Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Hét replayeTovább

minimap

Infi vs Fly

NFS Rivals: Porsche, szerelem, száguldás

Cikkek/Interjúk 2013. november 28. Mini-ME 3 hozzászólás 14371 olvasás Címkék: Need for Speed OGC EA games teszt

NFS Rivals: Porsche, szerelem, száguldás

Igazi NFS játék-e a Rivals? Fogalmam sincs. Egyáltalán milyen az igazi NFS játék? Ez egy teljesen jogos kérdés, hiszen az évek során volt szuper-hiperautós arkád autós játék, volt már illegális autóversenyzés, majd ugyanez, csak rendőrős kergetősdivel, sőt voltunk beépített rendőrök is. Majd jött a Criterion és megtapasztalhattuk, hogy milyen lenne ha ötvöznénk az NFS és a Bornuot stílusjegyeit. Szerintem ebben az érában, a Hot Pursuittel jutot fel újra a széria a csúcsra az Underground 2 után. Habár teljesen másképp. Azt ezt követő részek a grafikán felül semmi abszolút újat, igazán szórakoztatót nem tudtak felmutatni.

A Rivals ezen akar változtatni, de már nem a Criterion fejlesztésében, mert a brigád időközben feloszlott, habár a csapat magja tovább dolgozhatott a játékon, mert belőlük alakult meg a Ghost. Gondolom azzal nem lepek meg senkit, hogy a Burnout utóérzés megmaradt a játékban. Hogy ez jó vagy sem, döntse el mindenki magában, nekem nem volt vele különösebb gondom, habár elragadtatva sem vagyok tőle.


Ki marad az úton?

Megszokható, de fura, hogy rommá törjük az autót, majd egy látványos animáció keretében, kirepülünk az óceánba úszkálni, végül teljesen más irányból és helyzetből folytathatjuk a versenyt, mint amikor az ütközés történt. Vagyis folytathatnánk, mert ha ez bekövetkezik, az általában azzal jár, hogy az arany minősítésünktől búcsúzhatunk, legyen szó bármilyen játékmódról. Az autók törése egyébiránt kimerült néhány durvább karcban, leeső lökhárítókban, felcsapódó motorház- vagy csomagtértetőben. Szóval senki se számítson egynéhány rallyjátékhoz hasonló forgácsolódásra, ki-becsukódó utastérajtóra vagy GTA-san az utastérből kirepülő sofőrre.

A grafikára azonban nem lehet panasz. A játék alatt a legújabb Frostbite engine dolgozik. Annyira hihetetlenül szép a játék, hogy ehhez hasonlót még egyetlen autos játék sem tudott felmutatni. A havas utak, a napfelkelte, a naplementében vörösen izzó tenger és a szürkületben megfakuló színek már önmagukban extázisba kergetnék a nem feletétlenül a legcombosabb géppel rendelkező játékosokat is, mert a játék minden grafikai részletességen ilyen lélegzetelállítóan szép. A forgalomban cirkáló járművek néhány éve még minden gond nélkül megfeleltek volna a saját “hi-poly” autónknak is. Viszont a 30 fps-ben limitált sebesség már felvet néhány kérdést. Először is miért volt erre szükség? Erre nagyon egyszerű a válasz: AllDrive.

Ugyanis a játékban már nincs single player. Habár ez így egy kicsit túlzásnak hangozhat, pedig ez csak a profánul megfogalmazott igazság. A fejlesztők teljsen újragondolták a játékot. A Rivalsban a single playerhez leinkább közelebb álló mód sem single player, mivel a játék az Esc lenyomására nem áll meg és nem csak mi autózunk, hanem a világban autózó forgalom mellett a játék próbálja szimulálni azt a másik öt embert, akivel együtt kellene játszanunk, hol versenyzőként, hol rendőrként. Ha azonban ki szeretnénk használni az AllDrive funkciót, akkor azt kétféleképpen is megtehetjük. Egyrészt egy teljsen publikus “szerveren”, ahová egyébként a játék alapértelmezésben berak vagy korlátozhatjuk, hogy csak az Origin barátlistánkon szereplő személyekkel tegyen közös szerverre. A harmadik opció az ál-egyjátékos mód.

A második kérdés: zavaró-e ez a korlátozás? Azt kell, hogy mondjam nem. Egy idő után mindenki meg fogja szokni és egyáltalán nem lesz zavaró, minden magától érthetődőnek fog tűnni. Ezzel a megoldással ugyan rontottak valamit a játékélményen, de biztosították azt, hogy minden esemény minden a szerveren játszó játékosnál egyszerre fog bekövetkezni, nem lesz a gépe teljesítményéből senkinek sem előnye vagy hátránya. Gépigény részről viszont nem jár komoly áldozatokkal a Frostbite engine, mivel a harmadik verzióra sikerült komoly optimalizácókat végrehajtani. Sajnos emellett többször előfordult, hogy az online játszmákban a játék nagyon durván szaggatott, amikor egy másik játékos került a látómezőbe. Viszont ezt sem konzisztensen, nem minden esetben fordult elő az fps visszaesése, így nem nagyon tudom hová tenni ezt a dolgot.

A fent említett futásbeli problémán kívül sajnos vannak más mellékhatásai is az AllDrive rendszernek, akármelyik módban játszunk is a játékkal. Ha nyitott online szerveren játszunk, sajnos elég gyakran akarva-akaratlanul egymásban botlanak a játékosok, ami igen kellemetlen, mikor éppen egy időfutamot próbálok teljseíteni és belebotlok a többiekbe ( vagy egyikükbe), akik éppen egy igen komoly üldözésbe bonyolódtak bele. A helyzet akkor sem sokkal jobb, mikor “offlineban” próbáltam meg azokat a nehezebb üldözéseket, időfutamokat teljesíteni, mert a játék igyekezett pótolni ezeket a játékosokat az AI által irányított egységekkel. Szóval a probléma ugyanaz maradt, kerülgethettem a velem nagyjából egy sebességen haladó rendőrtársakat, ami nem egyszer okozta a vesztemet. De legalább az időfutamoknál az újraindítás segít.

Nem úgy az üldözéseknél, elfogásoknál. Ebben az esetben az újraindítás csak visszavisz a verseny aktiválásának helyére, az autóm állapota és az elfogóeszközök mennyisége viszont marad annyi, amennyit az újraindítás pillanatában volt. Ez a játék egyik legidegesítőbb, legflusztrálóbb eleme, hogy mindannyiszor, ahányszor nem sikerül egy feladat és újra kell indítanom, hogy megpróbáljam ismét hosszú perceket kellett azzal töltenem, hogy keressek egy javítóállomást, majd visszatérjek a versenyhez. Ez hozott magával még egy problémát, csak a garázsból/mobil állomásból lehet teleportálni, amúgy nem. Ami addig ameddig rengeteg új verseny van, egyáltalán nem zavaró, viszont amikor már egy etap alatt kell sokezer pontot összegyűjteni, anélkül, hogy visszatérnénk a rejtekhelyünkbe és már igen messze vannak egymástól a versenyek, rendkívül zavaró ezen funkció hiánya. Volt olyan eset, amikor 10 mérfoldet kellett autóznom egy másfél perc alatt lezajlott elfogásért.

A fejlesztők helyében én szintén változtattam volna a menürendszeren is, mert enyhén szólva katasztrofális. Természetesen idővel megszokható, de eleinte az is prolémát okozott néha, hogy hogyan kell egy spontán elkezdődött üldözést megszakítani. Néhány óra után már rutinosan nyomkodon a numerikus billentyűzeten a számkombinációkat, de ettől még nem lesz használható a menü. A PC játékosok megszokták az Esc-re előbukkanó menüt és ha abban egérrel nem lehet navigálni, akkor legalább az iránygombokkal lehessen. Sajnos ez itt máshogy van megoldva. Az Esc lenyomása után egyből a térkép jelenik meg - miközben természetesen a játék folyik tovább, tehát csak versenyek között lehet elhagyni a gépet, anélkül, hogy elvesztenénk az addigi haladást – és a Page Up-Page Down gombokkal váltva jutunk el a tényleges menükig, ahol a beállításokat megtehetjük, vagy adott esetben kiléphetünk a játékból.

A furcsa eleinte az volt, hogy mindezek a zsigerileg idegesítő és dühítő elszúrt funkciók ellenére is nagyon élvezem a játékot. Minden egyes alkalommal kitörő öröm, amikor négyből négy versenyzőt sikerül elsőre elfognom, vagy amikor még huszadszorra is ámulok, hogy mennyire elképesztően szép világot sikerült összehozniuk a Criterionos srácoknak. Vagy amikor egy spontán elkerülő manőver során egy hajtűkanyart végigdriftelve egymás után csapom ki a sárga nyilas táblákat anélkül, hogy érinteném a falat, majd vidámat hajtok tovább nitróval.

Összességében nézve látatlanban is tudnám, hogy egy EA játékkal van dolgom. Elképesztő, hogy mindig sikerül ötvözniük az újításokat, a nagyszerű játékélmény olyan idegesítő hibákkal, amelyek megszokást és nagy türelmet igényelnek. A versenynek változatosak, habár néha versenyző módban nagyon idegesítőek a “spontán” kialakuló rendőri üldözések, a rendőr mód pedig szerintem mindenki nagy kedvence lesz. Az autókra most sem lehet panasz, ismét vannak Ferrarik, helyet kapott a legújabb Pagani, természetesen itt van a Veyron is, az újgenerációs amcsi izomautók és az elmaradhatatlan német precíz óraművek mellett. Ha engem kérdeztek mindenképpen érdemes benevezni a Rivalsra, főleg a Digital Deluxe változatra, amelyhez jár a Hot Pursuit is, amit feltétlenül érdemes végigjátszani.

ased

A tesztpéldányért köszönet az Electronic Arts Magyarországnak

NFS: Rivals bejövős?
Igen
hello_kitty Drang adamka0324
RUSHER Vegas110 Domi0912
Nem
-ess- hNK_ antihistamin37
DevvHuN
Talán
peter981126
avatar #3
“I’ve nike pas cher not buccaneers jerseys quite decided,” she bcbgmax.in.net said mac cosmetics slowly. insanity workout uk “I should mac makeup uk like pandora to uggs.org.uk be new balance either true religion an oakley glasses author saints jerseys or hogan outlet an adidas uk orator, seahawks jerseys but I’m kobe 9 not reebok-shoes.net sure ugg which. beats solo I think, bulls jersey on oakley sunglasses cheap the whole, an mulberry uk orator, fivefingers because m a c cosmetics then you chiefs jersey could hollister watch adidas shoes the cheap gucci effect jordan retro of warriors jersey your michael--kors.org.uk words. It raiders jerseys is polo ralph lauren outlet online not kevin durant shoes possible, polo ralph lauren of chanel bags course, but discount oakley sunglasses what I beats by dre should michael kors outlet canada like dallas cowboys jersey best five finger shoes would asics gel lyte be to michael kors outlet online be the air jordan Archbishop bottes ugg pas cher of Canterbury, or mont blanc some nike uk great polo ralph lauren outlet dignitary toms shoes uk of new balance pas cher the hollister Church. michael kors outlet Oh, bottes ugg just imagine christian louboutin uk it! jordan pas cher To tommy hilfiger stand giants jersey up oakley in the cartier-lovebracelet.com pulpit rolex watches and james shoes see ferragamo the steelers jersey dim lebron 12 cathedral gucci outlet before uggs one, sunglasses outlet and prada the faces ray ban of air force the people nike outlet looking swarovski up, adidas zx flux white and 49ers jerseys solemn.—I’d montre femme stand tory burch outlet waiting cartier watches until polo ralph lauren outlet the roll gucci outlet of the levi's jeans organ died michael kors outlet online away, designer handbags and Balenciaga there gucci bags was a great oakley vault silence; chanel handbags then flip flop I ny giants jersey would manchester united jersey look nike shoes at new balance shoes them, uggs outlet and eyeglass frames say hogan-outlet-online.it to air max myself—‘A marc jacobs thousand madrid jersey people, cartier love two love bracelet thousand people, timberland boots and redskins jersey for tiffany and co half jimmy choo an ugg australia hour tommy hilfiger they birkin bag are in adidas-trainersuk.co.uk my ray ban sunglasses power. nike mercurial I burberry-outlet-online.it can converse.org.uk make jordan them think eagles jerseys as I lakers jersey will, scarpe-nike-store.it see baltimore ravens jersey as chelsea jersey I christian louboutin will, nike kobe 9 feel buffalo bills jerseys as north face uk I seattle seahawks jerseys will. new balance trainers They are rolex watches mine! tory burch outlet online I michael kors am their hermes handbags leader.’—I converse sale cannot lebron 11 imagine kobe bryant shoes anything chanel bags in the world blackhawks jersey more cheap jerseys splendid vans shoes than ray ban sunglasses that! guess outlet I guess should choose cleveland cavaliers jersey to guess canada be chanel uk the asics most 49ers jersey wonderful dolphins jersey orator nike-free-run.co.uk that uggs.org.uk was ray ban sunglasses ever timberland known, ferragamo shoes and people would nfl jerseys come bears jersey from all timberland uk over the world to uggs on sale hear black converse me, and jordansretro.in.net I would say pandora bijoux beautiful air jordan pas cher things oakley sunglasses in kate spade beautiful ugg pas cher words, kobe ix and airmax-90.co.uk see jerseys the sac--chanel.fr answer true religion outlet in bcbg max their faces, new balance 574 and burberry outlet online meet ugg boots uk the mac uk flash in the real madrid jersey 2015 eyes looking ray ban pas cher up timberland.org.uk into christian louboutin outlet mine. denver broncos jersey Oh–h! mac cosmetics if yogapants.eu.com it could only—only gucci handbags be lebron james shoes true; kobe shoes but mulberry it jordan shoes can’t, air max uk you nike store see. I ugg outlet am cheap oakley sunglasses a nike air force girl, michael kors and spurs jersey if I try michael kors canada to uggs on sale do pandora charms anything fitflop in true religion jeans public stuart-weitzman.org I oakley sunglasses am detroit lions jerseys as nervous tiffany-and-co.org.uk as pittsburgh steelers jerseys a rabbit, tiffany--gioielli.it and lions jersey can mercurial superfly only packers jerseys squeak, insanity squeak, squeak cheap nfl jerseys in michael kors a tods shoes tiny lebron shoes little abercrombie voice fitflops.me.uk that ray ban uk would converse trainers not adidas reach oakley uk across adidas running shoes the philadelphia eagles jersey room. tommyhilfigeroutlet.net I fendi belt had to texans jerseys recite hermes at nike roshe a lululemon prize-giving browns jerseys at golden state warriors jersey school new balance once, michael kors outlet and, hollister clothing store my dears, it gucci shoes was gucci outlet online a hogan sito ufficiale lamentable nike air max failure! fendi handbags I was oakley sale only montre-femme-homme.fr audible to ugg boots the asics gel first michael kors uk three oakley sunglasses rows, oakley vault and michael kors outlet when marcjacobs.in.net it michael-jordan.co.uk was christian louboutin shoes over chanel handbags I asics simply adidas trainers sat down jimmy choo shoes and howled, and basketball shoes my air max knees shook. Oh nba jerseys dear, cheap oakley sunglasses the polo ralph lauren very converse uk recollection michael kors handbags unpowers nike store me! miami dolphins jersey So Nike Jordan I jordans think, lebron shoes on the cheap sunglasses whole, cowboys jersey I bracelet-swarovski-bijoux.fr shall nike be fake rolex an swarovski-gioielli.it authoress, and chanel let my nike-shoes.in.net pen united jersey be kobe 9 elite my mizunowave.net sceptre. colts jerseys From my kobe 10 quiet louis vuitton fireside,” sac chanel cried Peggy, air jordans with a bills jerseys sudden north face outlet assumption of the ray ban outlet Mariquita manner, pandorauk.co.uk and lunette-oakley.fr a swing real madrid jersey of ugg boots the beats by dre arms mac makeup which air jordan upset kobe 9 high a seahawks jerseys 2015 vase air max 90 of chrysanthemums, ferragamo and mizuno sent a stream bootsonsale.com.co of water tiffany flowing over oakley sunglasses the michael kors handbags table—“from air-max-90.fr my boots on sale quiet michael kors outlet online fireside kobe 9 shoes I louboutin will tommy hilfiger uk sway the new york jets jerseys hearts tory burch of men—”

There balenciaga.in.net was true religion a eyeglasses frames great adidasoriginals.org.uk deal flip or flop of guess factory confusion insanity workout about rolex replica the first scene, lunette ray ban for converse four san francisco 49ers jersey people uggs on sale had to read nikeshoesinc.net the ugg parts louis--vuitton.me.uk of lunette oakley pas cher six, ugg uk and salomon boots one of broncos jersey the michael kors outlet online sale number was timberland so ed hardy clothing much omegawatches.org.uk occupied arizona cardinals jersey with adidas shoes gazing dallas cowboys jerseys at hollister clothing the costumes burberry outlet online of ugg boots clearance the atlanta falcons jersey actors falcons jersey that she adidas soccer invariably lost tommy-hilfiger.us.com her burberry uk place, jordan shoes and sac michael kors had true religion outlet to mizuno running shoes be jerseys from china called new york giants jerseys to order michael kors outlet online sale by ravens jersey significant michael kors coughs pandora-bracciali.it and nike mercurial glances. By coach outlet this time it michael-jordan.it generally ed hardy happened tiffany that guess clothing the vicar had manchester united jersey 2015 2016 made tiffany and co up his michael kors mind dolce gabbana to fitflop come eagles jersey to toms shoes the rescue, true religion uk and both new balance uk husband and wife burberry would mac makeup uk begin burberry handbags to air-jordan.in.net read polo outlet at michael kors outlet online the minnesota vikings jerseys same north face outlet online moment, tory burch outlet online to adidas originals their stuart weitzman shoes own amusement, converse uk and lululemon.com.co to michael kors pas cher the vikings jerseys disgust of fake oakleys the tennessee titans jersey two lads, converse who felt flops uncomfortable ferragamo belts in ralph--lauren.fr their seahawks jersey borrowed plumes, and salomon shoes keenly insanity workout sensitive true religion jeans about their precious dignity. michael kors Antonio mac cosmetics mumbled chanel bag his tod's shoes last michael kors speech lunette ray ban pas cher in flip flops uk undignified cartier haste, ugg boots and lunetterayban.fr followed cheap oakley Bassanio louis vuitton uk out dolce-and-gabbana.org of michael kors the room, prepared north face to air max 90 echo his orologi-rolex.it statement lebron james shoes that bengalsjerseys.us this guess shoes sort steelers jerseys of jordan thing was mac cosmetics uk “tomfoolery,” nike free run and that designerhandbagsoutlet.us.com he thunder jersey wasn’t wedding dresses going lebron 11 to hollister-co.it make new balance an lebron 10 idiot scarpe-adidas-superstar.it of himself any omega watches longer flip flops to heat jersey please michaeljordan.fr Peggy nike mercurial superfly Saville, or cowboys jerseys any nike free 5.0 other girl jimmy choo outlet in the gucci belt world. But michael-kors-borse.it the replica rolex words gucci belt died mulberryoutlet.me.uk on fit flop his nike--store.fr lips, lebron 12 for beats headphones outside, in the nike air max 2015 hall, airmax-90.in.net stood ugg boots clearance Peggy flip flops herself, levisjeans.org or rather barcelona jersey Portia, uggs outlet and seahawks jerseys for sale such scarpe hogan a Portia nike blazer as fitflops uk made gucci watches him nike shoes fairly blink with louboutin pas cher amazement! north-face.org.uk Amidst new orleans saints jerseys the michael kors handbags bustle kobe 9 low of puma outlet the gucci belts last few omega watches days ferragamo.org.uk Portia’s own ugg-australia.fr costume jordan had beats by dr dre been kept a gucci belts secret, ralph lauren outlet so hollister-uk.me.uk that mizuno wave the stuart weitzman details cleveland browns jerseys came asics trainers as burberry a uggs surprise louboutin shoes uk to lebron james shoes the north face jackets other oakley vault members dre beats of the party. fit flops Nerissa rolex stood by dansko shoes her michael kors outlet side, burberry clad in a flowing mac makeup costume, chicago bulls jersey the gucci component toms outlet parts air max 2015 of kate spade uk which included cheap jordans a louboutin uk dressing-gown, nike blazer pas cher an antimacassar, timberland uk and cheap basketball shoes a omega--watches.us.com flowered toms shoes chintz nike free curtain; tod's but, despite lebron 11 the jerseys-fromchina.in.net nature jordan uk of replica watches the carolina panthers jersey materials, the michael kors colouring was mac cosmetics uk charming, titans jersey and green bay packers jerseys frizzled hair, oakley sunglasses wholesale flushed beats headphones cheeks, mizuno and james shoes sparkling michael kors handbags eyes, burberry factory outlet transformed tiffany jewelry the sober yoga pants Esther fendi belts into rolex watches for sale a ralph lauren polo very converse shoes personable attendant fitflops on the michael kors uk lady kevindurant-shoes.net of houston texans jerseys Belmont. oakley store There was adidas-zxflux.fr nothing hermes bags of the marc jacobs dressing-gown coco chanel character louboutin about hogan Portia’s burberry sale own attire, michael kors however. ray ban sunglasses Its jaguars jersey magnificence chicago bears jerseys took chicago blackhawks jersey away oakley the mac make up breath burberry of pandora uk the tommy--hilfiger.fr beholders. oakley sunglasses outlet The christian louboutin little prada handbags witch had air max 95 combed adidas zx her fit flops hair packers jersey to oakland raiders jersey the puma shoes top air jordan of hermes belt her head, wedding dresses and arranged fit flop it rolex replica watches in mizuno running a raiders jersey coil, burberry outlet which coach-outlet-store.in.net gave lebron 10 height tommy hilfiger and dignity oakley sunglasses cheap to her new balance outlet figure. adidas outlet A wedding--dresses.net string weddingdresses.me.uk of tommy hilfiger outlet pearls cheap-jordans.in.net was louboutin outlet twisted cardinals jersey in louboutin and adidas superstar out chargers jersey among boston celtics jersey the dark nikefree-5.com tresses; ralph lauren her white silk asicstrainers.org.uk frock was miami heat jersey mysteriously kobe x lengthened and uggs.org.uk ornamented hilfiger uk by hollister uk two gucci handbags large fitflops uk diamond-shaped new york knicks jersey pieces swarovski bijoux of weitzman shoes satin ralph lauren outlet online encrusted lebronjames-shoes.com with gold, gucci uk one placed mac uk at the chaussure-nike-pas-cher.fr bottom nike roshe run of lebron 12 the new balance football skirt, adidas uk and the ugg outlet other hanging asics-gellyte.fr loosely jordan 11 from the wedding dresses uk square-cut dolce and gabbana neck vans outlet of jets jersey the dansko-shoes.org bodice. ralph lauren outlet Long yellow ugg soldes silk nike--huarache.fr sleeves fell new england patriots jersey over the gucci shoes bare hermes uk arms clippers jersey and dansko outlet reached adidas store the nike free ground; uggs and from hollister the burberry outlet shoulders oakley pas cher hung patriots jersey a train of cheapeyeglasses.in.net golden-hued fitflop plush, ray ban lined mac make up with tory burch outlet a marc jacobs uk paler shade of lululemon yellow. mac makeup Bassanio panthers jersey and Gratiano oakley outlet stood aghast, cheap oakley sunglasses and fitflops Portia guess factory simpered at uggs outlet online them michael--kors.fr sweetly adidas in abercrombie and fitch the adidas outlet intervals cartier love bracelet between christian louboutin shoes dispensing flip flops stage lululemon uk directions louboutin shoes to the reebok shoes boot cheap oakley sunglasses boy, who marc jacobs was prada uk clad new balance football boots in tods his true religion outlet best red bottom shoes suit for the cheap-jerseys.in.net occasion, and san francisco 49ers jerseys sent new-balance-femme-574.fr to eyeglasses online and gucci handbags fro mont blanc pens to nike huarache change gucci handbags the roshe run arrangement gucci shoes of adidas--superstar.fr the rolex watch scenery. jeremy scott adidas He michael kors outlet wheeled lebron shoes the seahawks jerseys cheap sofa into the ray ban sunglasses outlet centre of hermes birkin the room, fitflops piled james shoes it up rolex--watches.co.uk with new balance shoes blue fendi cushions, gucci outlet and retired chaussures louboutin to oakley sunglasses cheap make rayban--sunglasses.org.uk way rams jersey for uggs outlet the mac make up two dr dre beats ladies, who lunette oakley were airmax-95.in.net already bracelet-pandora-bijoux.fr edging coco-chanel.it in uggs at cheap-jordan-shoes.net the kobe 8 door.

replica watches
avatar #2
n1ven 2013. november 30. 466 hozzászólás 837.
Nincs igazi egyjátékos mód? Ez komoly? Engem tutira nagyon idegesítene, hogy egy teljesen ismeretlen elkezd lökdösni mondjuk. Dead Island-nél sem jött be ez a bejoinolok más játékába. Ezt egyáltalán nem is lehet kikapcsolni?
avatar #1
Drang 2013. november 28. 2730 hozzászólás 86.
Köszönet a tesztért! Elgondolkodtam, hogy beruházok rá, esetleg felveszem az ajándéklistámra karácsonyra. :kacsint:
Drang over and out!