Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Hét replayeTovább

minimap

Infi vs Fly

Blogok kategorizálása

2011. május 17. Pene 13986 olvasás

Hogy elkerüljük a feleslegesen megjelenő bejegyzéseket

Egy kisebb, már régóta tervezett változás lépett érvénybe a blogokat illetően 2011 májusában: immáron egy-egy új blog létrehozásakor automatikusan beállításra kerül a blogod kategóriája annak függvényében, hogy éppen melyik oldalunkról is írod azt.

Ezen kívül az eddigi legördülő/lenyíló lista helyett mostmár checkbox-típusú mezővel jelölheted ki, hogy mely oldal(ak)ra szánod a bejegyzésed:Miután ezzel a megoldással megszűnt az "Egyéb" kategória, s így az írások megjelenésének helye tökéletesen pozicionálható (gyk. pontosan meghatározhatod, hogy blogod mely oldal(ak)on legyen látható), így mostantól nyomatékosan megkérnénk minden bloggert, hogy a bejegyzése csak az adott célközösség(ek) oldalán jelenjen meg. Csak különleges, netán több szcénát érintő hírek írásakor használjátok a több oldalon való megjelenítés lehetőségét, hogy ne szemeteljétek tele más oldalak blog részlegét.

Ezen változással párhuzamosan ha valamit problémásnak találnak moderátoraink, akár szó nélkül is törölhetik az adott bejegyzést, így kérlek figyeljetek oda. Remélem mindenki tisztában van vele, hogy akár utólag is szerkeszthetőek a saját bejegyzések.

A fenti iromány elsősorban a CS-seknek szól, ugyanis ők mind bejegyzésszámban, mind "cross-portal" blogokban eléggé élen járnak, de természetesen mindenkire vonatkozik. Ezenkívül fontos megjegyezni, hogy az [OFF] blogokra is érvényesek a fentebb leírtak, ergo csak az kerüljön ki mindenhova, ami tényleg mindenkinek szól.