Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Hét replayeTovább

minimap

Infi vs Fly

Assassin’s Creed 3 teszt

Cikkek/Interjúk 2012. november 17. shaddam 20 hozzászólás 17796 olvasás

Assassin’s Creed 3 teszt

Mindig is azt hittem olcsó kifogás, ha egy teszt elején azzal jön az író nehéz erről írni. Nos ez talán kivétel ha a produktum annyira silány, hogy oldalakon át káromkodás menne csak. Az AC3-ról közel sem emiatt nehéz cikket írni (sőt nagyon is jó játék lett), hanem amiatt hogy ne pusztítsam el a játékélményt a sztori lelövésével. Harcolva a nehézségekkel igyekszem spoilermentesen elmondani miért is zseniális a játék.

A játék ott folytatódik ahol az előző rész abbamaradt. Na nem Ezio gondolja meg magát a nyugdíjazással kapcsolatban, hanem 2012-ben Desmond és társai leparkolnak furgonjukkal az Első Civilizáció egyik földalatti komplexumának bejárata előtt. Amint kényelembe helyezkedünk rögtön mondják is hogy ideje lenne visszamászni az Animusba, hiszen ki kell deríteni hol A Kulcs. Megérdemli hogy nagybetűvel írjuk hiszen a Kék Erőteret nyitja ami mögött elvileg ott a világ megmentésének módja. Desmondnak sürgetnie kell magát hiszen 2012. decemberének neves napja a Földet felperzselő nap kitörésekkel egyre közeledik. Nosza be is pattan az Animusba, hogy rézbőrű feljebbvalója bőrébe bújva kiderítse hol a kulcs....Nem, nem egészen itt kezdődik a játék, ami engem, aki csak a Connoros trailereket látta meglepett. A játék első fejezetei (vagy szekvenciái hogy stílusosak legyünk) kicsit másról szólnak és akkora WTF momentummal záródnak, hogy már így is sokat mondtam. Az első Animusba lépés során az új játékosok kedvéért egy LSD trip szerű szimulációban megtanulhatjuk az irányítás alapjait, aki játszott akármelyik résszel akárcsak 10 percre is az rögtön tudni fogja mi mire való, olyan ez mint a biciklizés. Utána kezdődik Connor barátunk felvezetése. Az Animusból bármikor kiléphetünk(persze ha nem zavar hogy a legutolsó mentés után ugrik a haladásunk) járkálhatunk a romok között, beszélgethetünk barátainkkal amit érdemes megtenni a kis háttérinformációk miatt, valamint elolvashatjuk többnyire sajátos humorú emailjeinket. Az Animusos tespedés ellen néha a valóságban is akciózunk, szerencsére Desmond nem pocakos vagy féllábú, így nem okoz gondot neki a magas helyekre mászás és a biztonsági őrök agyonszurkálása. Ezek a kis kitérők sem céltalanok, hiszen a 70 ezer éves standby üzemmód eléggé leharcolta az Első Civilizáció energia tartalékait, keresnünk kell hát pár ősi elemet.

Alattunk lehet-e New York egyetlen szénakazla?

Connornak a gyerekkori traumáját (ami komolyabb mint hogy nem kapott első nap iPhone 5-öt, elhihetitek) viszonylag szép kis gyerekkora volt. Bujócskázott a többi kis Winnetou-val, gyakorolta a nyomolvasást és persze kis nyulakat ölt hurokcsapdákkal, hogy megnyúzhassa őket. Kis tutorialként is felfogható módon tanítja meg a játék hogy érdemes vadászni, valamint a sorozatban új fáramászást űzni. Előbbivel pénzt szerezhetünk és kihívásokat csinálhatunk (Pl öld meg Maci Lacit a rejtett pengével) utóbbival észrevétlenül mozoghatunk a britek, patrióták és a pumák, farkasok közt. Az erdő tele van élettel, a folyóparton hódok vannak, odébb mosómedvék, megint odébb két hím jávorszarvas harcol agancsokat összevetve (ami azért is jó nekünk mert szinte ingyen bőr). Vannak veszélyesebb állatok, pl barnamedve, puma, hiúz és farkas. Ezek ha meglepnek akkor nem úgy kell velük harcolni mint az emberekkel, hanem kis Quick Time Event keretében. Nem érdemes tehát kimenni ebédelni úgy hogy Connor az erdőben vakaródzik. Az első lépés mindig a kör, ezzel hárítunk, utána véletlenszerűen háromszög, X, négyzet. A játék annyival megkönnyíti a QTE analfabéták sorsát, hogy a képernyőn olyan irányban bukkan fel a jel ahogy a gamepadon áll, pl a háromszög fent, X lent. PC-n gondolom majd WASD környékén kell zongorázni, nem lennék meglepve ha sokan fogják emiatt a fogukat szívni.

A játékmenet ezt leszámítva a szokásos, Connor olyan típusú küldetéseket kap mint előtte Ezio. Ezek során részt vehetünk pár csatában és egy teadélutánon Bostonban. Igen azon a bizonyoson. Összeségében elmondható ha valakinek van halvány fogalma az adott korról az élvezni fogja az eseményeket, aki esetleg nem tudja hogy ki az a Benjamin Franklin, akkor az is. Ami egyszerűen Franklin lenyom egy háromperces monológban miért érdemes idősebb nőkkel kezdeni az zseniális, mi is csak annyit tudunk erre reagálni hogy minél előbb gyakorlatban akarjuk kipróbálni. A személyekről, eseményekről folyamatosan bővül kis kódexünk, mely nagyon szépen kiokítja a magamfajtát aki nem sokat tudott a korszakról. Aki esetleg a függetlenségi háborúból írta szakdolgozatát az is bátran szánjon rá 1-2 percet az olvasásra, hiszen zseniális humorbombák és irónia található szinte mindenben. Attól se féljen senki, hogy csöpög a játék az Amerika giccstől, igyekszik érzékeltetni hogy a függetlenségi háborúban egyik fél se volt szent. Még maga George Washington a szabadság élharcosa is megkapja a magáét hogy civilben rabszolgákat tartott.

Aki nem tud angolul annak se kell csüggednie, hiszen ha idehaza veszi a játékot, akkor teljes egészében magyar (és cseh, lengyel, orosz) felirattal kapja kézhez. A játék indításakor mindig kiválaszthatjuk milyen nyelven akarunk játszani. Nagy sajnálatomra a gyári angol sajnos nem fért fel még a blu rayre sem, így ha akarod ha nem magyarul kell játszani. A fordítás személyes megítélésem szerint nagyon jó lett, nem szolgaian egy az egyben tükörfordítás, hanem ahol lehet él egy kis költői szabadsággal, mely szerintem előnyére válik. Ami feltűnt az egy darab elírás és hogy nem mindig úgy van taglalva a szöveg a képernyőn ahogy a mondat lendülete kívánja. Tudom ezek apróságok, így is inkább örüljünk hogy van magyar fordítás, bevallom nekem is az egyik döntő érv volt hogy ne kedvenc angol boltomban növeljem az eladott mennyiséget hanem idehaza. Remélem leesik sokaknak itthon, hogy ha már drágább mint máshol adjon valami pluszt. Amit nem értek az az angol nyelv lehagyása...

A játék nem nélkülözi a sajnos ma divatos DLC mizériákat. A kézhez kapott csomagomban kaptam egy karkötőt, kulcstartót (aminek az élés részével pont ki lehet bontani a játékot) és egy posztert. Ezeket leszámítva kaptam Uplay passt (ez majd az online játékhoz és pár Uplay funkcióhoz kell) valamint pár apróbb DLC kódot. Vöröskabátos multiplayer skin, kalóz mordály stb. A PS3 verzió annyival extrább a többinél hogy kapunk egy elvileg 60 percnyi játékra szóló kis missziót ami Benedict Arnold körül bonyolódik. Valamint ha van PS Vitánk és megvettük arra az AC: Liberationt akkor kapunk pár ingame dolgot, mehetünk Conorral a fekete assassin nő helyett stb. Apróságok, de annyi ilyen van, hogy egyre jobban viszket a kezem egy karácsonyi Vita vásárlásra.

A multiplayeren is látszott hogy dolgoztak, kaptunk egy új Farkasfalka nevű játékmódot, de a korábbi részekből ismertek is visszaköszöntek. Aki kicsit is vágyik egy kis változatosságra az FPS és TPS tengerben annak bátran ajánlom a játék multiplayerét. Semmi köze a cséhez (mennyire vártam hogy ezt elsüthessem) és valószínű nem is fognak benne koreai esportosok elvinni minden díjat, de szórakoztatóan más. Különböző karakterek közül választhatunk, akiknek ruháját, fegyverét, de mozgását is testre szabhatjuk. Már amennyiben összeharcoljuk az ehhez szükséges csillagászati mennyiségű pénzt. Lesz tehát mivel foglalkozni. A Revelations multijába a megjelenés után majdnem egy évvel néztem bele, és minden játékmódban rögtön lehetett embert találni. Ha az AC3 is hasonlóan élettel teli marad nem nagyon lehet panaszunk.

A hangok és a környezet miatt se nagyon tudnék panaszkodni. Amikor a játék eleje felé a tengeri viharban rohangálunk a hajó fedélzetén, néha villámlik, felettünk recseg a kötélzet (a vitorla átcsapásának hangja is fantasztikus)...na ott határozottan úgy éreztem magam mintha a fotelommal együtt a habok között himbálóznék. Amit javasolok hogy aki tudja játsszon "sokpontegyes" környezetben és adjon meg annyi tiszteletet a játéknak hogy ne azt a bizonyos dél koreai nótát bömböltesse.

Az erdők és a városok élnek. Jópofa ahogy az állatokkal nem merül ki az ölésben és nyúzásban az interakció. A kutyákat és teheneket meg is simogathatjuk, malacokat, tyúkokat etethetünk a macskákat meg...azok csak dörgölőznek és dorombolnak.

Buksi ül!

A városokban területtől függően kapunk egy adott típusú felszabadító küldetés sorozatot. Ezek végén egy nagyobb feladat sikeres végrehajtása után kapunk assassin növendékeket. Csatlósaink jól különböznek egymástól. Szerencsére meghalni nem tudnak, hanem „csak" megsérülnek, ilyenkor egy kis ideig nélkülöznünk kell őket. Utasíthatjuk őket a már megszokott merényletre, de rajtaütésre, elcsalásra és mesterlövész támadásra is.

Fegyvereink a szokásosnak mondható rejtett penge, kardok, puskák és bombák. A puskákat megbolondították azzal, hogy időbe telik az újratöltés, ezt nem árt észben tartani. Illetve ha az ellenség felsorakozik egy sortűzhöz akkor a közelben álló katonát élő pajzsként magunk elé ránthatunk. Ami új fegyver az a tomahawk, működését gondolom nem kell ecsetelni és a kötélfullánk. Utóbbi egy kötél végére kötözött tőr, ha valaki ismeri Scorpion híres egysorosát a Mortal Kombatból, akkor tudja mire való. A nagyobb értékű ládák, zárak kinyitását egy minijáték keretében tehetjük meg. Először a bal analóg kart forgatjuk körbe-körbe, ha kattan akkor ugyanez a jobb karral, majd ebben a pózban meg kell tartani a karokat és az R1 nyomkodásával feltörjük a zárát.

A játékban lehetőséget kapunk tengeri csatákban is rész venni, ehhez persze lesz egy saját kis hajónk amit aztán fokozatosan tuningolhatunk (fegyverek, stb). Amennyiben leállunk csecsebecséket keresni a hibbant exkalóznak cserébe ad nekünk 1-1 helyet ahol Kidd kapitány térképrészletei után kutathatunk. Ha minden részlet a mienk akkor rátehetjük kezünk a „kincsre"

Jégbe fagyva

Sajnos a játéknak vannak negatívumai is. A kincskeresésnél vásárolhatunk térképet ahol a csecsebecsék jelölve vannak, sajnos van pár ami nem ott van ahol a térkép jelzi. Roppant frusztráló... A zárfeltörés animációja is néha megcsúszik, ilyenkor Connor elég érdekes helyeken matat. A megjelenés napján már egy 30 megás javítással kezdett a játék, remélem ezek is sorra kerülnek. Amit még sokan negatívumnak hoznak fel az a játék vége. Nem megyek bele a spoilerek miatt, én egyedül azt bánom hogy egy pillanatra felmerül két befejezés között dönthetek. Sajnos csak egy pillanatra, hiszen Desmond dönt helyettem. Hogy jól-e az majd kiderül a folytatásból...

Ami tetszett:

  • Élő városok, hangok
  • Érdekes történet
  • Connor skalpolás közben
  • Tengeri csaták

Ami nem:

  • Bugok
  • A nyamvadt kalendáriumlapok kergetése!
avatar #20
chenlina 2017. november 16. 538 hozzászólás 731.
jianbin1116
michael kors outlet online
oakley sunglasses wholesale
uggs outlet
cheap ray ban sunglasses
ugg outlet online clearance
oakley sunglasses
true religion outlet
true religion jeans
kate spade outlet
ray ban sunglasses
coach outlet store online
nike air huarache
michael kors outlet online
canada goose outlet
burberry canada
oakley sunglasses wholesale
mont blanc pens
canada goose coats
ugg boots
uggs outlet
coach outlet
ugg outlet
lacoste polo shirts
cheap jordan shoes
ugg outlet
cheap oakley sunglasses
cheap nfl jerseys
polo ralph lauren
canada goose uk
canada goose uk
ugg outlet stores
cheap uggs
uggs outlet
ugg outlet
ugg boots
ugg outlet
coach outlet online
ralph lauren outlet
coach outlet
ugg boots on sale
ferragamo shoes
ferragamo outlet
cheap ugg boots
coach outlet online
tory burch outlet
nike air max 90
valentino shoes
canada goose coats
oakley sunglasses
mulberry bags
polo ralph lauren
giuseppe zanotti outlet
ugg boots cyber monday
air max 90
ugg outlet
ugg outlet
ugg boots on sale
cheap oakley sunglasses
fitflops sale clearance
coach factory outlet
tory burch outlet online
kate spade outlet online
canada goose outlet store
tory burch outlet
ray ban sunglasses outlet
birkenstock shoes
coach outlet online
michael kors outlet
kate spade outlet online store
oakley sunglasses wholesale
true religion jeans
cheap mlb jerseys
mont blanc pens
ugg boots
michael kors cyber monday
canada goose uk
cheap jordan shoes
ugg boots
uggs outlet
ugg outlets
coach outlet
canada goose outlet
lacoste soldes
kobe 9 elite
cheap nhl jerseys
christian louboutin outlet
canada goose outlet
ugg outlet
swarovski crystal
kate spade outlet
oakley sunglasses wholesale
true religion jeans
uggs outlet
michael kors outlet online
nike air huarache
michael kors outlet
longchamp handbags
ray bans
michael kors outlet
ray ban sunglasses
adidas nmd r1
canada goose outlet store
michael kors handbags outlet
cheap uggs
ugg boots uk
uggs outlet online
christian louboutin sale
tory burch sandals
hermes belts
coach outlet
burberry outlet
new balance outlet
uggs clearance
oakley sunglasses wholesale
ugg outlet
ugg outlet online
mac tools
hermes birkin
ugg boots outlet
michael kors outlet
michael kors wallets
fred perry polo
mulberry handbags sale
ugg boots
prada shoes
longchamp pas cher
michael kors outlet
nike air max 1
coach outlet
ralph lauren shirts
ysl outlet
burberry outlet
moncler coats
pandora charms
swarovski outlet store
canada goose outlet
kate spade outlet online
cheap oakley sunglasses
jordan shoes
ugg clearance
air force 1 shoes
birkenstock shoes
polo ralph lauren
michael kors handbags clearance
mulberry outlet
ed hardy clothing
canada goose jackets
ugg boots clearance
michael kors outlet online
canada goose
cheap ugg boots
adidas nmd
canada goose jackets
lebron shoes
uggs outlet online
coach outlet online
true religion jeans sale
cheap snapbacks
longchamp outlet store
nike store uk
oakley sunglasses
oakley sunglasses
ralph lauren outlet
coach factory store
pandora charms sale clearance
uggs outlet
ray ban sunglasses
michael kors outlet online
polo ralph lauren
ugg outlet store
canada goose coats
pandora jewelry
ralph lauren
canada goose coats
michael kors outlet
canada goose outlet
kate spade handbags
vans outlet
canada goose outlet
nike foamposite
ugg boots on sale
ralph lauren outlet
michael kors outlet online
ralph lauren outlet
kate spade
coach outlet store online
moncler outlet
michael kors outlet online
soccer cleats
fitflops shoes
polo ralph lauren outlet
canada goose jackets
coach outlet online
ugg outlet store
nfl jerseys wholesale
canada goose jackets
kate spade outlet
michael kors outlet
longchamp bags
polo ralph lauren
nike roshe run
ugg outlet
adidas uk
ray ban sunglasses sale
giuseppe zanotti shoes
canada goose outlet store
canada goose jackets
ugg boots black friday
canada goose outlet
ugg outlet
polo outlet factory store
nhl jerseys wholesale
michael kors outlet online
polo ralph lauren outlet
coach handbags
canada goose outlet store
fitflops sale clearance
michael kors outlet
uggs outlet
ugg outlet online
ugg outlet
canada goose jackets
nike free 5
polo ralph lauren
ugg outlet online
cheap mlb jerseys
michael kors outlet store
canada goose parka
polo ralph lauren
canada goose outlet
ugg boots for women
michael kors outlet
jordan shoes
canada goose jackets
oakley sunglasses
ferragamo shoes
mlb jerseys wholesale
coach outlet online
nike factory outlet
canada goose outlet store
uggs outlet
longchamp pas cher
michael kors canada
nfl jerseys
canada goose jackets
ugg outlet
cheap oakley sunglasses
cheap jordans
coach outlet
ugg boots
canada goose uk
coach outlet online
tods outlet
coach factory outlet
thomas sabo charms
christian louboutin online
nike air max
canada goose outlet
swarovski outlet store
canada goose uk
birkenstock outlet
michael kors outlet online
vans shoes
polo ralph lauren
canada goose outlet
canada goose outlet
canada goose jackets
fitflops
michael kors outlet
ugg canada
canada goose outlet store
canada goose cyber monday
pandora outlet
michael kors factory outlet
oakley sunglasses
coach outlet online
christian louboutin shoes
michael kors handbags
ray ban sunglasses outlet
canada goose outlet store
michael kors outlet sale
kobe shoes
canada goose outlet
mbt shoes
uggs outlet
canada goose outlet
michael kors outlet clearance
nike outlet online
uggs outlet
canada goose outlet store
michael kors handbags
ray-ban sunglasses
cheap ugg boots
uggs outlet
coach outlet
coach factory outlet
michael kors outlet clearance
oakley sunglasses
uggs on clearance
mulberry uk
polo outlet
polo outlet
hermes outlet
uggs outlet
coach outlet online
true religion outlet
michael kors outlet
cheap oakley sunglasses
canada goose jackets
mcm outlet
canada goose outlet
coach outlet
canada goose coats
mulberry handbags
coach outlet store
lebron james shoes
canada goose coats
canada goose outlet online
coach factory outlet
coach outlet
ugg boots
true religion jeans
fred perry polo shirts
ray ban sunglasses outlet
pandora charms
canada goose coats
coach outlet
christian louboutin uk
mulberry handbags
cheap jordans
canada goose outlet
coach outlet
kate spade outlet online store
tory burch outlet stores
nike trainers
polo outlet
michael kors outlet
cleveland cavaliers jersey
moncler jackets
uggs outlet
polo ralph lauren
coach handbags on sale
ray ban sunglasses outlet
canada goose
polo ralph lauren outlet
longchamp pliage
canada goose uk
mac outlet
moncler outlet
jordan shoes
tory burch outlet online
swarovski outlet
ugg outlet
fitflops
fitflops sale clearance
adidas store
michael kors outlet online
nike outlet store
canada goose outlet store
ferragamo shoes
coach outlet store
ugg outlet
lakers jerseys
canada goose uk
ray ban sunglasses
nike shoes for women
oakley sunglasses sale
oakley sunglasses
uggs on sale
michael kors uk
canada goose coats
mlb jerseys
canada goose jackets
michael kors handbags
longchamp outlet
canada goose outlet online
coach outlet
thomas sabo
cheap oakley sunglasses
ugg outlet
fitflops uk
air max uk
ray ban sunglasses
polo ralph lauren shirts
mulberry bags
christian louboutin outlet
ugg outlet
lacoste polo
ray bans
uggs outlet
canada goose outlet
oakley sunglasses wholesale
tory burch outlet
michael kors outlet online
michael kors outlet clearance
michael kors outlet
nfl jersey wholesale
true religion outlet
fitflops shoes
canada goose coats
polo outlet online store
canada goose uk
fitflops sale clearance
ray-ban sunglasses
canada goose uk
ugg boots outlet
michael kors bags
michael kors outlet clearance
ray ban sunglasses wholesale
cheap ray ban sunglasses
michael kors outlet store
cheap soccer jerseys
coach outlet online
canada goose outlet
coach outlet online
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet
mulberry sale
true religion jeans
michael kors outlet online
nike trainers
pandora outlet
cheap ray ban sunglasses
michael kors outlet online
nike blazer pas cher
true religion jeans sale
ugg outlet stores
coach canada
louboutin shoes
canada goose jackets
snapbacks wholesale
cheap jerseys
michael kors outlet online
supra shoes
ralph lauren outlet
coach outlet online
canada goose outlet
uggs outlet
coach outlet online
true religion outlet
longchamp pas cher
coach outlet
polo outlet online
longchamp solde
uggs outlet
louboutin shoes
mulberry outlet
ugg boots
ralph lauren
ray ban sunglasses
true religion jeans
coach outlet online
christian louboutin
nhl jerseys
cheap nfl jerseys
ugg outlet online
michael kors uk
nfl jerseys wholesale
christian louboutin shoes
canada goose jackets men
coach outlet
ugg outlet store
prada outlet
michael kors outlet online
canada goose jackets
coach outlet
longchamp handbags
ugg outlet
canada goose outlet store
nba jerseys
ralph lauren polo shirts
kobe bryant shoes
canada goose outlet store
canada goose outlet
pandora jewelry
ugg outlet
cheap jerseys wholesale
ferragamo shoes
coach outlet store online
ugg cyber monday
cheap ray ban sunglasses
tory burch outlet online store
canada goose outlet store
uggs outlet
canada goose jackets
air max trainers
salomon outlet
ralph lauren polo
canada goose jackets
canada goose coats
coach outlet store online
coach outlet store
canada goose outlet
longchamp outlet
canada goose jackets
canada goose jackets
ray-ban sunglasses
ugg outlet
coach outlet online
coach handbags
ferragamo shoes sale
michael kors outlet clearance
canada goose outlet store
canada goose outlet online
polo ralph lauren
yeezy boost
longchamp solde
michael kors outlet clearance
kate spade outlet
michael kors wallets for women
prada sunglasses for women
canada goose jackets
michael kors
coach factory outlet
michael kors outlet clearance
cheap jordans free shipping
true religion jeans
michael kors outlet clearance
ferragamo outlet
canada goose outlet store
ray ban sunglasses outlet
canada goose parka
michael kors outlet online
canada goose outlet
ugg boots
kevin durant shoes
ugg outlet
oakley sunglasses wholesale
cheap ugg boots
ecco outlet
michael kors outlet
true religion outlet
mulberry handbags
canada goose outlet
cheap oakley sunglasses
canada goose outlet
uggs outlet
coach outlet
ralph lauren outlet
polo ralph lauren shirts
ugg boots
michael kors outlet online
coach factory outlet
canada goose outlet store
coach canada
true religion jeans
coach factory outlet
coach factory outlet
cheap ray ban sunglasses
ralph lauren outlet
ugg boots outlet
swarovski uk
oakley sunglasses
moncler outlet online
coach handbags outlet
ray ban sunglasses
ralph lauren factory store
michael kors outlet
michael kors outlet clearance
yeezy boost
mulberry bags
cheap ray ban sunglasses
canada goose uk
true religion jeans
fitflops uk
christian louboutin sale
michael kors outlet clearance
foamposite shoes
michael kors outlet online
soccer shoes
football shirts
reebok outlet store
ralph lauren
michael kors outlet clearance
swarovski outlet
uggs outlet
ralph lauren uk
michael kors outlet clearance
nike air max 90
uggs outlet
ugg boots
hermes outlet
oakley sunglasses wholesale
coach factory outlet
ray ban sunglasses
ugg boots
oakley sunglasses wholesale
cheap jordans
hermes belt
canada goose uk
polo ralph lauren
canada goose outlet store
uggs outlet
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet online
canada goose outlet store
oakley sunglasses wholesale
cheap jordans for sale
jordan shoes
canada goose jackets
michael kors outlet
ugg outlet
true religion jeans
air jordan 4
coach outlet store online
oakley sunglasses sale
canada goose jackets
nba jerseys wholesale
michael kors outlet
michael kors outlet clearance
nhl jerseys for sale
ugg outlet
mulberry handbags
cheap oakley sunglasses
ugg boots on sale
ugg outlet
polo shirts
uggs on sale
ralph lauren polo
coach outlet
coach outlet store online
michael kors
michael kors outlet clearance
michael kors outlet
canada goose outlet
pandora charms
michael kors outlet
michael kors handbags
canada goose outlet
christian louboutin shoes
fitflops sale
ugg boots clearance
michael kors outlet clearance
michael kors outlet online
michael kors outlet clearance
burberry outlet store
puma outlet
ferragamo outlet
polo ralph lauren
christian louboutin shoes
coach outlet
cheap ray ban sunglasses
adidas outlet store
uggs outlet
ugg boots
canada goose outlet
canada goose coats
snapbacks wholesale
avatar #19
myy123123 2017. augusztus 23. 80 hozzászólás 3211.
meet jimmy choo outlet their favorite vans outlet men, lacoste shoes regardless of coach outlet online modesty, michael kors risking purses and handbags their celine bags lives, just north face jackets as michael kors you would nike air force burn, ferragamo bloom nike roshe for you fred perry polos to the michael kors outlet extreme, birkenstock deutschland a mcm backpack woman hoodies dormant nike free run all omega watches winter just prada sunglasses to asics his adidas.se beloved people, michael kors is dallas mavericks jerseys love oakley sunglasses you, jimmy choo shoes just love you. marc by marc jacobs And love longchamp handbags is short-lived, as swarovski crystal a ferragamo shoes woman's nfl jerseys youth, can prada not afford nike shop to support portland trail blazers jersey more barbour outlet good enthusiasm boston celtics jersey dying tory burch outlet destiny, and thus, not nike roshe long ralph lauren outlet before the polo ralph lauren outlet ground jaguars jerseys bathed in reebok a puma outlet land glasses online of fendi handbags flowers soul, I skechers think coach purses outlet online it ralph lauren is oklahoma city thunder jersey also ray ban wayfarer a veneta woman's tears woman glasses frames love, coat, take long champ off lions jerseys a ralph lauren outlet online layer browns jerseys of ray ban sonnenbrillen clothing, philadelphia 76ers jerseys small air max trees michael kors v?skor from life huarache support even patriots jerseys if it is vikings jerseys very cheap nfl jerseys dynamic, less nourishing michael kors outlet online sale love, always gafas oakley feel much less true religion style, washington wizards jersey no azcardinals jerseys color katespade when ray ban occhiali covered with adidas online love, just falcons jerseys for you ray ban bloom polo ralph is in dansko outlet spring omega watches also baseball jerseys is dsquared2 sale full oakley outlet of enchanting abercrombie dash, people burberry outlet online yearn. soccer shoes outlet "Walking, nike air max we watched oakley sunglasses cherry air jordan shoes rain" It tommy hilfiger online was michael jordan a lot beats by dre of jerseys from china us supra footwear wish hollister clothing store to join air yeezy shoes together ray ban outlet to nike free 5.0 walk tommy hilfiger in michael kors outlet online the orlando magic jersey spring ray-ban sunglasses of puma online love, longchamp outlet looking at versace outlet online a wind oakley frogskins falling cherry chi flat iron blossoms, not cheap true religion only buccaneers jerseys dropped adidas superstar to pandora the hermes belt ground, lunette ray ban also fall oakley sunglasses cheap in fivefingers our converse sneakers hearts, it air huarache is adidas superstar the nike outlet soul converse shoes of love cheap oakley sunglasses ah that do thomas sabo uk not ferragamo shoes trample, Do not tread, mcm bags that I birkenstock outlet love your nike shoes outlet heart, although it burberry outlet took roshe run modulated, detroit pistons people far michael kors uk away, brooklyn nets jerseys but that burberry outlet piece falling on panthers jerseys the ground ralph lauren polo is my new heart ah, nike huarache love long champ your Now tracksuits store I giants jerseys like spring, mizuno wave like longchamp outlet the tommy hilfiger outlet exuberant air max beauty armani outlet of adidas spring, like spring nike tn vitality, like spring katespade girl floating ferragamo shoes uk in the air, calvin klein underwear more like holding air jordan retro the oakley sunglasses camera, jordan retro wearing nike outlet clothes floating christian louboutin in thomas sabo the air, walking in air max 2015 the spring, write down burberry bit by bit mcm handbags in the new balance spring. dolphins jerseys Spring breeze blowing coach factory my ray ban sunglasses outlet hair, soccer shoes with north face flowers coach outlet photo, sometimes dressed up salomon schuhe to the nines, burberry outlet online in the chicago bulls jersey flower of spring adidas superstar I'm ralph lauren polos not afraid, because timberland femme I fossil uhren know chiefs jerseys there oakley are mcm backpack outlet flowers with michael kors canada me, milwaukee bucks jersey I'm coach outlet online not phoenix suns jersey alone, enjoy new balance outlet the coach outlet online flowers north face bloom, and nike shoes I enjoy the bloom, giuseppe zanotti sneakers with nike air max thea their cleveland cavaliers swaying watches canada together prada outlet with this cowboys jerseys beautiful cheap basketball shoes spring, enjoy atlanta hawks jerseys this nike schuhe most jerseys from china beautiful new orleans pelicans jersey time, ralph lauren outlet walking replica watches in northface flowers, ed hardy clothing flowers sometimes feel michael kors outlet online tainted hollister kids soul, I know juicy couture handbags the jerseys from china sorrows and mbt shoes outlet joys of hugo boss shop flowers, ray ban sunglasses they pandora charms may zapatillas nike also nike air max shoes wish to broncos jerseys know hogan outlet my michael kors outlet heart ralph lauren outlet , and coach factory shop I cheap oakley nodded, let plein shoes me in marc by marc jacobs this nike free 5.0 beautiful barbour factory time nike air max 90 in chargers jerseys this fitflop outlet grand feel ray bans outlet joy, together ray ban wayfarer with beats headphones the under armour shoes flowers, ray ban zonnebril and flowers are like peers, true religion jeans perceived burberry sale flower sorrows coach store and oakley vault joys, tommy hilfiger outlet stores the rolex watches sections coach factory affectionate adidas online heart, hermes bags in full rams jerseys bloom michael kors bags in burberry sale the center 49ers jerseys of swarovski australia flower, hogan before utah jazz jersey I hate spring, true religion jeans outlet that spring is raiders jerseys too indiana pacers jersey short, its bustling tommy hilfiger left oakley vault desolate after, it oakley canada is oakley sunglasses outlet better montre homme not north face outlet bloom, so replica watches less rolex watches for sale from timberland shoes hot fred perry outlet to desolate heart drop, air jordan flower eagles jerseys miss nfl jerseys its ravens jerseys hold, ralph lauren it is michael kors purses better not coach outlet online with texans jerseys flowers lunette ray ban entanglement, los angeles clippers jersey and longchamp outlet now, hogan outlet perhaps because pandora he timberland outlet feels a nike air max little cheap ray ban too wholesale clothing much thickness, levis jeans touch swarovski jewelry everything red bottom shoes temperature nike.dk kind, not cheap oakley the air max fireworks so cool, hollister kids the ralph lauren outlet online sun roshe run is fidget spinner outlet not giuseppe shoes so valentino outlet warm, but just louboutin shoes right, burberry sale I rayban think oakley sunglasses outlet this golden state warriors jersey is the burberry outlet time purses and handbags of skechers abundance mcm backpack given burberry outlet my swarovski online heart, let houston rockets jerseys me new balance use woolrich outlet a pieces north face backpacks mild bengals jerseys heart to rolex watch feel lakers jerseys the timberland boots beauty seahawks jerseys of converse outlet the world, saints jerseys let christian louboutin shoes me new york knicks understand not polo ralph only the michael kors outlet online sale cold, polo outlet store and nike mercurial vapor the vans schuhe warmth dsquared2 and the memphis grizzlies jersey direction air max of the world. Our birkenstock shoes cell cherry blossoms ecco outlet very tory burch early, earlier than sacramento kings jersey others, colts jerseys so michael kors bags in bcbg max azria the ray bans chilly toronto raptors jersey wind, I bills jerseys appreciate the barbour jackets outlet priority of hollisterco the coach factory outlet United longchamp States baseball jerseys in knockoff handbags the philipp plein outlet spring, chrome hearts I burberry online shop will minnesota timberwolves jersey work michael kors outlet every ralph lauren outlet time instyler ionic styler to oakley stop nike schoenen and swarovski jewelry look juicy couture outlet at them, indoor soccer shoes at michael kors first bottega veneta is a new balance canada small nike air max Guduo, to be chi hair a christian louboutin shoes blooming life, in years coach outlet store online with branches stretching steelers jerseys alone, oakley sungalsses outlet and later michael kors outlet online with the nike store temperature getting kate spade outlet online warmer, free running flowers are vying louboutin to hollister clothing open up, www.tommyhilfiger.nl beautiful san antonio spurs jerseys and enchanting, like salvatore ferragamo a woman in love, heart. And every time baseball jerseys I barbour jackets see cheap michael kors a piece polo ralph lauren outlet online of jordan release dates 2015 flowers fall nba jerseys down asics gel from nike free 5.0 the tree, vans shoes my heart rayban is always a barbour outlet little nike shoes melancholy, jets jerseys such adidas canada as redskins jerseys the mont blanc United handbags outlet States spend true religion outlet dependents, prada outlet also bcbg max arrived, but Homecoming, longchamp taschen colorful ralph lauren spring is short-lived, converse chucks the nike shoes flowers, ralph lauren outlet my heart michael kors fell sometimes titans jerseys a dre beats kind burberry handbags of spring louboutin shoes want coach outlet canada to move denver nuggets jerseys back cheap michael kors home, swarovski do not nike roshe let nike shoes her boots on sale fall, and I ray bans just givenchy outlet think bears jerseys about beats by dr dre it, one jordans can nike air jordan see some flowers, jerseys from china I hermes always carefully filled rolex in bags, collecting flowers nike air max from the soul, but skechers outlet also polo ralph lauren from nike.se the nike air max spring collection ralph lauren let me spring from the north face a coach black friday little the north face outlet closer, reloj a prada shoes little oakley outlet closer, previously little time iphone case to michael kors canada see babyliss pro the forest Farewell hollister online find it ralph lauren factory store difficult to red bottoms understand, but michael kors now michael kors outlet online sale always the north face feel charlotte hornets jerseys a kind of empathy, no baseball bats matter true religion jeans women what the pandora canada time ray ban outlet away, hilfiger online shop but new balance some supra footwear feelings or pandora schmuck will pandora bracelet precipitate out the north face over packers jerseys time, air max schoenen for michael kors taschen example, coach factory outlet for iphone 5s cases the roshe run blessing softball bats of heat jerseys a certain kind of thing, oakley

stephen curry shoes
avatar #18
yangping55 2017. augusztus 14. 49 hozzászólás 4263.
ralph lauren outlet
levis jeans
coach factory outlet
coach outlet
michael kors factory outlet
marc jacobs bags
sac longchamp pas cher
toms shoes outlet
tods outlet
ralph lauren outlet online
mbt shoes
polo ralph lauren
kevin durant shoes
adidas yeezy
nike outlet
gucci outlet
ralph lauren outlet online
nike air max
rolex replica
tods shoes
yeezy boost
cheap nike shoes
jordans
true religion jeans
coach factory outlet
michael kors handbags
ralph lauren uk
coach factory outlet
christian louboutin outlet
mlb jerseys wholesale
cheap jordans
pandora jewelry outlet
coach outlet store
nike air max
dolce and gabbana outlet
coach outlet
cat shoes
michael kors outlet
pandora charms
adidas superstar
kate spade
hermes handbags
ray ban sunglasses discount
oakley sunglasses
adidas superstar
pandora outlet
kate spade handbags
pandora charms
seattles eahawks jerseys
coach outlet
canada goose jackets
replica watches
hermes handbags
moncler jackets outlet
longchamp uk
kate spade bags
fendi handbags
christian louboutin shoes
gucci outlet
michael kors handbags
nike outlet store
cheap nfl jerseys
christian louboutin
michael kors outlet clearance
ray ban sunglasses
coach outlet
michael kors outlet
adidas yeezy boost
yeezy boost
nike roshe
ugg outlet
oakley sunglasses
nike shoes
michael kors outlet clearance
coach outlet
adidas shoes
cheap nike air max
clarks outlet
fitflop sandals
adidas shoes
ed hardy
nike air max 90
birkenstocks
nike air max
cveland cavaliers jerseys
cheap jordans free shipping
ralph lauren
mbt shoes
polo ralph lauren outlet online
coach outlet online
coach handbags
ugg outlet store
ralph lauren outlet
fitflops sale clearance
moncler
pandora charms
longchamp outlet
louis vuitton outlet online
longchamp handbags
louis vuitton handbags outlet
pandora jewelry
clarks shoes
ralph lauren uk
clarks outlet
adidas yeezy
pandora charms sale
coach outlet
adidas shoes
coach outlet
ralph lauren outlet
kate spade handbags
coach outlet
ugg outlet
longchamp bags
ysl handbags
sac michael kors
air jordan uk
cheap jordans
tory burch outlet store
coach factory outlet
dansko shoes
mulberry bags
parada handbags
cheap nfl jerseys
james harden shoes
moncler jackets
fitflops
yeezy boost 350
adidas pas cher
nike shoes
pandora uk
coach outlet
birkenstock shoes
kate spade handbag
rayban
cheap ray ban sunglasses
official coach factory outlet
coach factory outlet online
michael kors handbags
adidas yeezy boost
polo ralph lauren
pandora jewelry
adidas outlet
parker pens
louis vuitton outlet
pandora bijoux
nike free run black
polo ralph lauren outlet
coach outlet
true religion outlet
cheap oakley sunglasses
sac longchamp
vans outlet store
jordan retro 11
sac longchamp pas cher
oakley sunglasses outlet
adidas yeezy
nike air max 90
wholesale nike shoes
michael kors outlet online
cheap jordans
adidas outlet
coach outlet
cheap jordans
nike air max
coach outlet
kate spade outlet
nmd adidas
yeezy boost 350
cheap ray ban sunglasses
air max 2018
ralph lauren outlet
yeezy boost
nike outlet online
nike outlet
pandora bracelet
louboutin pas cher
adidas yeezy
louboutin shoes
coach factory outlet online
louboutin
adidas superstar
jordan retro
coach factory outlet
pandora uk
ecco shoes
polo ralph lauren outlet online
nike shoes for men
coach outlet
ray ban sunglasses
mlb jerseys cheap
coach outlet
michael kors uk
mulberry uk
birkenstock pas cher
fit flops
ed hardy clothing
longchamp handbags
ralph lauren uk
pandora outlet
pandora charms
ralph lauren outlet
coach factory outlet
christian louboutin outlet
ray ban sunglasses
adidas yeezy
michael kors outlet
jimmy choo
coach factory outlet
longchamp outlet store
pandora charms uk
birkenstock sandals
hermes outlet
true religion jeans
oakley sunglasses
under armour shoes
pandora charms
christian louboutin outlet
michael kors canada
polo ralph lauren
michael kors bags
coach outlet store online
coach outlet
michael kors outlet
fitflops
coach factory outlet
kate spade
michael kors handbags
fitflops
adidas nmd
coach outlet online
mont blanc
christian louboutin
red bottoms
yeezy boost
miami heat jerseys
michael kors handbags
mulberry outlet
cheap jordan shoes
longchamp bags
ray ban sunglasses
adidas nmd
adidas superstar shoes
adidas outlet
adidas yeezy boost 350
salomon shoes outlet
pandora charms
sac longchamp pliage
tory burch outlet
fred perry polo
fitflops
pandora jewelry
nike store
hermes birkin
longchamp outlet
new england patriots jerseys
gucci outlet
christian louboutin outlet
fred perry
louis vuitton outlet store
true religion jeans
coach outlet
polo ralph lauren outlet
nike air max 90
michael kors outlet
true religion outlet
true religion outlet
pandora jewelry
burberry outlet canada
birkenstock outlet
nike store
polo ralph lauren outlet
longchamp uk
christian louboutin
coach factory outlet
denver broncos jerseys
adidas yeezy
adidas uk
nike factory store
adidas shoes
ralph lauren sale clearance
steph curry shoes
fitflops
michael kors outlet
birkenstocks
cheap jordans
nike free flyknit
yeezy boost 350
christian louboutin outlet
adidas shoes
adidas outlet
ralph lauren outlet
louboutin chaussures
coach outlet store
nike shoes
coach outlet
adidas nmd
yeezy boost 350
adidas trainers
coach outlet store
cheap mlb jerseys
ugg outlet
pandora charms
salomon shoes
nmd shoes
dansko outlet store
mulberry handbags
coach factory outlet
hollister co
michael kors outlet
birkenstock sandals
nike air max pas cher
ugg outlet
michael kors handbags
coach factory outlet
fit flops
coach outlet online
michael kors outlet
pandora jewelry
oakley sunglasses
coach factory outlet
michael kors outlet
hollister clothing store
nike free run flyknit
kate spade handbags
adidas superstar
fitflops sale clearance
coach outlet
giuseppe zanotti sneakers
kate spade outlet
rolex watches
air jordans
birkenstock shoes
uggs
christian louboutin sale
marc jacobs handbags
kate spade outlet
louis vuitton handbags
nfl jerseys wholesale
moncler outlet
ray ban sunglasses
michael kors outlet
coach bags
fitflops sale
michael kors
cheap jerseys from china
discount ray ban sunglasses
michael kors uk
coach factory outlet
red bottoms
polo outlet
supra shoes
coach factory outlet
prada outlet
coach outlet
coach outlet
chi flat iron
christian louboutin shoes
ralph lauren outlet
ugg outlet store
cheap oakley sunglasses
cheap mlb jerseys
swarovski crystal
cheap nfl jerseys
coach outlet
air max 2017
nike air max
golden state warriors jerseys
oakley sunglasses
cheap jordans
louboutin uk
pandora charms sale clearance
nike cortez
toms shoes
nike roshe run
coach outlet
ultra boost
pandora soldes
pandora jewelry
valentino shoes
mbt shoes
michael kors outlet online
birkenstock sandals
coach outlet store online clearances
michael kors outlet
mont blanc pens
coach outlet store
nmd adidas
cheap jerseys
dansko outlet
valentino shoes outlet
fake rolex
columbia shoes
columbia outlet online
vans shoes
hermes handbags
dallas cowboys jerseys
air jordan retro
moncler jackets
michael kors canada
clarks shoes
adidas nmd
nike free 5.0
ray ban sunglasses discount
giuseppe zanotti outlet
michael kors handbags
dansko sandals
toms shoes
air max
coach factory outlet
kate spade outlet store
cheap mlb jerseys
jordan shoes
christian louboutin
adidas nmd
louboutin shoes
louis vuitton outlet
red bottoms shoes
fitflops uk
birkenstock sandals
pandora jewelry
air max 95
tory burch outlet
pandora outlet
ralph lauren sale clearance
polo ralph lauren
ugg boots
fitflops shoes
coach factory outlet
canada goose outlet
nike huarache
nmd adidas
ray ban sunglasses
cheap ray bans
coach outlet store
pandora
yeezy 350 boost
mont blanc
oakley sunglasses
red bottoms shoes
houston texans jerseys
coach outlet
yeezy boost 350
nike outlet
longchamp uk
cheap oakley sunglasses
ralph lauren uk
moncler outlet
true religion
yeezy boost 350 v2
rolex replica watches
salomon shoes
birkenstock sandals
versace shoes
doudoune moncler
michael kors outlet store
michael kors uk
polo ralph lauren
valentino
ugg outlet
coach canada
kate spade handbags
toms outlet
hermes bags
nike shoes outlet
toms shoes outlet
christian louboutin sale
harden vol 1
adidas shoes
coach outlet store
ralph lauren sale clearance
michael kors outlet clearance
nike air max outlet
moncler outlet
coach outlet store
longchamp handbags
discount oakley sunglasses
cheap nfl jerseys wholesale
nike air max
burberry outlet
kd 9 shoes
2017.8.14yangping
avatar #17
happynn123 2017. július 12. 94 hozzászólás 2956.
nike air force
fitflops clearance
adidas nmd r1
longchamp le pliage
ferragamo belt
van cleef
tom ford sunglasses
cartier bracelet
lebron 14
kobe shoes
hogan outlet
curry 3
longchamp bags
nike roshe run
adidas tubular
Kanye West shoes
true religion jeans
retro jordans
ultra boost
yeezy boost 350
cheap jordans
longchamp
nike air zoom
adidas superstar
cheap basketball shoes
nmd
led shoes for kids
asics running shoes
michael kors outlet online
michael kors outlet store
pandora charms
tory burch shoes
lebron james shoes
vibram fivefingers
michael kors uk
stephen curry shoes
kyrie 3 shoes
roshe shoes
kobe 9
nike air force 1
yeezy shoes
longchamp
longchamp bags
jordan shoes
louboutin shoes uk
cheap jordans
cheap jordans
chrome hearts online
retro jordans
kobe 11
air max 2016
falcons jersey
air jordan
jordan shoes
adidas yeezy boost
links of london
chrome hearts
lacoste outlet
james harden shoes
yeezy boost 350
fitflops
kobe 11
adidas superstar shoes
nike air max 2017
adidas neo
longchamp sale
yeezy boost 350
michael kors outlet
yeezy boost 350 v2
adidas stan smith
michael kors handbags
air force 1
adidas tubular shadow
michael kors factory outlet
nike huarache
pandora charms sale
michael kors outlet online
dior sunglasses
adidas nmd
longchamp
michael kors handbags outlet
kobe basketball shoes
nike air max
hermes belt
kyrie 3
curry 3 shoes
adidas ultra
kyrie irving shoes
tory burch outlet
longchamp handbags
pandora charms
air yeezy
lebron 14 shoes
adidas nmd
nike dunks shoes
chrome hearts online store
yeezy boost 350
five finger shoes
adidas nmd
adidas ultra boost
tom ford eyewear
adidas superstar shoes
nike air force 1
fitflops sale clearance
jordan shoes
pandora jewelry
michael kors handbags
nike polo
jordan retro
michael kors outlet store
timberland boots
kobe sneakers
adidas nmd
yeezy
atlanta falcons jersey
lacoste outlet
led shoes
links of london
adidas stan smith shoes
http://www.kobeshoes.uk
patriots jersey
adidas stan smith sneakers
michael kors purses
nike air huarache
basketball shoes
michael kors outlet
longchamp bags
led shoes
links of london outlet store
roshe run
louboutin shoes
michael kors handbags
adidas tubular shadow
reebok outlet
prada sunglasses
ferragamo belts
longchamps
dior glasses
michael kors outlet
jordans for cheap
reebok shoes
pandora bracelet
chrome hearts
adidas ultra boost
lebron 13 shoes
michael kors outlet online
air jordan shoes
light up shoes
kobe 9
true religion jeans
cheap jordans
nike air max
nike zoom
nike polo shirts
yeezy boost
michael kors
adidas superstar
michael kors factory outlet
lacoste online shop
new england patriots jersey
nike air zoom
air jordans
yeezy boost
nmd
hermes belts for men
nmd
nike huarache
yeezys
adidas ultra boost uncaged
air max
longchamp outlet
kyrie shoes
tory burch shoes
brady jersey
adidas nmd runner
adidas gazelle
yeezy shoes
jordan shoes
nike zoom
harden shoes
michael kors outlet
nike roshe one
yeezys
pandora jewelry
chrome hearts online
nike roshe run
curry shoes
adidas tubular
michael kors outlet
yeezy boost 350 v2
cheap jordans
yeezy shoes
authentic jordans
nike huarache
yeezy boost 350
adidas online shop
chrome hearts online
nike roshe uk
cheap jordans
air jordan
yeezy boost
lebron 13
nike football boots
links of london sale
prada glasses
af1
lacoste polo
michael jordan shoes
timberland outlet
michael kors outlet online
yeezy shoes
kobe basketball shoes
yeezy boost 350 v2
adidas ultra boost
true religion
yeezy boost
hermes belts
nike zoom running shoe
kobe shoes
yeezy boost 350
true religion outlet
cheap jordans
adidas nmd
burberry scarf
nike mercurial
michael kors outlet store
air max 2017
longchamp outlet
nike dunks
yeezy boost
jordan shoes
yeezy boost 350
lebron shoes
van cleef arpels
nike air force
air jordan shoes
michael kors handbags
kobe shoes
cheap jordans
longchamp bags
michael kors outlet
hogan outlet online
michael kors outlet
true religion outlet
michael jordan shoes
kobe bryant shoes
retro jordans
http://www.kobebasketballshoes.us.com
nike air huarache
fitflops
hermes belt
adidas yeezy
asics shoes
air force 1
longchamp handbags
adidas stan smith
yeezy boost 350 v2
avatar #16
kiyoumins 2016. január 26. 154 hozzászólás 2108.
christian louboutin, hollister clothing store, uggs on sale, michael kors outlet, coach outlet, asics running shoes, oakley sunglasses cheap, uggs outlet, ipad air cases, lululemon, true religion jeans, jerseys, louis vuitton bags, ralph lauren outlet, vans outlet, louboutin uk, uggs outlet, montre femme, moncler, true religion jeans, doudoune canada goose, jordan xx9, iphone 6 case, converse shoes, chanel handbags, reebok outlet, beats headphones, vans scarpe, iphone 6 plus case, louis vuitton handbags, longchamp outlet online, cheap oakley sunglasses, air max, hermes belt, michael kors outlet online sale, ugg soldes, moncler, nike free run, sac guess, hogan outlet, ghd straighteners, jordans, louis vuitton outlet stores, christian louboutin outlet, north face outlet, tiffany and co, louboutin pas cher, nike roshe run uk, air max, gucci outlet, michael kors bags, toms shoes, cheap ugg boots outlet, lululemon outlet, bottes ugg pas cher, thomas sabo, www.michaelkors-outlet-store.us.com, iphone 6s plus cases, ghd hair straighteners, ralph lauren, iphone 5c cases, michael kors, nike roshe run, hermes handbags, nike blazer pas cher, oakley sunglasses cheap, nike free run, canada goose, nike free run pas cher, bottes ugg pas cher, canada goose pas cher, nfl jerseys, jordans for sale, doudoune moncler, ray ban pas cher, polo ralph lauren outlet online, doke gabbana outlet, uggs, rolex replica watches, ray ban, coach outlet online, barbour jackets, nike free, ugg outlet, nike shoes, moncler, christian louboutin, uggs, burberry handbags, ugg boots, nike roshe, doke & gabbana, burberry, sac longchamp pas cher, ferragamo belts, hogan, replica rolex, oakley vault, longchamp bags, wedding dresses uk, rolex watches, iphone 6s cases, louis vuitton handbags, canada goose, canada goose, oakley sale, ugg, north face uk, nike air max, michael kors, cheap nike shoes, louboutin outlet, ralph lauren pas cher, michael kors outlet canada, kate spade, cheap uggs, baseball bats, louboutin, jordan 5, mont blanc pens, louboutin, abercrombie and fitch, longchamp bags, longchamp outlet online, vans, air max 2015, michael kors handbags, burberry outlet, uggs canada, longchamp bags, michael kors bags, ugg australia, mulberry bags, reebok shoes, hollister canada, mcm handbags, hollister, louis vuitton, north face outlet, louis vuitton, mulberry, air max, supra shoes, rolex watches, nike air max 2015, rolex replica, sac vanessa bruno, nike air force, michael kors outlet online sale, soccer shoes, michael kors, louis vuitton outlet, ugg pas cher, vans pas cher, ray ban, michael kors handbags, cheap ugg boots, pandora charms, burberry, hollister clothing, michaelkors-outlet-store, hollister pas cher, barbour, iphone 6 cases, scarpe hogan, ralph lauren polo, air max, air jordan 11, ugg boots uk, converse pas cher, mulberry handbags, moncler jackets, jimmy choo shoes, coach outlet store online, cheap oakley sunglasses, michael kors pas cher, nike outlet store, michael kors outlet online, polo ralph lauren, michael kors outlet online, polo ralph lauren outlet, ugg boots, michael kors, canada goose, burberry pas cher, p90x workout, burberry sale, ugg boots clearance, p90x3, oakley vault, moncler, karen millen uk, insanity workout, moncler jackets, ray ban sunglasses, christian louboutin uk, ipad mini cases, michael kors outlet online sale, ferragamo shoes, marc jacobs, uggs on sale, 5c cases, louis vuitton outlet online, canada goose uk, tory burch, s5 cases, vanessa bruno, nike roshe, nike huaraches, converse, louboutin, polo ralph lauren pas cher, longchamp outlet, herve leger, vans shoes, nike tn pas cher, abercrombie, nike free pas cher, longchamp pliage, lunette ray ban pas cher, michael kors outlet, north face outlet, oakley sunglasses outlet, jordan 12, louboutin, michael kors, uggs, coach factory outlet, air max, nike store, replica watches uk, wedding dress, coach outlet, louis vuitton, hermes birkin, michael kors outlet, kate spade outlet online, doke gabbana, nike roshe run, moncler uk, soccer jerseys, air jordan shoes, coach purses, nike roshe, karen millen, moncler jackets, tory burch outlet, air max, oakley, instyler ionic styler, tn pas cher, ralph lauren outlet online, barbour jackets uk, replica watches, sac louis vuitton pas cher, air jordan pas cher, burberry factory outlet, abercrombie, air jordans, jordan 11, hogan sito ufficiale, burberry outlet, michael kors outlet, iphone 5s cases, jordan shoes, polo ralph lauren, longchamp outlet online, p90x, barbour uk, true religion jeans, canada goose, louis vuitton pas cher, ugg outlet, cheap jordans, timberland pas cher, louboutin outlet, hollister, sac burberry, air max, ralph lauren outlet, longchamp, michael kors outlet online, polo lacoste, nike trainers, longchamp pas cher, celine bags, polo ralph lauren outlet, uggs, north face, the north face, hollister, oakley outlet, iphone 5 cases, uggs on sale, ray ban uk, thomas sabo uk, christian louboutin shoes, ralph lauren outlet, replica handbags, jimmy choo, polo ralph lauren outlet, iphone cases, nike air max, uggs, links of london, louboutin, beats by dre, north face jackets, sac longchamp, longchamp pas cher, gucci shoes, the north face, abercrombie and fitch uk, uggs, gucci belts, s6 cases, http://www.michaelkors-outlet-store.us.com/, ugg boots clearance, nike air max, christian louboutin, sac louis vuitton, oakleysunglasses.us.com, longchamp, louis vuitton, moncler, ugg, jordan 1, longchamp, red bottom shoes, nike air max uk, moncler outlet, abercrombie, north face jackets, tiffany jewelry, gucci, michael kors outlet online, ugg, ghd hair, pandora jewelry, ralph lauren, babyliss pro, louboutin shoes, north face, gucci bags, moncler outlet, canada goose outlet, swarovski crystal, michael kors outlet online, montre homme, jordan pas cher, ipad cases, nike air max 2015, canada goose outlet, nike sneakers, canada goose outlet, louis vuitton outlet, nike air max, babyliss, true religion jeans, ugg, christian louboutin outlet, uggs outlet, iphone 6s case, louis vuitton purses, oakley sunglasses, mont blanc, hollister, lululemon, north face outlet online, chi flat iron, nike free run, nike factory, michael kors outlet online sale, juicy couture, jordan 4, louboutin, ralph lauren, abercrombie and fitch, burberry outlet online, oakley sunglasses wholesale, lululemon outlet, jordan 3, hollister, michael kors handbags, sac michael kors, vanessa bruno pas cher, juicy couture outlet, lululemon outlet online, ugg boots, tory burch outlet online, nike roshe run, longchamp outlet, coach outlet store, ray ban sunglasses, oakley vault, michael kors outlet, barbour outlet, barbour, cheap oakley sunglasses, canada goose jackets, christian louboutin, lacoste pas cher, nike air max, ugg italia, chaussures louboutin, tiffany jewelry, swarovski, new jordans, louis vuitton canada, canada goose jackets, gucci outlet online, coach bags, air max pas cher, ugg boots, timberland boots, roshe run pas cher, moncler, uggs, longchamp soldes, bottega veneta, jordan retro, nike factory outlet, sac lancel, sac hermes, new balance outlet, abercrombie, cheap nfl jerseys, hermes, jordan retro 11, montre pas cher, prada outlet, nike air huarache, coach outlet, michaelkors-outlet-store.us.com, giuseppe zanotti, true religion outlet, oakley, louis vuitton, new balance, polo lacoste pas cher, pandora jewelry, abercrombie, canada goose, michael kors outlet online, michael kors outlet, true religion outlet, north face jackets, polo outlet, polo ralph lauren, longchamp, oakley pas cher, air huarache, guess pas cher, oakley vault, louis vuitton outlet online, replica watches, air jordan, louis vuitton uk, prada shoes, longchamp handbags, nike huarache, christian louboutin shoes, coach outlet store online, vans, hollister, birkin bag, canada goose jackets, ray ban, ghd, marc jacobs handbags, polo ralph lauren uk, lancel, oakley sunglasses, canada goose outlet, burberry outlet online, ugg boots, hermes pas cher, nike roshe run pas cher, wedding dresses, jordan future, ugg pas cher, lululemon outlet canada, instyler, celine handbags, iphone case, ray ban sunglasses, cheap oakley sunglasses, michael kors, swarovski uk, michael jordan shoes, toms outlet, s6 case, nike air max uk, true religion outlet, nike free run uk, north face pas cher, coach factory, louis vuitton, air force, true religion outlet, ugg outlet, nike free uk, swarovski jewelry, nike roshe uk, new balance shoes, nike air max, bottes ugg, louis vuitton, oakley glasses, valentino shoes, mulberry uk, louis vuitton outlet, barbour jackets, hermes bags, moncler, michael kors handbags clearance, michael kors, cheap sunglasses, michael kors purses, nike free, moncler outlet, pandora uk, nike blazer, louboutin shoes, nike air max, lunette oakley pas cher, ugg uk, new balance, pandora charms, 5s cases, mulberry outlet, oakley sunglasses cheap, uggs outlet, coach handbags, longchamp handbags, michael kors uk, coach outlet, timberland, polo ralph lauren, kate spade handbags, moncler, ugg boots, michael kors, air jordan retro, nike trainers uk, tiffany and co, sunglasses outlet, michael kors handbags, nike outlet, burberry, converse, jordan 6, wedding dresses, iphone 6s plus case, hollister uk, uggs outlet, canada goose jackets, nike tn, oakley store, phone cases, louis vuitton, longchamp, retro jordans, michael kors outlet, oakley sunglasses, air max 2015, fake oakleys, lancel pas cher, michael kors outlet, discount oakley sunglasses, fake rolex, cheap oakley, air jordan, michael kors canada, michael kors, sac louis vuitton, ugg, asics shoes, jimmy choo outlet, moncler outlet, oakley sunglasses, longchamp outlet, prada handbags, nike air max pas cher, kate spade outlet, abercrombie and fitch, longchamp uk, rolex watches for sale, canada goose outlet, mac cosmetics, new balance pas cher, michael kors canada, nike free, moncler sito ufficiale, moncler pas cher, replica watches, michael kors outlet online, louis vuitton outlet, ray ban sunglasses outlet, true religion, uggs outlet, lululemon canada, ralph lauren uk, ray ban outlet, cheap gucci, ray ban sunglasses, links of london uk, ugg boots clearance, bottes ugg, iphone 6 plus cases, rolex watch, gucci handbags, ugg soldes
avatar #15
tarhaka 2012. december 15. 115 hozzászólás 2597.
a LOL jobb ennél azért sokkal sztem
avatar #14
tmk. 2012. december 4. 8303 hozzászólás 6.
Válasz pampo #13. hozzászólására
ja, akkor bocs :DDDDDD
:D
High vagyok , és szupersztár .
avatar #13
pampo 2012. november 25. 929 hozzászólás 397.
Válasz HODOR #12. hozzászólására
spoiler:
manhattan new york része.
ja, akkor bocs :DDDDDD
avatar #12
HODOR 2012. november 25. 775 hozzászólás 489.
Válasz pampo #11. hozzászólására
Az ott a képen nem New York, hanem Manhattan. A teszt egyébként jó lett, de nekem a befejezés az nem tetszett. Minek kellett már megint cliffhangerrel befejezni?


SPOILER!!!!!!!!: Egyébként látszott, hogy nem így akarták befejezni, mert akkor minek küldte Jupiter Desmondékat a Grand Temple-be, ha ott nem találnak semmit, csak veszedelmet. Na mindegy, megint lehet várni 1-2 évet :(
spoiler:
manhattan new york része.
avatar #11
pampo 2012. november 25. 929 hozzászólás 397.
Az ott a képen nem New York, hanem Manhattan. A teszt egyébként jó lett, de nekem a befejezés az nem tetszett. Minek kellett már megint cliffhangerrel befejezni?


SPOILER!!!!!!!!: Egyébként látszott, hogy nem így akarták befejezni, mert akkor minek küldte Jupiter Desmondékat a Grand Temple-be, ha ott nem találnak semmit, csak veszedelmet. Na mindegy, megint lehet várni 1-2 évet :(
avatar #10
HODOR 2012. november 24. 775 hozzászólás 489.
Válasz xNE_ #9. hozzászólására
Ma vettem meg tescoból :D
avatar #9
xNE_ 2012. november 24. 38 hozzászólás 4845.
Ma vettem meg tescoból :D
nem vagyok kocka,és nem is leszek az!
avatar #8
kurazsi_SC2 2012. november 17. 48 hozzászólás 4309.
Válasz absr #7. hozzászólására
mer olyan nagyon nehéz PS3-on ss-t csinálni. :DASD:ASD:SDsdSA_DSA_
2 év után is nehéz megérteni, hogy ez minden ogc társoldalon megjelenik, nem csak a csatamezőé :bocs:
avatar #7
absr 2012. november 17. 67 hozzászólás 3591.
Válasz GabeszHUN #2. hozzászólására
"Elméletileg" ez PS3-on van.
mer olyan nagyon nehéz PS3-on ss-t csinálni. :DASD:ASD:SDsdSA_DSA_
avatar #6
Stigman 2012. november 17. 428 hozzászólás 929.
Imádom az Assassin's creed sorozatot és nagyon várom ezt a részét is. Jó a cikk is csak épp sem az EA-hez sem a bf-hez semmi köze :DD
avatar #5
GabeszHUN 2012. november 17. 17 hozzászólás 7127.
Válasz shaddam #3. hozzászólására
Gyakorlatilag is, hiszen pc-re meg se jelent
Igen, pont azért tettem idézőjelbe. :)
avatar #4
Konigstiger 2012. november 17. 522 hozzászólás 752.
Válasz shaddam #3. hozzászólására
Gyakorlatilag is, hiszen pc-re meg se jelent
PC megjelenés Nov. 23. Legalábbis a galaxis honlapja szerint.
avatar #3
shaddam 2012. november 17. 906 hozzászólás 409.
Válasz GabeszHUN #2. hozzászólására
"Elméletileg" ez PS3-on van.
Gyakorlatilag is, hiszen pc-re meg se jelent
"When the battlefield is under total control, war becomes routine." Solid Snake
avatar #2
GabeszHUN 2012. november 17. 17 hozzászólás 7127.
Válasz BlordD #1. hozzászólására
Elméletileg létezik olyn hogy printscreen és ezért nem kell mindig lefotózni az a képernyőt -.-
"Elméletileg" ez PS3-on van.
avatar #1
BlordD 2012. november 17. 1 hozzászólás 18524.
Elméletileg létezik olyn hogy printscreen és ezért nem kell mindig lefotózni az a képernyőt -.-