Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Hét replayeTovább

minimap

Infi vs Fly

Assassin’s Creed 3 teszt

Cikkek/Interjúk 2012. november 17. shaddam 18 hozzászólás 14737 olvasás

Assassin’s Creed 3 teszt

Mindig is azt hittem olcsó kifogás, ha egy teszt elején azzal jön az író nehéz erről írni. Nos ez talán kivétel ha a produktum annyira silány, hogy oldalakon át káromkodás menne csak. Az AC3-ról közel sem emiatt nehéz cikket írni (sőt nagyon is jó játék lett), hanem amiatt hogy ne pusztítsam el a játékélményt a sztori lelövésével. Harcolva a nehézségekkel igyekszem spoilermentesen elmondani miért is zseniális a játék.

A játék ott folytatódik ahol az előző rész abbamaradt. Na nem Ezio gondolja meg magát a nyugdíjazással kapcsolatban, hanem 2012-ben Desmond és társai leparkolnak furgonjukkal az Első Civilizáció egyik földalatti komplexumának bejárata előtt. Amint kényelembe helyezkedünk rögtön mondják is hogy ideje lenne visszamászni az Animusba, hiszen ki kell deríteni hol A Kulcs. Megérdemli hogy nagybetűvel írjuk hiszen a Kék Erőteret nyitja ami mögött elvileg ott a világ megmentésének módja. Desmondnak sürgetnie kell magát hiszen 2012. decemberének neves napja a Földet felperzselő nap kitörésekkel egyre közeledik. Nosza be is pattan az Animusba, hogy rézbőrű feljebbvalója bőrébe bújva kiderítse hol a kulcs....Nem, nem egészen itt kezdődik a játék, ami engem, aki csak a Connoros trailereket látta meglepett. A játék első fejezetei (vagy szekvenciái hogy stílusosak legyünk) kicsit másról szólnak és akkora WTF momentummal záródnak, hogy már így is sokat mondtam. Az első Animusba lépés során az új játékosok kedvéért egy LSD trip szerű szimulációban megtanulhatjuk az irányítás alapjait, aki játszott akármelyik résszel akárcsak 10 percre is az rögtön tudni fogja mi mire való, olyan ez mint a biciklizés. Utána kezdődik Connor barátunk felvezetése. Az Animusból bármikor kiléphetünk(persze ha nem zavar hogy a legutolsó mentés után ugrik a haladásunk) járkálhatunk a romok között, beszélgethetünk barátainkkal amit érdemes megtenni a kis háttérinformációk miatt, valamint elolvashatjuk többnyire sajátos humorú emailjeinket. Az Animusos tespedés ellen néha a valóságban is akciózunk, szerencsére Desmond nem pocakos vagy féllábú, így nem okoz gondot neki a magas helyekre mászás és a biztonsági őrök agyonszurkálása. Ezek a kis kitérők sem céltalanok, hiszen a 70 ezer éves standby üzemmód eléggé leharcolta az Első Civilizáció energia tartalékait, keresnünk kell hát pár ősi elemet.

Alattunk lehet-e New York egyetlen szénakazla?

Connornak a gyerekkori traumáját (ami komolyabb mint hogy nem kapott első nap iPhone 5-öt, elhihetitek) viszonylag szép kis gyerekkora volt. Bujócskázott a többi kis Winnetou-val, gyakorolta a nyomolvasást és persze kis nyulakat ölt hurokcsapdákkal, hogy megnyúzhassa őket. Kis tutorialként is felfogható módon tanítja meg a játék hogy érdemes vadászni, valamint a sorozatban új fáramászást űzni. Előbbivel pénzt szerezhetünk és kihívásokat csinálhatunk (Pl öld meg Maci Lacit a rejtett pengével) utóbbival észrevétlenül mozoghatunk a britek, patrióták és a pumák, farkasok közt. Az erdő tele van élettel, a folyóparton hódok vannak, odébb mosómedvék, megint odébb két hím jávorszarvas harcol agancsokat összevetve (ami azért is jó nekünk mert szinte ingyen bőr). Vannak veszélyesebb állatok, pl barnamedve, puma, hiúz és farkas. Ezek ha meglepnek akkor nem úgy kell velük harcolni mint az emberekkel, hanem kis Quick Time Event keretében. Nem érdemes tehát kimenni ebédelni úgy hogy Connor az erdőben vakaródzik. Az első lépés mindig a kör, ezzel hárítunk, utána véletlenszerűen háromszög, X, négyzet. A játék annyival megkönnyíti a QTE analfabéták sorsát, hogy a képernyőn olyan irányban bukkan fel a jel ahogy a gamepadon áll, pl a háromszög fent, X lent. PC-n gondolom majd WASD környékén kell zongorázni, nem lennék meglepve ha sokan fogják emiatt a fogukat szívni.

A játékmenet ezt leszámítva a szokásos, Connor olyan típusú küldetéseket kap mint előtte Ezio. Ezek során részt vehetünk pár csatában és egy teadélutánon Bostonban. Igen azon a bizonyoson. Összeségében elmondható ha valakinek van halvány fogalma az adott korról az élvezni fogja az eseményeket, aki esetleg nem tudja hogy ki az a Benjamin Franklin, akkor az is. Ami egyszerűen Franklin lenyom egy háromperces monológban miért érdemes idősebb nőkkel kezdeni az zseniális, mi is csak annyit tudunk erre reagálni hogy minél előbb gyakorlatban akarjuk kipróbálni. A személyekről, eseményekről folyamatosan bővül kis kódexünk, mely nagyon szépen kiokítja a magamfajtát aki nem sokat tudott a korszakról. Aki esetleg a függetlenségi háborúból írta szakdolgozatát az is bátran szánjon rá 1-2 percet az olvasásra, hiszen zseniális humorbombák és irónia található szinte mindenben. Attól se féljen senki, hogy csöpög a játék az Amerika giccstől, igyekszik érzékeltetni hogy a függetlenségi háborúban egyik fél se volt szent. Még maga George Washington a szabadság élharcosa is megkapja a magáét hogy civilben rabszolgákat tartott.

Aki nem tud angolul annak se kell csüggednie, hiszen ha idehaza veszi a játékot, akkor teljes egészében magyar (és cseh, lengyel, orosz) felirattal kapja kézhez. A játék indításakor mindig kiválaszthatjuk milyen nyelven akarunk játszani. Nagy sajnálatomra a gyári angol sajnos nem fért fel még a blu rayre sem, így ha akarod ha nem magyarul kell játszani. A fordítás személyes megítélésem szerint nagyon jó lett, nem szolgaian egy az egyben tükörfordítás, hanem ahol lehet él egy kis költői szabadsággal, mely szerintem előnyére válik. Ami feltűnt az egy darab elírás és hogy nem mindig úgy van taglalva a szöveg a képernyőn ahogy a mondat lendülete kívánja. Tudom ezek apróságok, így is inkább örüljünk hogy van magyar fordítás, bevallom nekem is az egyik döntő érv volt hogy ne kedvenc angol boltomban növeljem az eladott mennyiséget hanem idehaza. Remélem leesik sokaknak itthon, hogy ha már drágább mint máshol adjon valami pluszt. Amit nem értek az az angol nyelv lehagyása...

A játék nem nélkülözi a sajnos ma divatos DLC mizériákat. A kézhez kapott csomagomban kaptam egy karkötőt, kulcstartót (aminek az élés részével pont ki lehet bontani a játékot) és egy posztert. Ezeket leszámítva kaptam Uplay passt (ez majd az online játékhoz és pár Uplay funkcióhoz kell) valamint pár apróbb DLC kódot. Vöröskabátos multiplayer skin, kalóz mordály stb. A PS3 verzió annyival extrább a többinél hogy kapunk egy elvileg 60 percnyi játékra szóló kis missziót ami Benedict Arnold körül bonyolódik. Valamint ha van PS Vitánk és megvettük arra az AC: Liberationt akkor kapunk pár ingame dolgot, mehetünk Conorral a fekete assassin nő helyett stb. Apróságok, de annyi ilyen van, hogy egyre jobban viszket a kezem egy karácsonyi Vita vásárlásra.

A multiplayeren is látszott hogy dolgoztak, kaptunk egy új Farkasfalka nevű játékmódot, de a korábbi részekből ismertek is visszaköszöntek. Aki kicsit is vágyik egy kis változatosságra az FPS és TPS tengerben annak bátran ajánlom a játék multiplayerét. Semmi köze a cséhez (mennyire vártam hogy ezt elsüthessem) és valószínű nem is fognak benne koreai esportosok elvinni minden díjat, de szórakoztatóan más. Különböző karakterek közül választhatunk, akiknek ruháját, fegyverét, de mozgását is testre szabhatjuk. Már amennyiben összeharcoljuk az ehhez szükséges csillagászati mennyiségű pénzt. Lesz tehát mivel foglalkozni. A Revelations multijába a megjelenés után majdnem egy évvel néztem bele, és minden játékmódban rögtön lehetett embert találni. Ha az AC3 is hasonlóan élettel teli marad nem nagyon lehet panaszunk.

A hangok és a környezet miatt se nagyon tudnék panaszkodni. Amikor a játék eleje felé a tengeri viharban rohangálunk a hajó fedélzetén, néha villámlik, felettünk recseg a kötélzet (a vitorla átcsapásának hangja is fantasztikus)...na ott határozottan úgy éreztem magam mintha a fotelommal együtt a habok között himbálóznék. Amit javasolok hogy aki tudja játsszon "sokpontegyes" környezetben és adjon meg annyi tiszteletet a játéknak hogy ne azt a bizonyos dél koreai nótát bömböltesse.

Az erdők és a városok élnek. Jópofa ahogy az állatokkal nem merül ki az ölésben és nyúzásban az interakció. A kutyákat és teheneket meg is simogathatjuk, malacokat, tyúkokat etethetünk a macskákat meg...azok csak dörgölőznek és dorombolnak.

Buksi ül!

A városokban területtől függően kapunk egy adott típusú felszabadító küldetés sorozatot. Ezek végén egy nagyobb feladat sikeres végrehajtása után kapunk assassin növendékeket. Csatlósaink jól különböznek egymástól. Szerencsére meghalni nem tudnak, hanem „csak" megsérülnek, ilyenkor egy kis ideig nélkülöznünk kell őket. Utasíthatjuk őket a már megszokott merényletre, de rajtaütésre, elcsalásra és mesterlövész támadásra is.

Fegyvereink a szokásosnak mondható rejtett penge, kardok, puskák és bombák. A puskákat megbolondították azzal, hogy időbe telik az újratöltés, ezt nem árt észben tartani. Illetve ha az ellenség felsorakozik egy sortűzhöz akkor a közelben álló katonát élő pajzsként magunk elé ránthatunk. Ami új fegyver az a tomahawk, működését gondolom nem kell ecsetelni és a kötélfullánk. Utóbbi egy kötél végére kötözött tőr, ha valaki ismeri Scorpion híres egysorosát a Mortal Kombatból, akkor tudja mire való. A nagyobb értékű ládák, zárak kinyitását egy minijáték keretében tehetjük meg. Először a bal analóg kart forgatjuk körbe-körbe, ha kattan akkor ugyanez a jobb karral, majd ebben a pózban meg kell tartani a karokat és az R1 nyomkodásával feltörjük a zárát.

A játékban lehetőséget kapunk tengeri csatákban is rész venni, ehhez persze lesz egy saját kis hajónk amit aztán fokozatosan tuningolhatunk (fegyverek, stb). Amennyiben leállunk csecsebecséket keresni a hibbant exkalóznak cserébe ad nekünk 1-1 helyet ahol Kidd kapitány térképrészletei után kutathatunk. Ha minden részlet a mienk akkor rátehetjük kezünk a „kincsre"

Jégbe fagyva

Sajnos a játéknak vannak negatívumai is. A kincskeresésnél vásárolhatunk térképet ahol a csecsebecsék jelölve vannak, sajnos van pár ami nem ott van ahol a térkép jelzi. Roppant frusztráló... A zárfeltörés animációja is néha megcsúszik, ilyenkor Connor elég érdekes helyeken matat. A megjelenés napján már egy 30 megás javítással kezdett a játék, remélem ezek is sorra kerülnek. Amit még sokan negatívumnak hoznak fel az a játék vége. Nem megyek bele a spoilerek miatt, én egyedül azt bánom hogy egy pillanatra felmerül két befejezés között dönthetek. Sajnos csak egy pillanatra, hiszen Desmond dönt helyettem. Hogy jól-e az majd kiderül a folytatásból...

Ami tetszett:

  • Élő városok, hangok
  • Érdekes történet
  • Connor skalpolás közben
  • Tengeri csaták

Ami nem:

  • Bugok
  • A nyamvadt kalendáriumlapok kergetése!
avatar #18
yangping55 augusztus 14. 09:53 49 hozzászólás 4261.
ralph lauren outlet
levis jeans
coach factory outlet
coach outlet
michael kors factory outlet
marc jacobs bags
sac longchamp pas cher
toms shoes outlet
tods outlet
ralph lauren outlet online
mbt shoes
polo ralph lauren
kevin durant shoes
adidas yeezy
nike outlet
gucci outlet
ralph lauren outlet online
nike air max
rolex replica
tods shoes
yeezy boost
cheap nike shoes
jordans
true religion jeans
coach factory outlet
michael kors handbags
ralph lauren uk
coach factory outlet
christian louboutin outlet
mlb jerseys wholesale
cheap jordans
pandora jewelry outlet
coach outlet store
nike air max
dolce and gabbana outlet
coach outlet
cat shoes
michael kors outlet
pandora charms
adidas superstar
kate spade
hermes handbags
ray ban sunglasses discount
oakley sunglasses
adidas superstar
pandora outlet
kate spade handbags
pandora charms
seattles eahawks jerseys
coach outlet
canada goose jackets
replica watches
hermes handbags
moncler jackets outlet
longchamp uk
kate spade bags
fendi handbags
christian louboutin shoes
gucci outlet
michael kors handbags
nike outlet store
cheap nfl jerseys
christian louboutin
michael kors outlet clearance
ray ban sunglasses
coach outlet
michael kors outlet
adidas yeezy boost
yeezy boost
nike roshe
ugg outlet
oakley sunglasses
nike shoes
michael kors outlet clearance
coach outlet
adidas shoes
cheap nike air max
clarks outlet
fitflop sandals
adidas shoes
ed hardy
nike air max 90
birkenstocks
nike air max
cveland cavaliers jerseys
cheap jordans free shipping
ralph lauren
mbt shoes
polo ralph lauren outlet online
coach outlet online
coach handbags
ugg outlet store
ralph lauren outlet
fitflops sale clearance
moncler
pandora charms
longchamp outlet
louis vuitton outlet online
longchamp handbags
louis vuitton handbags outlet
pandora jewelry
clarks shoes
ralph lauren uk
clarks outlet
adidas yeezy
pandora charms sale
coach outlet
adidas shoes
coach outlet
ralph lauren outlet
kate spade handbags
coach outlet
ugg outlet
longchamp bags
ysl handbags
sac michael kors
air jordan uk
cheap jordans
tory burch outlet store
coach factory outlet
dansko shoes
mulberry bags
parada handbags
cheap nfl jerseys
james harden shoes
moncler jackets
fitflops
yeezy boost 350
adidas pas cher
nike shoes
pandora uk
coach outlet
birkenstock shoes
kate spade handbag
rayban
cheap ray ban sunglasses
official coach factory outlet
coach factory outlet online
michael kors handbags
adidas yeezy boost
polo ralph lauren
pandora jewelry
adidas outlet
parker pens
louis vuitton outlet
pandora bijoux
nike free run black
polo ralph lauren outlet
coach outlet
true religion outlet
cheap oakley sunglasses
sac longchamp
vans outlet store
jordan retro 11
sac longchamp pas cher
oakley sunglasses outlet
adidas yeezy
nike air max 90
wholesale nike shoes
michael kors outlet online
cheap jordans
adidas outlet
coach outlet
cheap jordans
nike air max
coach outlet
kate spade outlet
nmd adidas
yeezy boost 350
cheap ray ban sunglasses
air max 2018
ralph lauren outlet
yeezy boost
nike outlet online
nike outlet
pandora bracelet
louboutin pas cher
adidas yeezy
louboutin shoes
coach factory outlet online
louboutin
adidas superstar
jordan retro
coach factory outlet
pandora uk
ecco shoes
polo ralph lauren outlet online
nike shoes for men
coach outlet
ray ban sunglasses
mlb jerseys cheap
coach outlet
michael kors uk
mulberry uk
birkenstock pas cher
fit flops
ed hardy clothing
longchamp handbags
ralph lauren uk
pandora outlet
pandora charms
ralph lauren outlet
coach factory outlet
christian louboutin outlet
ray ban sunglasses
adidas yeezy
michael kors outlet
jimmy choo
coach factory outlet
longchamp outlet store
pandora charms uk
birkenstock sandals
hermes outlet
true religion jeans
oakley sunglasses
under armour shoes
pandora charms
christian louboutin outlet
michael kors canada
polo ralph lauren
michael kors bags
coach outlet store online
coach outlet
michael kors outlet
fitflops
coach factory outlet
kate spade
michael kors handbags
fitflops
adidas nmd
coach outlet online
mont blanc
christian louboutin
red bottoms
yeezy boost
miami heat jerseys
michael kors handbags
mulberry outlet
cheap jordan shoes
longchamp bags
ray ban sunglasses
adidas nmd
adidas superstar shoes
adidas outlet
adidas yeezy boost 350
salomon shoes outlet
pandora charms
sac longchamp pliage
tory burch outlet
fred perry polo
fitflops
pandora jewelry
nike store
hermes birkin
longchamp outlet
new england patriots jerseys
gucci outlet
christian louboutin outlet
fred perry
louis vuitton outlet store
true religion jeans
coach outlet
polo ralph lauren outlet
nike air max 90
michael kors outlet
true religion outlet
true religion outlet
pandora jewelry
burberry outlet canada
birkenstock outlet
nike store
polo ralph lauren outlet
longchamp uk
christian louboutin
coach factory outlet
denver broncos jerseys
adidas yeezy
adidas uk
nike factory store
adidas shoes
ralph lauren sale clearance
steph curry shoes
fitflops
michael kors outlet
birkenstocks
cheap jordans
nike free flyknit
yeezy boost 350
christian louboutin outlet
adidas shoes
adidas outlet
ralph lauren outlet
louboutin chaussures
coach outlet store
nike shoes
coach outlet
adidas nmd
yeezy boost 350
adidas trainers
coach outlet store
cheap mlb jerseys
ugg outlet
pandora charms
salomon shoes
nmd shoes
dansko outlet store
mulberry handbags
coach factory outlet
hollister co
michael kors outlet
birkenstock sandals
nike air max pas cher
ugg outlet
michael kors handbags
coach factory outlet
fit flops
coach outlet online
michael kors outlet
pandora jewelry
oakley sunglasses
coach factory outlet
michael kors outlet
hollister clothing store
nike free run flyknit
kate spade handbags
adidas superstar
fitflops sale clearance
coach outlet
giuseppe zanotti sneakers
kate spade outlet
rolex watches
air jordans
birkenstock shoes
uggs
christian louboutin sale
marc jacobs handbags
kate spade outlet
louis vuitton handbags
nfl jerseys wholesale
moncler outlet
ray ban sunglasses
michael kors outlet
coach bags
fitflops sale
michael kors
cheap jerseys from china
discount ray ban sunglasses
michael kors uk
coach factory outlet
red bottoms
polo outlet
supra shoes
coach factory outlet
prada outlet
coach outlet
coach outlet
chi flat iron
christian louboutin shoes
ralph lauren outlet
ugg outlet store
cheap oakley sunglasses
cheap mlb jerseys
swarovski crystal
cheap nfl jerseys
coach outlet
air max 2017
nike air max
golden state warriors jerseys
oakley sunglasses
cheap jordans
louboutin uk
pandora charms sale clearance
nike cortez
toms shoes
nike roshe run
coach outlet
ultra boost
pandora soldes
pandora jewelry
valentino shoes
mbt shoes
michael kors outlet online
birkenstock sandals
coach outlet store online clearances
michael kors outlet
mont blanc pens
coach outlet store
nmd adidas
cheap jerseys
dansko outlet
valentino shoes outlet
fake rolex
columbia shoes
columbia outlet online
vans shoes
hermes handbags
dallas cowboys jerseys
air jordan retro
moncler jackets
michael kors canada
clarks shoes
adidas nmd
nike free 5.0
ray ban sunglasses discount
giuseppe zanotti outlet
michael kors handbags
dansko sandals
toms shoes
air max
coach factory outlet
kate spade outlet store
cheap mlb jerseys
jordan shoes
christian louboutin
adidas nmd
louboutin shoes
louis vuitton outlet
red bottoms shoes
fitflops uk
birkenstock sandals
pandora jewelry
air max 95
tory burch outlet
pandora outlet
ralph lauren sale clearance
polo ralph lauren
ugg boots
fitflops shoes
coach factory outlet
canada goose outlet
nike huarache
nmd adidas
ray ban sunglasses
cheap ray bans
coach outlet store
pandora
yeezy 350 boost
mont blanc
oakley sunglasses
red bottoms shoes
houston texans jerseys
coach outlet
yeezy boost 350
nike outlet
longchamp uk
cheap oakley sunglasses
ralph lauren uk
moncler outlet
true religion
yeezy boost 350 v2
rolex replica watches
salomon shoes
birkenstock sandals
versace shoes
doudoune moncler
michael kors outlet store
michael kors uk
polo ralph lauren
valentino
ugg outlet
coach canada
kate spade handbags
toms outlet
hermes bags
nike shoes outlet
toms shoes outlet
christian louboutin sale
harden vol 1
adidas shoes
coach outlet store
ralph lauren sale clearance
michael kors outlet clearance
nike air max outlet
moncler outlet
coach outlet store
longchamp handbags
discount oakley sunglasses
cheap nfl jerseys wholesale
nike air max
burberry outlet
kd 9 shoes
2017.8.14yangping
avatar #17
happynn123 július 12. 07:40 94 hozzászólás 2949.
nike air force
fitflops clearance
adidas nmd r1
longchamp le pliage
ferragamo belt
van cleef
tom ford sunglasses
cartier bracelet
lebron 14
kobe shoes
hogan outlet
curry 3
longchamp bags
nike roshe run
adidas tubular
Kanye West shoes
true religion jeans
retro jordans
ultra boost
yeezy boost 350
cheap jordans
longchamp
nike air zoom
adidas superstar
cheap basketball shoes
nmd
led shoes for kids
asics running shoes
michael kors outlet online
michael kors outlet store
pandora charms
tory burch shoes
lebron james shoes
vibram fivefingers
michael kors uk
stephen curry shoes
kyrie 3 shoes
roshe shoes
kobe 9
nike air force 1
yeezy shoes
longchamp
longchamp bags
jordan shoes
louboutin shoes uk
cheap jordans
cheap jordans
chrome hearts online
retro jordans
kobe 11
air max 2016
falcons jersey
air jordan
jordan shoes
adidas yeezy boost
links of london
chrome hearts
lacoste outlet
james harden shoes
yeezy boost 350
fitflops
kobe 11
adidas superstar shoes
nike air max 2017
adidas neo
longchamp sale
yeezy boost 350
michael kors outlet
yeezy boost 350 v2
adidas stan smith
michael kors handbags
air force 1
adidas tubular shadow
michael kors factory outlet
nike huarache
pandora charms sale
michael kors outlet online
dior sunglasses
adidas nmd
longchamp
michael kors handbags outlet
kobe basketball shoes
nike air max
hermes belt
kyrie 3
curry 3 shoes
adidas ultra
kyrie irving shoes
tory burch outlet
longchamp handbags
pandora charms
air yeezy
lebron 14 shoes
adidas nmd
nike dunks shoes
chrome hearts online store
yeezy boost 350
five finger shoes
adidas nmd
adidas ultra boost
tom ford eyewear
adidas superstar shoes
nike air force 1
fitflops sale clearance
jordan shoes
pandora jewelry
michael kors handbags
nike polo
jordan retro
michael kors outlet store
timberland boots
kobe sneakers
adidas nmd
yeezy
atlanta falcons jersey
lacoste outlet
led shoes
links of london
adidas stan smith shoes
http://www.kobeshoes.uk
patriots jersey
adidas stan smith sneakers
michael kors purses
nike air huarache
basketball shoes
michael kors outlet
longchamp bags
led shoes
links of london outlet store
roshe run
louboutin shoes
michael kors handbags
adidas tubular shadow
reebok outlet
prada sunglasses
ferragamo belts
longchamps
dior glasses
michael kors outlet
jordans for cheap
reebok shoes
pandora bracelet
chrome hearts
adidas ultra boost
lebron 13 shoes
michael kors outlet online
air jordan shoes
light up shoes
kobe 9
true religion jeans
cheap jordans
nike air max
nike zoom
nike polo shirts
yeezy boost
michael kors
adidas superstar
michael kors factory outlet
lacoste online shop
new england patriots jersey
nike air zoom
air jordans
yeezy boost
nmd
hermes belts for men
nmd
nike huarache
yeezys
adidas ultra boost uncaged
air max
longchamp outlet
kyrie shoes
tory burch shoes
brady jersey
adidas nmd runner
adidas gazelle
yeezy shoes
jordan shoes
nike zoom
harden shoes
michael kors outlet
nike roshe one
yeezys
pandora jewelry
chrome hearts online
nike roshe run
curry shoes
adidas tubular
michael kors outlet
yeezy boost 350 v2
cheap jordans
yeezy shoes
authentic jordans
nike huarache
yeezy boost 350
adidas online shop
chrome hearts online
nike roshe uk
cheap jordans
air jordan
yeezy boost
lebron 13
nike football boots
links of london sale
prada glasses
af1
lacoste polo
michael jordan shoes
timberland outlet
michael kors outlet online
yeezy shoes
kobe basketball shoes
yeezy boost 350 v2
adidas ultra boost
true religion
yeezy boost
hermes belts
nike zoom running shoe
kobe shoes
yeezy boost 350
true religion outlet
cheap jordans
adidas nmd
burberry scarf
nike mercurial
michael kors outlet store
air max 2017
longchamp outlet
nike dunks
yeezy boost
jordan shoes
yeezy boost 350
lebron shoes
van cleef arpels
nike air force
air jordan shoes
michael kors handbags
kobe shoes
cheap jordans
longchamp bags
michael kors outlet
hogan outlet online
michael kors outlet
true religion outlet
michael jordan shoes
kobe bryant shoes
retro jordans
http://www.kobebasketballshoes.us.com
nike air huarache
fitflops
hermes belt
adidas yeezy
asics shoes
air force 1
longchamp handbags
adidas stan smith
yeezy boost 350 v2
avatar #16
kiyoumins 2016. január 26. 154 hozzászólás 2092.
christian louboutin, hollister clothing store, uggs on sale, michael kors outlet, coach outlet, asics running shoes, oakley sunglasses cheap, uggs outlet, ipad air cases, lululemon, true religion jeans, jerseys, louis vuitton bags, ralph lauren outlet, vans outlet, louboutin uk, uggs outlet, montre femme, moncler, true religion jeans, doudoune canada goose, jordan xx9, iphone 6 case, converse shoes, chanel handbags, reebok outlet, beats headphones, vans scarpe, iphone 6 plus case, louis vuitton handbags, longchamp outlet online, cheap oakley sunglasses, air max, hermes belt, michael kors outlet online sale, ugg soldes, moncler, nike free run, sac guess, hogan outlet, ghd straighteners, jordans, louis vuitton outlet stores, christian louboutin outlet, north face outlet, tiffany and co, louboutin pas cher, nike roshe run uk, air max, gucci outlet, michael kors bags, toms shoes, cheap ugg boots outlet, lululemon outlet, bottes ugg pas cher, thomas sabo, www.michaelkors-outlet-store.us.com, iphone 6s plus cases, ghd hair straighteners, ralph lauren, iphone 5c cases, michael kors, nike roshe run, hermes handbags, nike blazer pas cher, oakley sunglasses cheap, nike free run, canada goose, nike free run pas cher, bottes ugg pas cher, canada goose pas cher, nfl jerseys, jordans for sale, doudoune moncler, ray ban pas cher, polo ralph lauren outlet online, doke gabbana outlet, uggs, rolex replica watches, ray ban, coach outlet online, barbour jackets, nike free, ugg outlet, nike shoes, moncler, christian louboutin, uggs, burberry handbags, ugg boots, nike roshe, doke & gabbana, burberry, sac longchamp pas cher, ferragamo belts, hogan, replica rolex, oakley vault, longchamp bags, wedding dresses uk, rolex watches, iphone 6s cases, louis vuitton handbags, canada goose, canada goose, oakley sale, ugg, north face uk, nike air max, michael kors, cheap nike shoes, louboutin outlet, ralph lauren pas cher, michael kors outlet canada, kate spade, cheap uggs, baseball bats, louboutin, jordan 5, mont blanc pens, louboutin, abercrombie and fitch, longchamp bags, longchamp outlet online, vans, air max 2015, michael kors handbags, burberry outlet, uggs canada, longchamp bags, michael kors bags, ugg australia, mulberry bags, reebok shoes, hollister canada, mcm handbags, hollister, louis vuitton, north face outlet, louis vuitton, mulberry, air max, supra shoes, rolex watches, nike air max 2015, rolex replica, sac vanessa bruno, nike air force, michael kors outlet online sale, soccer shoes, michael kors, louis vuitton outlet, ugg pas cher, vans pas cher, ray ban, michael kors handbags, cheap ugg boots, pandora charms, burberry, hollister clothing, michaelkors-outlet-store, hollister pas cher, barbour, iphone 6 cases, scarpe hogan, ralph lauren polo, air max, air jordan 11, ugg boots uk, converse pas cher, mulberry handbags, moncler jackets, jimmy choo shoes, coach outlet store online, cheap oakley sunglasses, michael kors pas cher, nike outlet store, michael kors outlet online, polo ralph lauren, michael kors outlet online, polo ralph lauren outlet, ugg boots, michael kors, canada goose, burberry pas cher, p90x workout, burberry sale, ugg boots clearance, p90x3, oakley vault, moncler, karen millen uk, insanity workout, moncler jackets, ray ban sunglasses, christian louboutin uk, ipad mini cases, michael kors outlet online sale, ferragamo shoes, marc jacobs, uggs on sale, 5c cases, louis vuitton outlet online, canada goose uk, tory burch, s5 cases, vanessa bruno, nike roshe, nike huaraches, converse, louboutin, polo ralph lauren pas cher, longchamp outlet, herve leger, vans shoes, nike tn pas cher, abercrombie, nike free pas cher, longchamp pliage, lunette ray ban pas cher, michael kors outlet, north face outlet, oakley sunglasses outlet, jordan 12, louboutin, michael kors, uggs, coach factory outlet, air max, nike store, replica watches uk, wedding dress, coach outlet, louis vuitton, hermes birkin, michael kors outlet, kate spade outlet online, doke gabbana, nike roshe run, moncler uk, soccer jerseys, air jordan shoes, coach purses, nike roshe, karen millen, moncler jackets, tory burch outlet, air max, oakley, instyler ionic styler, tn pas cher, ralph lauren outlet online, barbour jackets uk, replica watches, sac louis vuitton pas cher, air jordan pas cher, burberry factory outlet, abercrombie, air jordans, jordan 11, hogan sito ufficiale, burberry outlet, michael kors outlet, iphone 5s cases, jordan shoes, polo ralph lauren, longchamp outlet online, p90x, barbour uk, true religion jeans, canada goose, louis vuitton pas cher, ugg outlet, cheap jordans, timberland pas cher, louboutin outlet, hollister, sac burberry, air max, ralph lauren outlet, longchamp, michael kors outlet online, polo lacoste, nike trainers, longchamp pas cher, celine bags, polo ralph lauren outlet, uggs, north face, the north face, hollister, oakley outlet, iphone 5 cases, uggs on sale, ray ban uk, thomas sabo uk, christian louboutin shoes, ralph lauren outlet, replica handbags, jimmy choo, polo ralph lauren outlet, iphone cases, nike air max, uggs, links of london, louboutin, beats by dre, north face jackets, sac longchamp, longchamp pas cher, gucci shoes, the north face, abercrombie and fitch uk, uggs, gucci belts, s6 cases, http://www.michaelkors-outlet-store.us.com/, ugg boots clearance, nike air max, christian louboutin, sac louis vuitton, oakleysunglasses.us.com, longchamp, louis vuitton, moncler, ugg, jordan 1, longchamp, red bottom shoes, nike air max uk, moncler outlet, abercrombie, north face jackets, tiffany jewelry, gucci, michael kors outlet online, ugg, ghd hair, pandora jewelry, ralph lauren, babyliss pro, louboutin shoes, north face, gucci bags, moncler outlet, canada goose outlet, swarovski crystal, michael kors outlet online, montre homme, jordan pas cher, ipad cases, nike air max 2015, canada goose outlet, nike sneakers, canada goose outlet, louis vuitton outlet, nike air max, babyliss, true religion jeans, ugg, christian louboutin outlet, uggs outlet, iphone 6s case, louis vuitton purses, oakley sunglasses, mont blanc, hollister, lululemon, north face outlet online, chi flat iron, nike free run, nike factory, michael kors outlet online sale, juicy couture, jordan 4, louboutin, ralph lauren, abercrombie and fitch, burberry outlet online, oakley sunglasses wholesale, lululemon outlet, jordan 3, hollister, michael kors handbags, sac michael kors, vanessa bruno pas cher, juicy couture outlet, lululemon outlet online, ugg boots, tory burch outlet online, nike roshe run, longchamp outlet, coach outlet store, ray ban sunglasses, oakley vault, michael kors outlet, barbour outlet, barbour, cheap oakley sunglasses, canada goose jackets, christian louboutin, lacoste pas cher, nike air max, ugg italia, chaussures louboutin, tiffany jewelry, swarovski, new jordans, louis vuitton canada, canada goose jackets, gucci outlet online, coach bags, air max pas cher, ugg boots, timberland boots, roshe run pas cher, moncler, uggs, longchamp soldes, bottega veneta, jordan retro, nike factory outlet, sac lancel, sac hermes, new balance outlet, abercrombie, cheap nfl jerseys, hermes, jordan retro 11, montre pas cher, prada outlet, nike air huarache, coach outlet, michaelkors-outlet-store.us.com, giuseppe zanotti, true religion outlet, oakley, louis vuitton, new balance, polo lacoste pas cher, pandora jewelry, abercrombie, canada goose, michael kors outlet online, michael kors outlet, true religion outlet, north face jackets, polo outlet, polo ralph lauren, longchamp, oakley pas cher, air huarache, guess pas cher, oakley vault, louis vuitton outlet online, replica watches, air jordan, louis vuitton uk, prada shoes, longchamp handbags, nike huarache, christian louboutin shoes, coach outlet store online, vans, hollister, birkin bag, canada goose jackets, ray ban, ghd, marc jacobs handbags, polo ralph lauren uk, lancel, oakley sunglasses, canada goose outlet, burberry outlet online, ugg boots, hermes pas cher, nike roshe run pas cher, wedding dresses, jordan future, ugg pas cher, lululemon outlet canada, instyler, celine handbags, iphone case, ray ban sunglasses, cheap oakley sunglasses, michael kors, swarovski uk, michael jordan shoes, toms outlet, s6 case, nike air max uk, true religion outlet, nike free run uk, north face pas cher, coach factory, louis vuitton, air force, true religion outlet, ugg outlet, nike free uk, swarovski jewelry, nike roshe uk, new balance shoes, nike air max, bottes ugg, louis vuitton, oakley glasses, valentino shoes, mulberry uk, louis vuitton outlet, barbour jackets, hermes bags, moncler, michael kors handbags clearance, michael kors, cheap sunglasses, michael kors purses, nike free, moncler outlet, pandora uk, nike blazer, louboutin shoes, nike air max, lunette oakley pas cher, ugg uk, new balance, pandora charms, 5s cases, mulberry outlet, oakley sunglasses cheap, uggs outlet, coach handbags, longchamp handbags, michael kors uk, coach outlet, timberland, polo ralph lauren, kate spade handbags, moncler, ugg boots, michael kors, air jordan retro, nike trainers uk, tiffany and co, sunglasses outlet, michael kors handbags, nike outlet, burberry, converse, jordan 6, wedding dresses, iphone 6s plus case, hollister uk, uggs outlet, canada goose jackets, nike tn, oakley store, phone cases, louis vuitton, longchamp, retro jordans, michael kors outlet, oakley sunglasses, air max 2015, fake oakleys, lancel pas cher, michael kors outlet, discount oakley sunglasses, fake rolex, cheap oakley, air jordan, michael kors canada, michael kors, sac louis vuitton, ugg, asics shoes, jimmy choo outlet, moncler outlet, oakley sunglasses, longchamp outlet, prada handbags, nike air max pas cher, kate spade outlet, abercrombie and fitch, longchamp uk, rolex watches for sale, canada goose outlet, mac cosmetics, new balance pas cher, michael kors canada, nike free, moncler sito ufficiale, moncler pas cher, replica watches, michael kors outlet online, louis vuitton outlet, ray ban sunglasses outlet, true religion, uggs outlet, lululemon canada, ralph lauren uk, ray ban outlet, cheap gucci, ray ban sunglasses, links of london uk, ugg boots clearance, bottes ugg, iphone 6 plus cases, rolex watch, gucci handbags, ugg soldes
avatar #15
tarhaka 2012. december 15. 115 hozzászólás 2586.
a LOL jobb ennél azért sokkal sztem
avatar #14
tmk. 2012. december 4. 8303 hozzászólás 6.
Válasz pampo #13. hozzászólására
ja, akkor bocs :DDDDDD
:D
High vagyok , és szupersztár .
avatar #13
pampo 2012. november 25. 929 hozzászólás 394.
Válasz HODOR #12. hozzászólására
spoiler:
manhattan new york része.
ja, akkor bocs :DDDDDD
avatar #12
HODOR 2012. november 25. 775 hozzászólás 485.
Válasz pampo #11. hozzászólására
Az ott a képen nem New York, hanem Manhattan. A teszt egyébként jó lett, de nekem a befejezés az nem tetszett. Minek kellett már megint cliffhangerrel befejezni?


SPOILER!!!!!!!!: Egyébként látszott, hogy nem így akarták befejezni, mert akkor minek küldte Jupiter Desmondékat a Grand Temple-be, ha ott nem találnak semmit, csak veszedelmet. Na mindegy, megint lehet várni 1-2 évet :(
spoiler:
manhattan new york része.
avatar #11
pampo 2012. november 25. 929 hozzászólás 394.
Az ott a képen nem New York, hanem Manhattan. A teszt egyébként jó lett, de nekem a befejezés az nem tetszett. Minek kellett már megint cliffhangerrel befejezni?


SPOILER!!!!!!!!: Egyébként látszott, hogy nem így akarták befejezni, mert akkor minek küldte Jupiter Desmondékat a Grand Temple-be, ha ott nem találnak semmit, csak veszedelmet. Na mindegy, megint lehet várni 1-2 évet :(
avatar #10
HODOR 2012. november 24. 775 hozzászólás 485.
Válasz xNE_ #9. hozzászólására
Ma vettem meg tescoból :D
avatar #9
xNE_ 2012. november 24. 38 hozzászólás 4810.
Ma vettem meg tescoból :D
nem vagyok kocka,és nem is leszek az!
avatar #8
kurazsi_SC2 2012. november 17. 48 hozzászólás 4267.
Válasz absr #7. hozzászólására
mer olyan nagyon nehéz PS3-on ss-t csinálni. :DASD:ASD:SDsdSA_DSA_
2 év után is nehéz megérteni, hogy ez minden ogc társoldalon megjelenik, nem csak a csatamezőé :bocs:
avatar #7
absr 2012. november 17. 67 hozzászólás 3596.
Válasz GabeszHUN #2. hozzászólására
"Elméletileg" ez PS3-on van.
mer olyan nagyon nehéz PS3-on ss-t csinálni. :DASD:ASD:SDsdSA_DSA_
avatar #6
Stigman 2012. november 17. 428 hozzászólás 922.
Imádom az Assassin's creed sorozatot és nagyon várom ezt a részét is. Jó a cikk is csak épp sem az EA-hez sem a bf-hez semmi köze :DD
avatar #5
GabeszHUN 2012. november 17. 17 hozzászólás 6996.
Válasz shaddam #3. hozzászólására
Gyakorlatilag is, hiszen pc-re meg se jelent
Igen, pont azért tettem idézőjelbe. :)
avatar #4
Konigstiger 2012. november 17. 522 hozzászólás 746.
Válasz shaddam #3. hozzászólására
Gyakorlatilag is, hiszen pc-re meg se jelent
PC megjelenés Nov. 23. Legalábbis a galaxis honlapja szerint.
avatar #3
shaddam 2012. november 17. 906 hozzászólás 406.
Válasz GabeszHUN #2. hozzászólására
"Elméletileg" ez PS3-on van.
Gyakorlatilag is, hiszen pc-re meg se jelent
"When the battlefield is under total control, war becomes routine." Solid Snake
avatar #2
GabeszHUN 2012. november 17. 17 hozzászólás 6996.
Válasz BlordD #1. hozzászólására
Elméletileg létezik olyn hogy printscreen és ezért nem kell mindig lefotózni az a képernyőt -.-
"Elméletileg" ez PS3-on van.
avatar #1
BlordD 2012. november 17. 1 hozzászólás 20204.
Elméletileg létezik olyn hogy printscreen és ezért nem kell mindig lefotózni az a képernyőt -.-