Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Hét replayeTovább

minimap

Infi vs Fly

Fogadóiroda

2009. november 21. Pene 16188 olvasás

Fogadóiroda

1) Fogadóirodánk oddsai/nyereményszorzói dinamikusan váltakoznak a fogadások száma alapján. Ez azt jelenti, hogy attól függ, hogy egy csapat győzelme mennyit fizet a fogadónak, hogy rajta kívül még hányan fogadtak az adott csapatra, illetve ez a szám hány %-a az összes fogadónak. A rendszer tehát megegyezik az SK Gaming.com-on használttal.

2) A fenti dinamikus szorzókból logikusan következik, hogy nem az lesz a végleges nyereményszorzója a csapatnak, amit a fogadáskor láttál, hanem a fogadás lezárásakor kialakult arány határozza meg, hogy melyik csapat győzelme mennyit fizet majd. Célszerű tehát addig kivárni, ameddig csak tudtok, hogy a legpontosabb képet kapjátok az adott mérkőzésről.

3) A kisebb nyereményszorzós csapat nem törvényszerűen jobb. Feltehetőleg sok olvasónk szavaz néhány mérkőzésre érzelmi alapon, szimpátiából, vagy csak nem elég tájékozott a külföldi erőviszonyokról, hiszen gyakran előfordult már, hogy a jóval esélyesebb csapatok fizették a többet a CSHU fogadásán. Ez megint csak a dinamikus nyereményszorzónak köszönhető. Tájékozódjatok, mielőtt fogadtok!

4) Sokan panaszkodtatok arra, hogy elveszítették a fogadást, pedig a győztes csapatra tettetek, és a rendszer is átjelölte a voksotokat. Itt nagyon fontos megemlíteni, hogy a "korábbi eredmények" szekcióban a rendszer oda teszi a bejelölést, azaz a pöttyöt, amelyik csapat megnyerte a mérkőzést, és azt a szorzót vastagítja ki, amire te fogadtál. Tehát ha nem a vastag szorzónál van a pötty, akkor egyszerűen csak elbuktad az adott fogadást, nem történt semmilyen rendszerhiba.

5) Gyakran előfordul, hogy egy-egy mérkőzést elhalasztanak. Ha egy meccset eltolnak több nappal is, vagy sok másik mérkőzés található még az adott meccs új időpontja előtt, akkor töröljük a halasztott meccsekre feltett téteket, így senkinek sem lesznek lekötve a kreditjei, így jobban kihasználhatjátok őket.

6) A döntetlen eredményekre való szavazásról! A a BO1-es meccseknél, ha hosszabbításban is nyer valaki, azt innentől egyezményesen döntetlen eredménynek fogjuk számolni a fogadóirodában. A BO3-as meccseknél megkérünk mindenkit, hogy ne fogadjon a döntetlen opcióra, mert értelemszerűen egy BO3-as mérkőzés nem végződhet ilyen eredménnyel. Tájékozódjatok a CSHU-n az esti meccseknél vagy a coverage-nél az adott meccs formátumáról, mielőtt a döntetlen raktok. Double Elimination döntő esetén szintén nem lehet döntetlen eredmény, ilyenkor azt vesszük figyelembe, hogy melyik csapat nyeri a LAN-t, tehát az alsó ágról érkezőre akkor tippeljetek csak, ha úgy gondoljátok, hogy mindkét mapet megnyeri a döntőben. Ellenkező esetben a felső ági csapatra fogadók nyernek.

6) Ne felejtsétek el, hogy minden hónapot mindenki 20.000 kredittel kezd, illetve mindenki napi 500 kreditet, hogy az se unatkozzon, aki bebukik egy all-int.

7) Hogy a korábbi eredmények ne vesszenek kárba, minden hónap végén, mikor lezárjuk az adott havi versenyt, a végeredmény átkerül az örökranglista fülre, ahol megtekinthetitek, hogy melyik hónapban kik tippeltek a legjobban. Bár jelenleg még ugyan nem műküdik ez a a funkció a CSHU-n, de mindenkinek a profilján is megtekinthető lesz a legjobb havi eredménye (az az a legjobb helyéze egy hó végi zárásnál), illetve az aktuális helyezése is.