Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Hét replayeTovább

minimap

Infi vs Fly

Így írj klánhírt (blogolj)!

2010. április 6. Pene 15421 olvasás

Ha értetlenül állnál, mert eltűnt a bejegyzésed...

Mostanában elszaporodtak az értelmetlen blogok, ezért gondoltam összeszedem mit ne rakjatok ki:

  • Olyan beszélgetést vagy beszélgetésrészletet ami nyomdafestéket nem tűrő szavakat/mondatokat tartalmaz. Legalább vegyétek a fáradtságot, hogy cenzúrázzátok (gyk. kicsillagozzátok) ezeket!
  • Reklámot. Ez nem az az oldal, ahol az eladó cipődet, netán a hackthat.net accountodat kéne hirdetni. Főleg nem egy blogbejegyzésben. Természetesen az elektronikus sportokkal kapcsolatos dolgokra, netán a számítógépedhez tartozó perifériákra ez nem vonatkozik ilyen szigorúan, de jó tudni, hogy sokszor ennek is megvan a maga helye egy-egy aloldal fórumában (pl. http://www.counter-strike.hu/topic/2544/EladnamVennek).
  • Felhívások tömegét. Egy-egy olyan bejegyzés például, hogy a húgod szépségversenyen indult, kattints ide és támogasd, még elfér, de ezekből csak nem kéne egy héten többet kirakni...
  • Szintúgy kerülendő lenne egy-egy érdekesebb, de offtopik YouTube videó posztolása. Ezeknek is a legtöbbször van külön helye (pl. http://www.counter-strike.hu/topic/2247/Mit_hallgatsznezel_eppen). Természetesen a saját kis fragmovie-dra, imba replayedre vagy egyéb esport videódra ez nem vonatkozik. Ha éppen most töltenéd fel az esti mix sk rotáját, netán 8 Battlecruisert gankeltél le Roshan mellett, miközben párhuzamosan még új pályacsúcsot is értél el TM-ben és NFS-ben, akkor rakd ki bátran!
  • Nem biztos, hogy kíváncsiak az olvasók arra, ha éppen rád jött az öt perc és Paint segítségével lerajzoltad a kedvenc állatodat...
  • Értelmetlen irc-, MSN- és egyéb logokat, beszélgetéseket. A kutya sem kíváncsi ezekre, ha meg mégis, akkor ellátogat valamely erre rendszeresített topikba (pl. http://www.counter-strike.hu/topic/3832/Logok_a_multbol).


A fentiek tükrében - szerintem - nem nehéz rájönni, hogy nem olyan magas az a léc amit meg kell ugrani ahhoz, hogy ne kerüljön szanálásra egy-egy blogbejegyzés.

Amit mindenképpen érdemes szem előtt tartani az az, hogy az OGC aloldalai különböző játékokkal, illetve elektronikus sportokkal foglalkoznak. Természetesen a tematikus blogbejegyzés-sorozatok kivételt képeznek, s azokat szívesen látjuk (lásd például CyClo mindcandyz bejegyzéseit), ezen felül a moderációs alapelveinkben leírtak és természetesen a józan ész előírásai a mérvadóak (=disztingválj vazze...).

Végül pedig arra hívnám fel a figyelmeteket, hogy habár némelyik bejegyzés jó szándéka nem kifogásolható (pl. acclopót leleplező hírek), de azokat csakis teljes egészükben tudjuk kezelni, így pusztán a moderátor vérmérsékletén múlik, hogy törli vagy meghagyja azt, csak mert benne maradt egy kiadósabb anyázás. Módosítani nem tudjuk, sőt, sokszor nem is akarjuk.

UPDATE: A fentieken kívül még egy fontos dologra hívnám fel a figyelmeteket: Mindig jelöljétek be, hogy az adott blogbejegyzés melyik játékkategóriába tartozik , különben az egyes aloldalakon megjelenő irreleváns tartalom miatt írásaitok szintén törlésre kerülhetnek. Például ha a "Counter-Strike 1.6" van megjelölve, akkor az nem jelenik meg a cod.hu oldalain, "n/a"-n hagyva pedig elméletileg az összes oldalon látható lesz. Ez utóbbi opciót csak különleges esetekben használjátok!

 

Utoljára frissítve: 2011.04.19.