Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Hét replayeTovább

minimap

Infi vs Fly

Metro: Vissza a föld alá

Cikkek/Interjúk 2013. június 15. IMPHUN 14 hozzászólás 11508 olvasás Címkék: Magyarország OGC OGC WebShop teszt

Metro: Vissza a föld alá

Miből lett a sikerjáték?

Sok játéktól eltérően a Metro nem más, mint egy könyv játékadaptációja, amit egy orosz riporter Dimitry Glukhovsky írt.

De ki is ez az ember?

Dmitry Glukhovsky Moszkvában született és ott is végezte általános iskolai tanulmányait. Négy és fél évig Izraelben élt és tanult, majd Németországban és Franciaországban dolgozott. Riporterként a Ragyio Rossziinak, a Deutsche Wellének és az Euronews-nak dolgozott. 2008 óta a Majak rádióállomás rádiós műsorvezetője. 2009 márciusa óta az internetes Post-TV ismeretterjesztő műsorának műsorvezetője. Öt nyelven beszél folyékonyan.

Metró 2033 című poszt-apokaliptikus regényével debütált, mint online író. A metro.ru-ra feltett regényrészletek alapján népes olvasótáborra tett szert.

Metró 2034Metró 2033 közvetett folytatása. Oroszországban 6 hónap alatt közel 300 ezer példány kelt el a könyvből, így az ország legnagyobb 2009-es bestsellerévé vált. A könyv online, ingyen is megjelent a Metró 2034 hivatalos honlapján, ahol több mint 1 millió látogató olvasta a szöveget. Glukhovsky később egy művészeti projektté változtatta művét. Meghívott egy híres orosz elektronikus előadóművészt, Dolphint, hogy eredeti aláfestő zenét írjon a műhöz; illetve egy festőművészt, Anton Grecskót, hogy olajfestményekből álló képgalériát hozzon létre a könyvhöz.

Az utolsó fényA last light nem sokkal az első játék után játszódik. Artyom az előző rész főhősét fogjuk irányítani, aki eddig is ember feletti bátorságról és kitartásról tett tanúbizonyságot, amikor is megfékezte a mutáns horda (a „Dark One”) terjedését azzal, hogy egy rakétát küldött a lények fészkébe. A történetünk egy a 2033-ban fölfedezett létesítményből a D6-ból indul, amit a metró egyik frakciója a Rangerek uralnak, innen próbálják fenntartani a békét a nagy Orosz metróban. Viszont a két nagy frakció a Nácik (Reich), és a Vörösök (Red’s) háborúra készülnek és céljuk, hogy a teljes metrót az irányításuk alá vonják. De a régmúlt kísértetei nem tágítanak és a Dark One veszedelem újra föltámadni látszik, ugyanis Ranger felderítők láttak egyet a lerombolt fészek közelében. Artyom-ra, és egy Anna nevű mesterlövészre bízták azt, hogy felkutassák, és végezzenek a bestiával...

"Пожалуйста, позаботьтесь о закрытии дверей" (kérem, vigyázzanak az ajtók záródnak)

A metró nem sokat változott az előző részhez képest. Mutánsok, rádióaktivitás, paranormális tevékenységek, csak a szokásos dolgok, amiket '33-ban megszokhattunk, de maga a metró megjelenése megváltozott.

A játék grafikus 4A motorján nagyon sokat fejlesztettek: a textúra, fények és a környezeti elemeknek megjelenítése elsőrangú, és nem követel annyi erőforrást a géptől, mint elődje a 2033, ami egy jó pont, de ennek átka is van. A teszt során nehéz volt nem észrevenni, hogy a fejlesztők iszonyú mértékben az Nvidia kártyákat akarták előtérbe helyezni, és ezért az ATI kártyákkal éppen, hogy csak törődtek. Azt tapasztaltam Egyes pályarészeknél, hogy amikor a videókártyát megmozgató momentumhoz értem a visszaverődő fények kikockásodtak a megjelenítéskor, így csak az állomásokon látható dolgok egy kis hányadát nem láthattam, ami számomra kissé lehangoló volt.

A túlélés záloga a bazillion fegyver? Pfff hülyeség...

Manapság megszoktuk azt, hogy ha egy pályán túl akarunk jutni, akkor ahhoz minden egyes embert, állatot, tankot, kacsát, gilisztát le kell ölnünk. A fejlesztőknek volt eszük és ezt az elemet benntartva belerakták a ninja style-t, avagy a lopakodás művészetét, amit az előző részhez képest felfejlesztettek mesteri szintre. Az ellenséggel megtömött szobákon már nem kell minden esetben erőszakot alkalmazhatnunk, hanem Sam Fisher módjára hátuk mögé lopózva vagy bökőt állítunk beléjük, vagy egy jó éjt öklössel elaltatjuk az ellenfeleinket. Viszont ha ezt választjuk mindenféleképpen olyan helyen kell ezt tenni, ahol a patkány se jár és semmilyen fényforrás nincs, különben az áldozat társai (mint minden más játékban) riadót fújnak, és elkezdenek keresni. Természetesen ilyen a helyzetet is meg lehet oldani Ninja trükkel, dobókésekkel, amiből ugyan kevés van, de ha jól használja az ember, akkor képes 5 darabbal egy egész osztagot eltenni láb alól. De ha úgy választunk, akár szépen elfújhatjuk a petróleum-, és gáz mécseseket, vagy kitekerhetjük az izzókat... 

Mikor jól jönnek a fegyverek

A fegyverek azok, amikkel tulajdonképpen életben maradhatunk a metróban. Az első részben megismert fegyvereken kívül kapunk pár újat, közöttük a mesterlövészpuskát. Az új epizódban a fegyverek moddolása is lehetségessé vált, és nem kell a földről fölvennünk a módosított fegyvereket. Érdemes megvizsgálnunk alaposan az új fegyvereket. Kaptunk két új pisztolyt. Az egyik az egy .44-es magnum, a másik egy félautomata alsó táras pisztoly. Érkezett egy új "nehéz" géppuskát, ami az új a harmadik világháború előtt rendszeresített Kalashnikov 55 nevet kapta. Továbbá két mesterlövészpuska is elérhetővé vált, amik egy lövés egy ember/mutáns alapon működnek. Az egyikhez alap mesterlövész puska lőszer kell, míg másikhoz, mivel nagy kaliberű puska, az alap lőszer nem elégséges. Ezért érdemes minden helyiséget alaposan átkutatnunk, hogy jusson utánpótlás lőszer bele.

 


Egyéb fegyverek terén is hozott egy-két újítást a fejlesztő csapat, mint például a gránátként funkcionáló dinamit és a dobókés, de mellettük kaptunk egy gyújtó gránátot és egy házilag barkácsolt Claymore aknát. Ezeket a C betű egyszeri megnyomásával tudjuk fölhasználni. Az eszközök kiválasztásához egy külön menüt használhatunk, amit a Tab nyomvatartásával tudunk előhívni. Ez egyfajta többfunkciós menü, afféle inventory, amiben ki tudjuk választani, hogy melyik eszközt használjuk, értesít minket arról, hogy melyik lőszertípusból mennyi van még, továbbá, hogy mennyi élet csomagunk és légszűrő filterünk van a gázmaszkhoz, és mennyi katonai minőségű lőszerünk illetve pénzünk van.

A Túlélés törvénye!

Az előző részhez képest a mesterséges intelligencia hatalmas fejlődésen ment keresztül. Most már az emberi ellenfeleink képesek együtt mozogni, erősítést és riadót fújni, ami behívja a nehézpáncélos lovasságot, akik könnyedén elbánhatnak velünk. Éppen ezért fontos a fent említett lopakodás, mert ha Rambo módjára kezdünk el puffogtatni, akkor könnyedén az utolsó ellenőrző ponttól (értsd mentéstől) kezdhetjük előről a ténykedésünket.  Az ellenfeleink között volt egy kis frissítés, a sima gyalogos mellé kaptunk egy nehéz gyalogos osztályt, aminek a teljes testét páncél borítja. A legegyszerűbben ezeket a katonákat fejlövéssel lehet leszedni. A mutánsoknál semmi nem változott, ugyanúgy hordákban támadnak ránk és próbálják letépni a fejünket.

Érkezett három új ellenfél is. Kettő ezekből a vízi életet választotta a harmadik pedig a pókokból fejlődött ki. A vízi élet új formája elég gusztustalan, de annál halálosabb. Az első alanyunk a kis rákokból fejlődött ki, és szereti a vizet. Tipp: Ha folyó mellett ácsorgunk, akkor azt körültekintően tegyük, mert szereti berántani az áldozatát a vízbe. Szárazföldön érdemes nagy kaliberű fegyvert, vagy sörétes puskát használni ellene, ugyanis erősen páncélozott, és a lágy részeket a hatalmas karmaival védi, amit csak egy sörétes puska lövés tud szétfeszíteni.
A második vizi életformánk egykor hal volt, és ugyanúgy alergiás a hangokra, viszont ezt egyszerűbb lekapni, mint a rákot. Különleges képessége, hogy messziről leköpi az ellenfelét, ezzel elvakítva miközben felé törtetve próbálja megenni.
Az utolsó új ellenfelünk, a pókok egy böhöm nagy fajtája, ami a metrójáratokba fészkelte be magát.

Tipp: Ezek a dögök eléggé rafináltak, ugyanis sötétből hirtelen támadnak az áldozataikra. Viszont a gyenge pontjuk a fény, ugyanis ha szimplán próbáljuk meg lelőni azzal csak lőszert pazarolunk, mert a teljes felsőtestüket erős páncél védi. A fény hatására ez a páncél gyengül, és hátrálásra kényszeríti a pókot, ha sokáig rajta tartjuk a fényt, akkor hátára fordul, és két lövésből le tudjuk kapni.

Letölthető tartalom mánia!?

A Last Light-hoz is érkezni fognak különböző extra tartalmak a jövőben, elsősorban újabb nehézségi fokokra számíthatunk. Az egyik ilyen fokozat a Ranger mód, ami a Battlefield és a Cod szériából ismerős a Hardcore modhoz hasonlít. Ezt a modot 5 dolláros áron lehet majd megvenni, de akik elővételben vagy limitált változatot vettek, azok ingyen és bérmentve juthatnak hozzá.

Mit gondol a teszt írója?

A Last Light-ot ismételt sikerjátékként tudom elkönyvelni. A Metro világához hű maradt, azt nem változtatta meg. A könyvek ugyan sokkal jobban leírják a különböző állomásokat, hogyan is néznek ki, de amit a játék nyújt az sem kutya. Jól átadja, hogy egy atomtámadás után a metró állomások mivé váltak, és ez egyszerűen hihetetlen feeling. Külön öröm, hogy nem követték el ugyanazt a hibát, mint az előző résznél, hogy az összes állomás hasonlóan nézett ki. Most a Metro állomások felépítése mind eltérő (ahogy a könyvben). A történettel nagyon meg voltam elégedve! Nem volt olyan pillanat, amikor azt mondtam volna, hogy mikor lesz már vége a játéknak, és olyan se volt, hogy megtudtam mondani, hogy mi lesz a vége az adott epizódnak. Ügyesen visszaköszön egy két régi arc a korábbi részből, mint Miller Ezredes, Khan  vagy a fegyvermester. Leginkább Khan-nak, a spirituális vezetőnek örültem, aki talán az egész világnak az egyik legjobban eltalált karaktere. Útmutatásai talán még a való világban is megállnák a helyüket. A harc rendszer a mesterséges intelligencia fejlődésének köszönhetően sokkal élvezetesebb lett a játék, de azért akad még mit csiszolni rajta, ugyanis lopakodás közben nagyon közel lehet jutni az ellenfelekhez szemből is.Gépigényét tekintve sokkal barátságosabb, mint az elődje, viszont a videókártyát erősen "megizzasztja" maximális grafikán, szóval ha rossz a videókártya hűtésed, akkor óvatosan hajtsd meg a kártyát, nehogy rossz vége legyen.

A Metro: Last Light Május 17-én jelent meg PC/Xbox360/Playstation 3 platformokra, posztapokaliptikus kalandoroknak kötelező cím.

 

Pontozás: 9.5/10

Pro:
- Tökéletes hangulat
- Fejlesztett MI
- Kiválló történet
- Limitált változathoz járó könyv!!!

Kontra:
- Néhol buta az MI
- ATI kártya support
- Pókok!!

A Metro: Last light tesztpéldányt a Cenega bocsátotta rendelkezésünkre, köszönet érte!

avatar #14
yaoxuemei123 2017. november 23. 23 hozzászólás 6146.
yaoxuemei20171123uggs outlet
coach outlet online
cheap jerseys wholesale
cheap mlb jerseys
polo ralph lauren sale
polo shirts men
cheap authentic nba jerseys
nmd adidas
michael kors outlet online
cheap ugg boots
pandora outlet
michael kors outlet
ugg boots clearance
cheap ugg boots
canada goose jackets
mont blanc
michael kors handbags
ugg outlet
polo ralph lauren
michael kors outlet stores
adidas nmd
ugg outlet
ralph lauren
cheap uggs
moncler jackets
polo outlet
christian louboutin shoes
polo outlet
canada goose outlet
clarks outlet
canada goose outlet
michael kors outlet online
ralph lauren uk
ralph lauren sale
polo ralph lauren
canada goose
nike outlet
oakley sunglasses wholesale
michael kors outlet
pandora charms sale clearance
pandora outlet online
asics running shoes
polo ralph lauren outlet online
uggs canada
ugg boots
coach outlet
ugg boots
lacoste shoes
nike shoes for men
canada goose outlet stores
cheap ugg boots
polo ralph lauren outlet
nike shoes
nike shoes
michael kors outlet
mont blanc pens
cheap oakley sunglasses
mbt outlet
uggs outlet
michael kors outlet
hermes belts outlet
ugg outlet stores
polo ralph lauren
ugg outlet
polo ralph lauren
coach factory outlet online
michael kors outlet
polo ralph lauren
michael kors outlet clearance
polo outlet
coach outlet online
canada goose uk
ugg outlet store
michael kors outlet store
pandora charms
canada goose
adidas yeezy shoes
kate spade bags
coach outlet
kate spade outlet online store
ugg boots clearance
ugg boots clearance
mlb jerseys wholesale
michael kors outlet online
coach outlet online
mulberry bags
ralph lauren
fitflops sale clearance
coach outlet online
true religion jeans sale
oakley sunglasses wholesale
uggs outlet
nike factory store
mont blanc pens
mulberry uk
cheap jordans for sale
canada goose jackets
yeezy boost 350
ugg outlet store
coach factory outlet
avatar #13
valentino11 2017. november 16. 552 hozzászólás 718.
We recommend this headset without plug ears, even more cool is that it uses your Red Bottom Shoes bones as a medium,UGG Boots Outlet it sounds cool! The liberation of the ears can also be avoided due to the ears are plugged due to traffic accidents UGG Outlet so that there Coach Outlet is no safety risk while North Face Outlet walking and listening to music.Kenzo It is a headphone,Oakley Outlet but its shape is a hat,Christian Louboutin Shoes but ZEROi is Moncler Jackets a magical hat that looks the same as an ordinary baseball cap,Burberry Outlet but the biggest feature is the use of Red Bottom Shoes bone-conduction soundtracks.

Tokyo Design Polo Outlet Week as the first Coach Outlet release of exhibits,Nike Air Max Pas Cher after two years of discussion, is now finally completed the formal commercialization. Prior to this only for Coach Outlet Store Online the legal person to provide the purchase permission,North Face Outlet the address is limited to Namibian,Isabel Marant Chiba Prefecture, Namibian companies hold the land. However, starting from November 3,Nike Air Presto MUJI's hut will be for sale to North Face Outlet ordinary consumers, and the location of the hutAir Jordan Pas Cher will be expanded to Tokyo Tommy hilfiger outlet in the Kanto region and nearby eight counties and districts, Ray Ban Sunglasses and the company continues to True Religion Outlet look for more ways to The North Face Jackets continue Construction of cottage land.Air Max 90 Not unlike the style of Kate Spade a house or a villa,Isabel Marant Shoes the No-lodge is in a different mood than the hotel Adidas Yeezy it was when it was on the move. It was just a reassuring home for a young Nike chaussures pas cher Japanese who rented homes for thousands of people. Asics Shoes Muji Officials explained,Coach Outlet Do not look at Bape Hoodie it the smallest of only about 9 square meters,Cheap Jordans but because of the use of the design of Coach Outlet the type of building,Philipp Plein even if three people in the house at the same time will not feel narrow.Louis Vuitton Outlet In addition,Swarovski Bracelet Indigo products have always been simple style,North Face Jackets indoor ground with cement, 100% of the other Burberry Scarf places using native wood,Coach Outlet the walls without Coach Purses any decoration,Adidas Outlet intended to Kate Spade Outlet give consumers a DIY space.Scarpe Nike Air Max Different styles of huts Louis Vuitton Outlet also prepared Different thermal and interior options.

This is also in Coach outlet line with the needs Christian Louboutin Shoes of current consumers.UGG Outlets Nowadays,Ray Ban Outlet young Japanese people think daily about being Sac Louis Vuitton really happy Burberry Outlet even when living in an apartment.Coach Factory Outlet They have to Adidas NMD constantly Christian Louboutin Outlet move for rent or have to resort to Kate Spade Outlet work transfer Yeezy Boost 350 v2 Re-investing Nike Hoodies energy to find Coach Outlet Online a home is a stressful life style for them, and it is also an urgent need to be addressed in the market.

People talk about the Kate Spade Outlet time of the Scarpe Nike Air Max Uomo island is static,Acheter Philipp Plein which is North Face Jackets relative to New Jordans their mood in the city under the tyranny of time. Nike Air Max Shoes In the city,Coach Outlet Online the easiest way to keep your time Coach Outlet anywhere is to install clocks Red Bottom Shoes and watches in public places,Red Bottom Shoes with the Tory Burch Outlet clocks staring North Face Outlet at the town from squares, schools,Burberry Outlet train stations and more.Scarpe Sportive Nike Air Max 2017 Even when it is quiet, people can notice the Louboutin Pas Cher passage of time.Red Bottom Shoes The Maldives has Ray Ban Sunglasses a huge advantage Nike Roshe Run Pas Cher throughout the Indian Ocean and the Pacific Ocean,True Religion with high-quality sandy beach islands that can be reached in less than eight hours by Nike Air Max direct flight; comparable to Bali in Indonesia,Kate Spade Outlet but not only Guess Outlet with two different locations Island experience.North Face Outlet Bali is Michael Kors Handbags becoming Bali.The North Face Outlet Raffaele,G Star managing director Yeezy Boost 350 of the Grand Park Adidas Original Maldives hotel,Michael Kors said he had worked in Bali for a few years and witnessed Nike Air Max a shift from a modest island to Kate Spade Outlet a small business town.North Face Outlet There was an expressway Nike Air Max Pas Cher there but traffic jams were still there.Cheap NBA Jerseys Mauritius and Seychelles, the other two island Red Bottom Shoes countries in the Indian Ocean,Adidas Yeezy Boost 350 have more than 12 hours flight time.
avatar #12
wtyw 2017. június 29. 165 hozzászólás 1994.
boxes burberry filled michael kors australia with coach outlet books crowd. oakley outlet online there nfl 49ers are michael kors bags women burberry outlet online and red bottoms children, converse some michael kors waist cheap true religion Kua michael kors outlet online sword, nets jersey shoulder nike air carrying timberland shoes guns ed hardy clothing man. longchamp handbags noisy san antonio spurs sound nfl eagles into louboutin one, cheap oakley sunglasses the nike air max leader womens hoodies had roshe run to coach purses repeat the north face his nike air max words hollister co several nike outlet times, reebok so bos jersey that juicy couture clothings all coach outlet online people cheap jerseys can chicago bulls listen michaelkors.com to bcbg max azria understand michael kors there ray ban are michael kors purses among ray bans us juicy couture all ua stephen curry a nfl raiders wide louboutin variety nike air force of nfl redskins people, swarovski they ferragamo shoes believed barbour outlet in prada sunglasses different polo ralph lauren outlet online gods. nfl titans the only instyler ionic styler thing rayban I toronto raptors believe in coach black friday God ralph lauren factory store is relojes especiales Allah, ray ban sunglasses I cheap eyeglasses swore to polo outlet online him bcbg dresses him more than burberry outlet online anything polo ralph lauren outlet else; oakley they are adidas superstar convinced that' denver nuggets love salomon schuhe will long champ selfless kanye west shoes giving, air max 2015 not barbour mens jackets asking cheap jerseys for nike outlet store anything; hollister kids 'they tory burch sale are oakley sunglasses outlet convinced burberry handbags that' bottega veneta love is nfl ravens mutual michael kors handbags love, mutual tolerance, abercrombie mutual michael kors bags trust. 'They wedding dresses uk believe can ray ban wayfarer grow free running old coach handbags outlet together the north face outlet hand in nba jerseys hand, coach factory outlet online in nfl vikings the rayban old, katespade outlet they dallas mavericks jersey can michael kors outlet look nfl patriots past scarpe hogan calendar, houston rockets looking kobe bryant jersey at cheap michael kors the oakley prescription front roche run all adidas.se the omega watches way suns jerseys through mcm bags bit michael kors v?skor by nfl dolphins bit, los angeles clippers cried, swarovski jewelry laughed, nfl colts quarreled over washington wizards the supra footwear Cold marc jacobs outlet War, timberland outlet but timberland boots their nike store heart cheap oakley sunglasses has nfl saints not louboutins changed.Why cheap nike shoes can nfl bears compass to burberry outlet online draw burberry online shop a vans outlet circle. polo ralph Because nfl lions their nike free shoes hearts cheap jerseys no ralph lauren polo longer clothing websites tolerate new balance another michael kors love. giuseppe zanotti One asics gel corresponding burberry sale to gafas oakley a heart, coach factory online if one watches day ray ban sunglasses outlet they oakley can walk the north face into each pandora jewellery other's michael kors hearts, they cleveland cavaliers jerseys will hogan shoes outlet cry polo ralph lauren - ralph lauren shirts because ralph lauren outlet online there orlando magic are converse outlet filled michael kors outlet online sale with ralph lauren uk each michael kors outlet other. michael kors black friday If utah jazz one michael kors handbags day iphone 4s cases they air jordan shoes can oakley sunglasses cheap walk nike mercurial vapor into jordans for sale each beats by dre other's replica watches hearts, nfl giants they tommy hilfiger online shop will ray-ban sunglasses laugh nfl steelers - coach outlet online because jerseys from china it levis outlet store was soccer shoes full ralph lauren tracksuits of cheap jerseys each softball bats other's baseball bats good longchamp outlet and nike.se full of michael kors bags love. adidas If gsw jerseys one michael kors day shop coach factory they hollister clothing store can walk christian louboutin shoes into each ray ban sbocco other's nfl browns hearts, ralph lauren online they cheap michael kors will air max be nfl azcardinals staring polo ralph lauren at cheap ray ban each kate spade other jerseys from china deeply air max 2014 - kate spade outlet because nike air max "love nike air max 2014 is replica watches a nike air max 2015 whole, ray ban sunglasses can designer handbags only nike.de be installed next north face backpacks person, and nfl cowboys that is zapatillas nike another."Why portland trail blazers can flat iron compass prada outlet to wholesale handbags draw ray ban outlet a pandora circle. Because rolex replica love ralph lauren uk each thomas sabo other jimmy choo as new balance the giuseppe shoes center bottega is to mcm handbags guard nike huaraches each longchamp outlet other. barbour mens jackets Whether coach outlet sale he the north face was lacoste polos standing coach outlet in ralph lauren a michael kors outlet online sale corner, marc jacobs handbags will be montre pas cher absorbed tommy hilfiger in nfl broncos his polo ralph lauren eyes north face outlet glanced air max shoes around, vans shoes afraid coach bags even air jordans by ray ban a hogan little jimmy choo shoes bit nfl falcons hurt knicks jerseys him, philadelphia 76ers jersey not nfl chiefs that michael kors handbags he ray ban black friday did tommy hilfiger not adidas neo want woolrich outlet online to nfl bengals focus gathered coach factory outlet online in oakley outlet his who, because nike free 5.0 knows nike online he pandora is nike.dk good michael kors purses as oakley sunglasses outlet long lunette ray ban pas cher as replica rolex the kate spade outlet online other chi hair side cheap basketball shoes is nike outlet the new balance store greatest minnesota timberwolves happiness.Why philipp plein clothes can compass mizuno running shoes to true religion outlet draw north face a dsquared2 jeans circle. nike max Because timberland homme our pandora rings world soccer outlet online is uhren full new balance shoes of burberry uk good. nop jerseys We air max 90 hope that beats by dre this ecco women shoes world givenchy bags outlet is nike roshe full michael kors outlet online of burberry outlet warmth, louboutin outlet hope nba jerseys that air jordan our roshes colorful hermes outlet life, nike huarache hope replica watches our burberry life air max 95 happy.However, longchamp life hilfiger is jerseys from china full nfl jerseys of burberry bags outlet challenges ray ban zonnebril only swarovski makes converse chucks sense cheap glasses to smooth hugo boss outlet future burberry handbags seems fidget spinner a hermes bags bit adidas.de tedious, replica handbags however, nike.com this barbour women jackets is mia jersey the child lead asics the kevin durant shoeskobe bryant shoes life nike free shoes that michael kors outlet online all fendi outlet online parents nfl seahawks want; nfl jaguars life armani clothing is adidas sneakers only polo ralph lauren outlet through cheap true religion wind northface and coach factory outlet online rain hilfiger outlet to see celine black friday the salvatore ferragamo beautiful nike air max rainbow, ralph lauren "without some milwaukee bucks cold nike mercurial biting salvatore ferragamo how nba jerseys fragrant jordan shoes plum nfl texans blossom. fake rolex "So true religion jeans outlet our new balance world barbour women jackets is ralph lauren only coach factory outlet online our vibram shoes hands converse shoes to hollister depict, mont blanc pens to mcm bags work oakley hard, cheap oakley we valentino shoes outlet do www.tommyhilfiger.nl not calvin klein envy oakley black friday other vans schuhe people's mcm backpack outlet glory nike roshe and roshe run achievement, memphis grizzlies do occhiali oakley not dre beats envy nike air force other coach outlet people's coach black friday wealth and pistons jersey luxury, puma but do beats audio not sac jerseys envy burberry handbags other oakley sunglasses people's nike air wonderful puma outlet store life, chrome hearts jewelry you ray ban sunglasses have pandora bracelets to iphone 5 cases Remember: air max "the world adidas shoes will adidas shoes outlet not michael kors bags you ralph lauren outlet a north face pas cher wonderful ray ban outlet person, hermes birkin but ferragamo your nfl panthers world swarovski australia is huaraches missing nfl chargers you plein outlet will nike free run certainly dsquared2 shoes not hollister exciting."Why lunette oakley pas cher can oakley sunglasses compass louboutin shoes to thomas sabo uk draw prada handbags a nfl jets circle. jordan release dates Because babyliss it supra shoes is the celine handbags center nfl buccaneers of free run their nfl bills own baseball jerseys cherished swarovski forever designer handbags around nike outlet the rayban sunglasses corner. indiana pacers Whether ralph lauren black friday we prada outlet come nfl rams to mcm outlet that charlotte hornets jersey corner, cheap oakley we prada must russell westbrook jersey remember hollister online shop deutschland Huijia see nike tn requin or cheap oakley sunglasses make coach outlet a michael kors bags phone christian louboutin call true religion greeting true religion jeans women Dear longchamp taschen family. swarovski crystal Because pandora we burberry handbags are ralph lauren outlet like shoes on sale fish in longchamp water, rolex like versace shoes outlet the nfl packers parents north face jackets of the tommy hilfiger outlet stores river longchamp black friday water, mbt shoes outlet always michael kors bags accompany ray ban sunglasses around air jordan retro
avatar #11
valentino11 2017. június 27. 552 hozzászólás 718.
Castle Peak green water is ED Hardy Outlet the soul of all things,True Religion Outlet listen to a North Face Outlet Toms Outlet lingering silly sound,Kate Spade she will wash your dust to purify your mind. However,UGG Boots Outlet the mountains of Prada Handbags the large, heavy,Kate Spade Outlet warm, brilliant will make you refreshing,Red Bottoms fragrant grass,Timberland Outlet sloping mountain,Coach Outlet dense forests,Coach Outlet moon stone bridge,The North Face Jackets birds tweeted,Skechers Shoes streams ripple,Burberry Belt these scenery Kate Spade Outlet particularly Louis Vuitton eye-catching eye-catching.Sac Longchamp Shade shade Coach Outlet shine sparse sparse shadow North Face Outlet spirits sparks sparkling,Tiffany Outlet as long as you Adidas Yeezy Boost 350 visit the situation Stephen Curry Shoes before I feel Cheap Air Max 90 the green Giuseppe Shoes mountains and rivers North Face Outlet unique style million.North Face Jackets The time of mixing,Air Jordan Pas Cher staggering years,North Face Outlet melody voice,Coach Outlet at this moment Coach Outlet are tired of New Balance Outlet solidification into a hymn,NFL Jerseys praise the Chaussures Christian Louboutin Pas Cher romantic subtle summer.UGG Outlet fruit trees Toms Outlet covered with shiny fruit,Michael Kors Outlet green water apricot peach Coach Outlet stained with branches,Cheap Jordans if the pearl UGG Outlet agate swaying her body Ralph Lauren Outlet in the wind body,Coach Outlet Online there are Chan Luu those pear,Red Bottom Shoes hawthorn,Coach Purses apple tree Trembling one True Religion by one cluster Guess Factory full of Marc Jacobs Outlet summer wind chimes,Burberry Outlet [/url] rounded full [url=http://www.katespadeoutletonline.name]Kate Spade Outlet of more than festive.Skechers Outlet Walking Kate Spade Outlet in the strands Versace Belt of the strands Nike Roshe Run of a ray of Christian Louboutin Shoes light from the ground,UGG Outlet the earth smudge North Face Outlet resplendent.Chan Luu Paintings fleeting North Face Outlet at this Louis Vuitton Outlet time seems to Salvatore Ferragamo be flying pride UGG Boots Black Friday and unrestrained.Keds Shoes But the weather Coach Factory Outlet in the summer moody,North Face Outlet Store sometimes lightning storms,Nike Air Max Pas Cher sometimes calm UGG Boots and sunny.Sac Louis Vuitton Take the scene to Hugo Boss say things like life,The North Face Outlet the fate of North Face Outlet the boat is bound to Hollister Jeans have a wandering wait,Coach Outlet we come together Ferragamo Shoes to pray away from North Face Jackets foreign objects North Face Outlet intrusion also Stephen Curry Jersey I am a quiet summer.Adidas NMD The hot sun is Jimmy Choo Shoes the subject of summer.Hollister Clothing In the sun's exposure,Prada Outlet the human sweat,Coach Outlet animals panting,Nike Huarache heaven and earth as if the invisible Salomon Outlet sauna steaming Lululemon Outlet room as hot and Coach Outlet irresistible. Hot,North Face Outlet hot, hot!New Jordans People wearing clothes hot,Red Bottom Shoes bare arms,Vans Outlet topless dug heat,Nike Roshe Run Pas Cher shaking the fan blowing Salomon Shoes air conditioning or hot,UGG Outlet Store hot sweat,Nike Hoodieshot hearty dripping.

Hot, dull, suffocated,Coach Black Friday when these boring feelings Adidas Outlet reached the limit Adidas Yeezy Boost when the large pieces of dark Cheap Uggs clouds over pressure,North Face Outlet a dazzling Nike Air Max lightning Coach Outlet Store Online cut the sky,Ugg Boots Sale followed by bursts Marc Jacobs Handbags of earth-shattering Toms Shoes thunder,True Religion Outlet then Stormy,Coach Outlet menacing.Yeezy Boost 350 The original trees Asics Shoes in the heart North Face Outlet of the trees scattered,MBT Shoes crazy shaking;Ray Ban Sunglasses dry earth rain splash,Jordan 11 water into the river;Converse Shoes so too high Adidas Original temperature down,Valentino Shoes people feel cool Toms Outlet and comfortable,Skechers Shoes relaxed and happy.

Rain over the wind, sunrise clouds,Christian Louboutin Shoes a beautiful Coach Factory rainbow hanging West days Chanel Outlet. This Chouyin North Face Outlet at first glance, this situation Coach Purses changes,Moncler Outlet so that people excited,Coach Outlet people shock the soul.North Face Jackets Obviously Lebron James Shoes cooler.Oakley Outlet Summer dusk is so Cheap Jordans unknowingly coming,Tory Burch Outlet so when we are clearly Coach Outlet found in the leisure,Michael Kors Outlet the sun has lost a strong light,Coach Outlet everything began to quiet,Kate Spade Outlet stop the passionate Burberry Outlet and towering,UGG Outlets like flying waterfall Michael Kors Handbags suddenly fell in the Qingtan,Longchamp Pas Cher White beads of silver Christian Louboutin Shoes water droplets North Face Jackets waterline Skechers Outlet suddenly clear fusion,Uggs Outlets the restoration of the UGG Boots water of the Nike Air Max Pas Cher nature of the Coach Factory Outlet charm of water,Burberry Outlet but also to Beats By Dr Dre restore the water of all things Longchamp Outlet according to The North Face Outlet the photo,Adidas Yeezy the environment Louis Vuitton Outlet suddenly changed Buty Nike Air Max the United States - Under Armour Outlet summer dusk is such Nike Air Max Shoes a beautiful return,Air Max 90 in the Quiet Kevin Durant Shoes and cool in ED Hardy Outlet the full range North Face Outlet of passionate - North Face Outlet we get off work,Moncler Jackets and after dinner,Nike Air Max as a quiet life on the side of this Marc Jacobs Handbags irreversible come - summer dusk, the year the most beautiful leisure time,Michael Kors Through our skin and thoughts,Red Bottom Shoes and soon flow away forever,Ray Ban Outlet very short.Coach Factory Outlet go out quickly,Adidas Outlet eyes to greedy look,Cartier Love Bracelet take a deep breath,UGG Bailey Button abandon all unhappy,UGGS For Women when the coordinates North Face Outlet of space will flash,Ray Ban Sunglasses and only your mood Prada Outlet and you often with Ray Ban Outlet With this feeling True Religion Outlet I embarked on a Cheap Jordns tree-lined trail.

It is so strange Herve Leger that the directness Burberry Scarf of the sun can Nike Roshe Run flourish all things,Cazal Sunglasses so that Polo Outlet the atmosphere of the Kate Spade Outlet landscape in the Nike chaussures pas cher intense movement,Coach Outlet Online so that the world in the summer Red Bottom Shoes everlasting the most dynamic,Michael Kors Outlet but the sun oblique,UGG Boots Outlet refraction but all things in a Coach Outlet comfortable adjustment,Cheap UGG Boots everything in quiet Nike Air Max To do some finishing,Toms Outlet is the so-called Kate Spade Outlet one relaxation,New Balance Outlet missing one can not.Nike Outlet All the North Face Outlet plants are no longer sluggish and convergence,Coach Factory Outlet began to Yeezy Boost 350 V2 stretch branches leaves,Louis Vuitton Outlet buds flaws,Nike Air Max twigs stand upright. They are like the peopleKate Spade Outlet after the evening, suddenly Red Bottom Shoes changed the spirit,Christian Louboutin Outlet and more upright,Nike Outlet and more stretch,Mont Blanc Pens the flowers began Louboutin Pas Cher to bloom beautiful colors, is moist,Burberry Outlet really nice!
avatar #10
A könyvet is olvassátok el mert nagyon jó lett.
Yesterday is a history,  tomorrow is a mystery
avatar #9
ebesi-kft 2013. május 26. 56 hozzászólás 3951.
Volt elvárás a játékkal kapcsolatban, nem is kicsi, mind a könyvek mind a játék első része miatt. Fel lettem törölve rendesen... és ez jó. :mosoly:
avatar #8
pedalgep 2013. május 25. 969 hozzászólás 376.
kegyetlen jó volt végigtolni
avatar #7
Soldier82 2013. május 23. 77 hozzászólás 3302.
Válasz SIN #6. hozzászólására
Azt a motion blur-t igazán kikapcsolhatnád, mert a stream így eléggé tré a szemnek. Inkább rakj AA-t helyette.
Ok!Köszi!
http://hu.twitch.tv/soldier82_hun
avatar #6
SIN 2013. május 23. 2161 hozzászólás 127.
Válasz Soldier82 #4. hozzászólására
Ha valakit érdekel a gameplay:
http://hu.twitch.tv/soldier82_hun
Azt a motion blur-t igazán kikapcsolhatnád, mert a stream így eléggé tré a szemnek. Inkább rakj AA-t helyette.
avatar #5
AMSniper 2013. május 22. 18 hozzászólás 6865.
a 2. és 3. patch után megszűntek a problémák nálam (HD7950) már nincs árnyákbug is a Fov is könnyedén állitható cfg-ben.
avatar #4
Soldier82 2013. május 22. 77 hozzászólás 3302.
Ha valakit érdekel a gameplay:
http://hu.twitch.tv/soldier82_hun
avatar #3
1chIgo 2013. május 22. 65 hozzászólás 3657.
Válasz HunDrag #2. hozzászólására
sajnos az ATI problémára én is csak azt tudom mondani hogy igaz .De viszont köszi a cikket
A patch óta már az AMD kártyákon is fut rendesen. :mosoly:
Amúgy meg egy eszméletlen jó játék lett!
avatar #2
HunDrag 2013. május 21. 152 hozzászólás 2124.
sajnos az ATI problémára én is csak azt tudom mondani hogy igaz .De viszont köszi a cikket
avatar #1
DWYN 2013. május 21. 574 hozzászólás 689.
Köszönöm a cikket!