, illetve szerkesztheted is őket, jobb oldalt pedig megtekintheted a blogodat, vagy új bejegyzést is írhatsz hozzá, valamint itt található rendszerezve a bejegyzéseidhez beérkezett összes új hozzászólás értesítése is.

CSAPAT aloldal e téren nagyon hasonlít a blog oldalra, hiszen itt ugyanaz található a baloldali oszlopban, csak klánhírekkel, a jobb oldali oszlop azonban sokkal több mindent rejt. Itt nem csak a klánoldalt és az új klánhíre írását érhetitek el, hanem a klánoldal adatait is szerkeszthetitek, illetve itt kezelhetik a csapat vezetői a tagokat is. Szintén itt lehet elfogadni a csapatba történő jelentkezéseket, illetve a csapattal kapcsolatos aktivitásokról is itt kaptok értesítést.

Az ÜZENETEK fülön a beérkezett és kimenő üzenetek listáját találhatjátok meg, amik közé keveredhetnek OGC-s értesítések is, amennyiben beállítottátok, hogy szeretnétek valamiről értesítést kapni PM-ben . A beérkező és kimenő üzeneteitekből a legfrissebbeket egyébként a felhasználói oldal listázójában is láthatjátok a login ablak alatt.

Az ISMERŐSÖK aloldalon lehet jóváhagyni vagy elutasítani a függő kapcsolataitokat, illetve itt tájékozódhattok az ismerőseitek aktivitásáról is, azaz ha hozzászóltak valamihez, klánhírt vagy blogot írtak, így semmiről se maradtok le velük kapcsolatban. Fontos újítás, hogy innentől kezdve az ismerősök felvétele IWIW-szerűen kétirányú folyamat, azaz oda-vissza alapon működik majd csak. Ha az előző verzióban felvettél olyan embert, aki téged nem jelölt be, akkor neki vissza kell majd igazolni ezt a kapcsolatot, illetve első bejelentkezéskor ti is láthatjátok majd azoknak a listáját, akik bejelöltek titeket a múltban. Róluk természetesen eldönthetitek, hogy visszaigazoljátok e őket vagy sem.

PROFILOLDAL

A profiloldal gyakorlatilag egy információs központ a felhasználókról, amit például egy felhasználó nevére klikkelve érhettek el. Itt megtalálhatjátok a legfontosabb adatokat az adott emberről. Hozzáadhattok hosszabb szöveget magatokról, megtekinthetitek általános és játékokhoz kapcsolódó kedvenceit is. Az aktivitások fülön nyomon követhetitek OGC-s ténykedéseit, illetve mindenkihez tartozik majd egy ÜZENŐFAL is.

A profiloldalhoz is tartozik egy LISTÁZÓ fül, ahol a fórum és felhasználói statisztikák mellett megtekinthetitek azt is, hogy hogyan muzsikál az adott user a fogadások tekintetében, illetve a hardware specifikáció is elérhetőek lesznek, ahogyan a listázó alatt már nem az online usereket listázza ki az új oldal, hanem az adott felhasználó ISMERŐSeit. Amennyiben a saját profilotok van megnyitva, úgy a nevetek melletti SZERKESZTÉS gombbal tölthetitek ki ezt a sok mindent.

KLÁNOLDAL

A profilotokhoz hasonlóan a klánotoknak is jár egy saját oldal, ahol megadható egy rövid leírás a csapatról, az alapítás dátuma, a tagok száma és egy link a honlapotokhoz is. Alapesetben a KLÁNHÍREK látszanak majd a klánoldalon, de a csapatról fülön elérhető egy bővebb leírás is a klánról és egy klánhoz tartozó ÜZENŐFAL is. A TAGOK aloldalon látható a csapat összes tagja, illetve a tagok aktivitásai is egy csokorba gyűjtve.

FOGADÁS

Végül, de nem utolsó sorban az új oldal megannyi újítása mellett, talán a legjobban várt és remélhetőleg legnépszerűbb új funkció, a FOGADÁS,. A főoldalon láthatjátok majd a kiemelt téma és a listázó között a FOGADÓIRODA szekciót is, ahol mindig a 6 legfrissebb fogadható esemény lesz kilistázva. Itt nem tudtok külön fogadni a mérkőzésekre, de a TOVÁBB gombra klikkelve elérhető a FOGADÓIRODA.

Az első aloldalon, az AKTUÁLIS mérkőzések és események lesznek láthatóak. Előbbinél láthatóak a közelgő mérkőzések határidővel, oddsokkal (esélyekkel/nyereményszorzókkal) és egy üres kredit mezővel, ahová beírhatjátok a feltenni kívánt téteket. Ha kitöltitek a kredit mezőt, és a 3 opció közül kiválasztjátok az egyiket, akkor a FOGADOK gombra klikkelve el is küldhetitek a fogadásotokat. Külön érdekes szekció a fogadásnál, hogy a HLTV.org-gal és az SK-Gaming-gel ellentétben, nálunk nem csak mérkőzésekre lehet tippelni, hanem ESEMÉNYEK-re, azaz, hogy egy-egy LAN-t mely csapat nyer majd meg. A nyereményszorzók alakulása dinamikus, így fogadásnál az aktuális állapotot fogja mutatni, de a tényleges kreditkifizetésnél a fogadás lezárásakor életben lévő szorzókkal számolunk majd (mint az SK-Gaming.com-on).

SAJÁT FOGADÁSOK aloldalon megtekinthetőek a FÜGGŐ FOGADÁSID, ahová már tettél fel kreditet, de még nem fejeződött be az adott mérkőzés. A KORÁBBI EREDMÉNYEK-nél pedig a legutóbb megfogadott és lezajlott mérkőzéseidet láthatod, külön kiemelve, hogy mennyit nyertél vagy vesztettél egy-egy összecsapáson.

RANGLISTÁK és a kreditek havonta nullázódnak majd, tehát minden hónap végén győztest hirdetünk, és minden új hónapot 20.000 kredittel kezd majd minden felhasználó. Ha a hónap közepén elfogyna a kredited, akkor sem kell izgulni, mert mindenki kap egy minimális összeget(500 kredit) naponta, akár van kreditje, akár nincs. Így ha valaki elszórja a kezdő tőkéjét a hónap elején, az is játszhat tovább. A havi versenyt nyilván az a játékos nyeri, aki a legtöbb kreditet gyűjtötte össze a hónap végére, de ettől függetlenül lehet szűrni az érdekesség kedvéért találati arány és megnyert fogadások száma szerint is.

Hogy senkinek se vesszen feledésbe az érdeme, az ÖRÖKRANGLISTA aloldalon a legjobb 10-10 tippelő minden hónapra visszamenően visszakereshető lesz, illetve a profiloldalatok FOGADÁS szekciójában nem csak az aktuális havi helyezésetek lesz feltüntetve, hanem minden idők legjobb elért helyezése is, amin egy-egy hónap lezárásánál álltatok.

avatar #6
lcklck16 január 16. 02:56 288 hozzászólás 1309.
20180116lck
polo ralph lauren
cheap oakley sunglasses
ray ban sunglasses
mulberry outlet逗号mulberry handbags outlet
tory burch shoes
tory burch outlet
christian louboutin sale
ugg outlet
nike outlet store
coach outlet store online
ugg outlets
ray ban sunglasses
uggs outlet
cheap ugg boots
nike shoes
denver broncos jerseys
michael kors factory outlet
moncler outlet
oakley sunglasses
mulberry handbags
max 90
ugg outlet online clearance
pandora outlet
denver broncos jersey
coach factory outlet
prada shoes for men
hermes outlet
uggs outlet
uggs outlet
nike air max 90
ralph lauren polo
michael kors outlet clearance
canada goose jackets outlet
cheap ray ban sunglasses
ugg boots
ugg outlet
coach factory outlet
ecco sale
true religion jeans
ugg boots
kate spade outlet
swarovski outlet store
ray ban sunglasses outlet
michael kors outlet online
coach factory outlet
true religion jeans
canada goose jackets
true religion outlet store
canada goose jackets
true religion outlet
coach outlet store online
nike free running
tory burch outlet
michael kors outlet
coach outlet
prada shoes
ugg boots clearance
ferragamo shoes
coach outlet
cheap nfl jerseys
true religion jeans
jordan shoes
nike air sko
mulberry outlet
ecco sale shoes
michael kors outlet online
oakley sunglasses
michael kors
camisetas futbol baratas
coach handbags outlet
cheap oakley sunglasses
fitflops sale clearance
christian louboutin sale
longchamp bags
canada goose jackets
cazal sunglasses
coach outlet store online
michael kors
oakley sunglasses wholesale
kobe bryants shoes
christian louboutin sale
canada goose outlet store
canada goose black friday
mont blanc pens
canada goose outlet store
burberry outlet store
coach outlet online
cheap soccer jerseys
valentino shoes
kate spade outlet online
prada bags
coach outlet
true religion jeans sale
ugg boots
asics running shoe
polo outlet
ugg outlet stores
ugg boots clearance
michael kors outlet online
chicago blackhawks jerseys
michael kors outlet online
canada goose coats
ugg boots
burberry outlet sale
ralph lauren uk
cleveland cavaliers jersey
salomon shoes
hermes outlet store
denver broncos jerseys
coach outlet
canada goose coats
herve leger outlet
coach outlet
cheap oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses
canada goose outlet store
ralph lauren polo
polo ralph lauren shirts
cheap oakley sunglasses
ray ban sunglasses
oakley sunglasses
louboutin shoes
pandora charms sale clearance
polo ralph lauren
longchamp solde
nike shoes
oakley sunglasses
cheap jordan shoes
ugg boots outlet
coach factory outlet
converse shoes
pandora charms
ferragamo outlet
polo outlet
michael kors outlet online
coach outlet store
kobe shoes
canada goose outlet
coach handbags
ugg boots clearance
canada goose outlet store
mulberry sale
cheap jordans
adidas sko
air max 90
canada goose jackets
ugg outlet
oakley sunglasses
michael kors handbags
cheap ugg boots
uggs outlet
ugg outlet
uggs outlet
oakley sunglasses wholesale
vans shoes
michael kors outlet
canada goose outlet store
chrome hearts outlet
cheap oakley sunglasses
canada goose outlet
cheap jordans
birkenstock shoes
coach factory outlet
pandora charms
canada goose outlet
christian louboutin
soccer shoes
mont blanc outlet
ugg outlet
birkenstock outlet
longchamp outlet
moncler jackets
uggs outlet
ralph lauren polo shirts
ugg outlet
pandora charms
bottega veneta outlet online
ugg outlet
cheap oakley sunglasses
nike foamposite
canada goose outlet
coach outlet online
puma shoes
polo ralph lauren
christian louboutin outlet
cheap ray ban sunglasses
coach outlet online
ferragamo outlet
nike air huarache
michael kors handbags outlet
michael kors handbags
kate spade sale
canada goose jackets
michael kors outlet clearance
oakley sunglasses
adidas wings shoes
supreme clothing
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet clearance
longchamp pas cher
michael kors outlet clearance
asics shoes
moncler coats
oakley sunglasses
coach outlet store online
hermes outlet
kate spade outlet
nike store
adidas nmd
yeezy boost 350
nike shoes outlet
swarovski uk
michael kors outlet online
hermes online
pandora outlet
links of london
christian louboutin outlet
oakley sunglasses sale
canada goose outlet
polo outlet
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet
canada goose outlet online
pandora outlet
ugg boots on sale
pandora jewelry
canada goose outlet store
snapbacks wholesale
uggs on clearance
kobe 9
cheap ray ban sunglasses
michael kors uk
tory burch outlet store
ugg boots on sale
christian louboutin outlet
christian louboutin
uggs outlet
air max 1
polo ralph lauren
polo ralph lauren
polo outlets factory store
tory burch outlet online
oakley sunglasses
michael kors outlet
true religion outlet
canada goose outlet online
ugg outlet
canada goose outlet
oakley sunglasses sale
michael kors outlet
michael kors outlet clearance
prada shoes on sale
nike outlet
coach outlet
michael kors outlet online
hermes belt
cheap football shirts
christian louboutin outlet
coach factory outlet
mulberry outlet
vans greece
herve leger dresses
oakley sunglasses wholesale
ugg black friday
polo ralph lauren
coach factory outlet
canada goose outlet store
coach outlet
nhl jerseys
ugg outlet store
coach canada
longchamp pliage
burberry outlet
swarovski outlet
coach factory outlet
nba jerseys
true religion outlet
pandora charms
nike shoes uk
michael kors outlet
canada goose outlet store
uggs outlet
longchamp outlet
cheap mlb jerseys
coach outlet
air huarache
uggs outlet
michael kors outlet
canada goose outlet
mulberry handbags
reebok trainers
canada goose outlet
fitflops sale clearance
true religion outlet
toms sko
uggs outlet
jordan shoes
nike trainers uk
longchamp solde
swarovski jewelry
ugg outlet
uggs outlet
true religion canada
adidas uk
pandora charms
outlet christian louboutin
fred perry polo
ray ban sunglasses outlet
true religion jeans
burberry outlet
michael kors uk
michael kors outlet
cheap ray ban sunglasses
air max trainers
kevin durant shoes
canada goose jackets
adidas store
uggs outlet
fitflops sale clearance
canada goose uk
salomon outlet
broncos jerseys
true religion jeans
new balance outlet
timberland boots
coach outlet store online
adidas wings
swarovski outlet store
canada goose outlet store
kobe bryant shoes
lacoste polo shirts
cazal outlet
christian louboutin shoes
canada goose outlet store
pandora charms outlet
michael kors handbags
michael kors outlet clearance
canada goose coats
soccer jerseys
michael kors outlet clearance
ralph lauren polo
ugg outlet online
coach outlet
kate spade outlet online
coach factory outlet
coach outlet store
moncler jackets
polo outlet
nfl jerseys
canada goose jackets for women
ray ban sunglasses
christian louboutin
ferragamo shoes
christian louboutin shoes
michael kors handbags
polo ralph lauren factory store
christian louboutin outlet
nfl jersey wholesale
soccer jerseys wholesale
true religion outlet
coach outlet online
ugg boots
toms sko
oakley sunglasses wholesale
canada goose outlet
ferragamo shoes
nike blazer pas cher
canada goose outlet store
canada goose outlet sale
uggs outletonline
michael kors outlet
uggs outlet
ugg boots clearance
true religion jeans
christian louboutin outlet
ray ban sunglasses outlet
ugg outlet
air max 90
thomas sabo charms
michael kors outlet clearance
polo outlet
canada goose outlet
nike factory outlet
cheap jordans for sale
christian louboutin outlet
canada goose jackets
pandora outlet
moncler jackets
air jordan shoes
pandora charms
mulberry bags
nfl jerseys wholesale
michael kors handbags clearance
mulberry handbags sale
tory burch outlet
longchamp outlet store
nike roshe one
coach factory outlet
canada goose outlet online
kate spade outlet
swarovski outlet
converse shoes sale
cheap nfl jerseys
michael kors outlet online
cheap ray ban sunglasses
michael kors handbags
pandora outlet
mulberry handbags
coach outlet
ralph lauren outlet
tory burch outlet
tory burch outlet store
fitflops sale
uggs outlet
coach factory outlet
canada goose jackets sale
nhl jerseys for sale
coach outlet
supra shoes
michael kors wallets
canada goose outlet store
ray ban sunglasses
ed hardy clothing
ugg outlet store
michael kors handbags
cheap nba jerseys
michael kors uk
nfl jerseys
canada goose jackets
ray ban sunglasses
coach outlet
air max 90
canada goose jackets
polo outlet online
ferragamo shoes sale
michael kors outlet
canada goose outlet
ralph lauren outlet
puma shoes
nfl jerseys wholesale
michael kors outlet
michael kors outlet clearance
snapback hats
coach factory outlet
polo outlet factory store
longchamp pas cher
polo ralph lauren outlet
polo ralph lauren outlet
canada goose outlet
ugg outlet
new balance shoes
fitflops sale clearance
pandora jewelry
louboutin shoes
nhl jerseys
reebok outlet store
christian louboutin shoes
oakley sunglasses
michael kors outlet
los angeles lakers jerseys
coach outlet store
mulberry handbags
true religion outlet
prada sunglasses
coach outlet store online
ugg outlet
ralph lauren factory store
michael kors outlet online
ugg boots
barbour outlet store
canada goose outlet store
polo ralph lauren
ugg boots
ferragamo shoes
cartier watches
cheap jerseys
michael kors outlet
coach outlet
tory burch outlet online
michael kors outlet online
cheap football shirts
cheap jordans free shipping
mac outlet
jordan shoes
canada goose outlet
moncler outlet
ferragamo outlet
moncler coats
michael kors outlet online
ugg boots clearance
kate spade outlet online
mcm backpacks
coach outlet
ugg boots on sale
fitflops outlet
oakley sunglasses
michael kors uk
michael kors outlet clearance
soccer cleats
mulberry bags
fitflops sale clearance
coach outlet store online
ugg boots clearance
longchamp handbags
canada goose outlet
nike sko
cheap ugg boots
rayban sunglasses
tory burch outlet
mbt shoes outlet
cheap nhl jerseys
mulberry uk
nfl jerseys
nike outlet store
canada goose parka
coach outlet
ralph lauren shirts
uggs
mulberry handbags
ugg outlet store
pandora jewelry
coach canada
kobe shoes
cheap ray ban sunglasses
uggs on sale
michael kors outlet clearance
coach factory outlet
fitflops
ray ban sunglasses
canada goose
christian louboutin shoes
coach outlet canada
ralph lauren
canada goose outlet store
canada goose outlet online
oakley sunglasses wholesale
canada goose outlet store
mlb jerseys wholesale
cheap jordans
mont blanc pens
christian louboutin shoes
ray ban sunglasses on sale
michael kors
new balance outlet
coach outlet store online
coach outlet online
canada goose outlet
michael kors wallets for women
cheap oakley sunglasses
uggs outlet
true religion uk
oakley sunglasses
true religion outlet
mac cosmetics
nike roshe run
kate spade outlet online store
longchamp handbags
christian louboutin shoes
oakley sunglasses
nike roshe run
polo outlet
tory burch outlet online
jordan shoes
canada goose jackets
jerseys wholesale
ed hardy outlet
coach outlet online
coach outlet store online
canada goose
uggs outlet
canada goose
coach outlet
burberry outlet store
coach factory outlet
oakley sunglasses
longchamp outlet
coach outlet
nike shoes
cheap oakley sunglasses
ugg boots clearance
ugg outlet
hermes birkin bag
vans outlet
polo ralph lauren
coach outlet online
polo outlet stores
moncler jackets
pandora jewelry
nfl jerseys
ralph lauren pas cher
uggs outlet
canada goose uk
polo ralph lauren shirts
coach outlet online
ray ban sunglasses
coach outlet
moncler coats
michael kors outlet online
ugg boots
cheap ray ban sunglasses
cheap nfl jerseys
kate spade outlet online store
lacoste outlet
cheap nhl jerseys
cheap snapbacks
canada goose outlet
nike shoes
canada goose jackets
ugg outlet online
bottega veneta outlet
blackhawks jerseys
ray-ban sunglasses
oakley sunglasses uk
ugg boots on sale
pandora jewelry
polo ralph lauren
coach outlet
oakley sunglasses
true religion jeans sale
michael kors outlet
burberry canada
ralph lauren shirts
true religion jeans
coach outlet online
ray ban sunglasses outlet
canada goose outlet
puma outlet
ralph lauren outlet
ugg boots outlet
uggs outlet
ugg outlet
true religion jeans
coach factory store
michael kors outlet
kd shoes
ugg boots
ugg outlet
fred perry polo shirts
nike air max 2015
michael kors outlet
ugg outlet
ugg outlet
adidas shoes
ugg outlet
swarovski uk
michael kors online
coach handbags online outlet
ugg outlet online clearance
christian louboutin shoes
ray ban sunglasses
ferragamo outlet
pandora charms
montblanc pens
ferragamo shoes
true religion outlet
coach outlet online
moncler outlet
hogan scarpe
cheap jordan shoes
cheap oakley sunglasses
coach outlet
pandora charms
true religion jeans
michael kors outlet clearance
air max trainers
mac makeup
christian louboutin outlet
dansko shoes
coach outlet online
longchamp pliage
giuseppe zanotti outlet
coach outlet
uggs outlet
polo ralph lauren
michael kors outlet
mont blanc pens
nike sko danmark
canada goose outlet
ugg boots on sale
nike air huarache
ralph lauren outlet
kate spade outlet
air max uk
polo ralph lauren outlet
ugg canada
ugg outlet
prada outlet online
coach outlet
michael kors outlet online
mlb jerseys
cheap oakley sunglasses
coach outlet online
moncler outlet
ugg boots
oakley sunglasses
coach outlet
nike shoes
chrome hearts
rayban sunglasses
ferragamo shoes
cheap ray ban sunglasses
coach outlet online
avatar #5
wtyw 2017. október 9. 165 hozzászólás 1994.
flying vans outlet around ray bans in salomon schuhe the www.tommyhilfiger.nl sky, michael kors uk watching ray ban outlet a longchamp bunch ray ban sunglasses of purses and handbags cleaners ray ban occhiali busy.Inadvertently, chrome hearts rings I cheap jerseys found dre headphones the opposite fred perry polos wall smooth air max 90 the michael kors handbags wall indiana pacers jersey a burberry few adidas shoes leaflets ray ban outlet like paper, fred perry outlet an coach usa elderly ray ban outlet cleaning mavericks jerseys woman miami heat was nike shoes there nike air force who air jordan retro carefully milwaukee bucks jersey tear tommy hilfiger the red bottom paper. new orleans pelicans jersey It burberry handbags outlet seems, cheap nike shoes that longchamp taschen the montre homme paper true religion jeans women is timberland outlet difficult skechers canada to michael kors handbags make the ipad mini cases tearing, oakley cleaning michael kors bags woman bengals jerseys who air max 2014 used rolex replica a cheap jerseys brush nba jerseys dipped ny jersey in easton bats water pandora bracelet at those denver nuggets jerseys paper 49ers jerseys brush chi hair brush, minnesota timberwolves jersey and barbour mens jackets then michael kors purses carefully ralph lauren tear kate spade by nba jerseys hand.I michael kors think falcons jerseys that ray-ban sunglasses her los angeles lakers hand oakley sunglasses is ed hardy clothing certainly iphone 4s cases cold, portland trail blazers jersey but ecco shoes outlet she ralph lauren outlet online was mcm bags not michael kors handbags afraid soccer shoes outlet of adidas zx flux the rayban cold, converse shoes her new balance heart oakley sunglasses and nike air huarache fire.She nike schoenen is nfl jerseys very cheap oakley sunglasses serious, zapatillas nike serials hogan sito ufficiale cleared nike air max several adidas superstar sheets eagles jerseys of houston rockets paper.She coach outlet store went chi flat iron to womens clothing another prada outlet front.But nike fu?ballschuhe I cowboys jerseys saw her right michael kors outlet online hand replica watches lifted, true religion outlet the cheap nfl jerseys hand soccer shoes was stopped nike store in omega watches the veneta air, burberry online shop seemed puma shoes outlet to swarovski jewelry freeze ray ban pas cher up. bills jerseys See true religion outlet her nike roshe run body ray bans close nike roshe run to buccaneers jerseys the hollisterco wall celine outlet a versace outlet bit. cheap jerseys Then, I michael kors outlet online sale saw north face canada her air max thea and shook relojes his vikings jerseys head rolex watches slightly.How, adidas superstar and hermes birkin bag what eyeglasses stores happened? easton bats I retro jordans wonder.I north face saw detroit pistons her michael kors handbags concentrate thomas sabo uk on hogan mens shoes a air max moment, kate spade bags then the north face slowly burberry outlet store left hollister clothing the michael kors outlet online sale paper, not ralph lauren online shop clear it.Why true religion jeans outlet do montblanc not oakley sunglasses outlet reason timberland boots why nike store people polo ralph lauren outlet online will juicy couture be louboutin shoes touched, designer handbags because he timberland lives chargers jerseys in love vans shoes among nike huarache the" longchamp outlet Red tommy hilfiger online love, coach shop human babyliss flat iron love, burberry sale we ray ban zonnebril saw burberry outlet no roshes reason mizuno running shoes to tory burch handbags let polo ralph our hermes outlet eyes nike huarache blindfolded burberry outlet online commonplace steelers jerseys and oakley sunglasses outlet not azcardinals jerseys feel longchamp moved by nfl jerseys the mcm handbags taste nike blazers of north face outlet it?What hornets jersey passion nike running shoes is? bulls jerseys Thousand michael kors people nj jerseys a sacramento kings thousand air jordan shoes answers. hilfiger online shop But, louboutin no matter pandora who, michael kors australia can oakley not hilfiger outlet have swarovski crystal no jimmy choo outlet feelings nike running for red bottom a beats audio man jordan shoes to burberry sale say what touched. oakley sunglasses Because nike roshe run not celtics jersey touched his puma online shop mouth to longchamp outlet say it, coach factory outlet online but redskins jerseys with fitflop shoes the pandora canada mind polo ralph lauren out lions jerseys of suns jersey the ravens jerseys product.He cheap oakley sunglasses moved, such as polo ralph lauren outlet refreshing oasis. swarovski Oasis polo ralph lauren drink, prada outlet our the north face outlet hearts coach black friday become prada handbags clarity oakley and bright.He true religion jeans men moved, burberry such adidas online shop as marc by marc jacobs smoked long champ wishes coach bags outlet drunk broncos jerseys breeze. rolex Feel michael jordan the birkenstock sea woolrich womens jackets breeze, fendi our replica watches hearts dansko shoes outlet become coach outlet online clean and polo outlet store spacious.He mbt womens shoes moved, warriors jerseys such as Xinzhe snow. seahawks jerseys Enjoy nike store uk the oakley sunglasses cheap snow, raiders jerseys our hearts dolphins jerseys become converse sneakers quiet cheap shoes and mcm handbags calm.When cheap jerseys this nike mercurial vapor world longchamp handbags is lac jersey no nike air max longer polo outlet online moved by panthers jerseys Footprint time, rolex watches that supra footwear it fivefingers will salvatore ferragamo subsequently become prada a longchamp handbags frozen cheap oakley sunglasses world. okc jerseys Cold, swarovski crystal also memphis grizzlies jersey ruthless.Friends, levis jeans please jaguars jerseys pull hoodies store out nike air max the ralph lauren mud adidas.se come jimmy choo from browns jerseys the red bottom shoes heart! coach factory online Please pandora jewellery australia free atlanta hawks jerseys up burberry outlet store a giants jerseys little giuseppe zanotti sneakers space sunglasses for women enough for burberry outlet store us to ralph lauren polo host northface this north face jackets memorable nike free 5.0 life asics gel touched nfl jerseys it!Snow, nike tn there jordan shoes is prada tracksuits such rayban a lunette ray ban storyIf coach outlet sale winter polo ralph lauren comes, ray ban sunglasses such swarovski online shop as nike free feather-like michael kors outlet online snow fidget spinner every burberry outlet online now cheap jerseys and cavaliers jersey then.Early adidas yeezy shoes in stephen curry shoes the ferragamo morning, armani outlet online I do not chiefs jerseys walk oakley sunglasses in the polo ralph lauren street, and 76ers jerseys feel skechers outlet very ralph lauren outlet cold.The day colts jerseys before thomas sabo yesterday, orlando magic jersey the oakley outlet city titans jerseys ordered: roshe run no the north face matter hollister online which pandora charms corner christian louboutin uk posted ferragamo shoes all skechers womens shoes the tommy hilfiger canada flyers, leaflets, converse outlet etc., cheap michael kors all ferragamo have cheap basketball shoes to hollister co be coach factory outlet online cleaned. beats by dre headphones For timberland outlet this michael kors uhren reason, dsquared2 all prada shoes the mcm backpack city's christian louboutin cleaners dsquared2 outlet are out ray ban wayfarer and giuseppe zanotti have nike soccer shoes begun lacoste shirts to ralph lauren outlet online clean washington wizards jersey this cheap oakley otherwise oakley sunglasses very bears jerseys beautiful barbour jackets city.I coach factory outlet online looked supra shoes at adidas the snow adidas sneakers you remove givenchy shoes outlet it? vans schuhe She birkenstock taschen deutschland forgot replica watches to asics city nike factory regulations gafas oakley do? cheap ray ban A oakley sunglasses cheap string hollister co of nike air max questions jordan retro in uhren shop my mind nike air max thea float.Well, instyler ionic styler I'd bcbg max like to tommy hilfiger outlet see marc by marc jacobs what birkenstock deutschland happens michael kors outlet in saints jerseys the nike running shoes past, ralph lauren I rams jerseys think.I oakley sunglasses was patriots jerseys about michael kors to coach outlet usa start, ralph lauren factory store surprised to polo outlet find hollister another pandora charms thin air max 2014 cleaning coach usa woman bcbg max azria approached utah jazz jersey the spurs jerseys paper. toronto raptors jersey Her ray ban wayfarer gestures ralph lauren polo and actually hugo boss outlet online the christian louboutin shoes old hermes belt cleaners exactly: michael kors his michael kors right hand, abercrombie fixed tory burch in nike free run the purses and handbags air; oakley frogskins shook his stone island head jordans for sale slightly; nike.se intently kate spade handbags look juicy couture outlet for reebok a while, true religion slowly michael kors outlet leave.I replica rolex am coach outlet online even nike roshe run more burberry confused, determined new balance to go air max and polo ralph lauren see.Crossed new balance the cheap michael kors road, nike shoes came coach outlet to ferragamo shoes the coach bags outlet front valentino outlet of north face backpacks the wall. swarovski australia Thing bottega veneta that catches my nike air max eye, north face jackets is barbour jacket outlet a coach bags outlet missing person. ray ban uk It barbour jackets says: calvin klein outlet Zhao jets jerseys Jie, michael kors v?skor female, rayban 14 new balance outlet years philipp plein clothing old barbour womens jackets ......Doubts dre beats vanish, michael kors outlet I handbags outlet finally nike.dk understand everything.Also new balance shoes as feather-like hogan snow texans jerseys every michael kors outlet now nike air max and packers jerseys then, nike.com but I philipp plein no converse chucks longer mcm handbags feel airmax michael kors outlet online
avatar #4
Spelp 2011. április 19. 14691 hozzászólás 1.
egy könnyed rövid olvasmány külön karibinek :vigyor:
Aki falra szerelt tehénnel vitatkozik az olyan, mint vonat kerék nélkül - nem jut sehova.
avatar #3
Benzin_ 2011. április 19. 37 hozzászólás 4883.
Válasz Pene #2. hozzászólására
"A mostani oldal szakít az 500 pixel széles hírezés hagyományával, és részben a teljes kronológiai sorrenddel is, ami lehet, hogy elsőre körülményesebbnek tűnik majd néhányatok számára, de higgyétek el, hogy ha megszokjátok, akkor sokkal könnyebben juttok majd a számotokra leginkább releváns információ birtokába."

lehet, hogy ez egy korábbi iromány és azért maradt ki, de aki a "régi" szisztémát jobban kultiválja, azoknak érdemes fent használni a nézet opciót (pl. http://aoe.rts.hu/?view=list). meg akár bele is lehet/kéne szerkeszteni ebbe a leírásba, hogy van ilyen is :)
én beleírtam ezt a saját köszöntőnkbe :)
avatar #2
Pene 2011. április 19. 7054 hozzászólás 10.
"A mostani oldal szakít az 500 pixel széles hírezés hagyományával, és részben a teljes kronológiai sorrenddel is, ami lehet, hogy elsőre körülményesebbnek tűnik majd néhányatok számára, de higgyétek el, hogy ha megszokjátok, akkor sokkal könnyebben juttok majd a számotokra leginkább releváns információ birtokába."

lehet, hogy ez egy korábbi iromány és azért maradt ki, de aki a "régi" szisztémát jobban kultiválja, azoknak érdemes fent használni a nézet opciót (pl. http://aoe.rts.hu/?view=list). meg akár bele is lehet/kéne szerkeszteni ebbe a leírásba, hogy van ilyen is :)
http://techno.org/electronic-music-guide/music.swf
avatar #1
Goston 2011. április 19. 123 hozzászólás 2470.
Na elolvasva, megtanulva.
Ezért megérte várni hogy kisebbségi gyerekek potyogjanak az égből, akarom mondani elinduljon az oldal:D.
"Az ember életének egyharmadát tölti emeletes marhaságok olvasásával. Ez volt a mai adag..."