Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Hét replayeTovább

minimap

Infi vs Fly

Offtopik blogok...

2011. április 20. Pene 12514 olvasás

...avagy mire ügyelj blogoláskor!

Pár héttel ezelőtt nagy vitát kavart egy bejegyzés, amelynek témája teljesen elütött mind az OGC oldalcsoport játékos oldalainak "megszokott" és várható témáitól, mind az elektronikus sportoktól, és egyéb, a közösség érdeklődésére számot tartó információktól.

A probléma abban áll(t), hogy sokan nem tudják eldönteni egy-egy blog címe alapján, hogy az mégis mi lehet, viszont miután a counter-strike.hu-t (és egyéb OGC-s oldalakat) látogatják, így az első bekezdésben taglalt témákra számítanak, és ha nem azt kapják, az zavarja őket.

A problémára - ideiglenesen mindenképp - megoldást nyújt a következő: a mai naptól egy új szabályzati pont lép életbe a blogokkal kapcsolatban, mégpedig az, hogy ha a bejegyzésed tartalma nem kapcsolódik az OGC oldalcsoport játékaihoz és szolgáltatásaihoz, netán az elektronikus sportokhoz, illetve nem kapcsolódik szorosan a játékosközösséghez, lanokhoz, ligákhoz stb., akkor köteles vagy azt a címben feltüntetni, méghozzá a következő módon: a címbe beleírod, pontosabban azzal kezded, hogy [OFF].

Az előbbi konkrét példára levezetve:

Egy "Új Szuperszámítógép?" bejegyzés következő részének címe helyesen: "[OFF]Új Szuperszámítógép 2?"; ha írnék egy blogbejegyzést a Los Angeles Lakers-Chicago Bulls meccsről, és az még csak véletlenül sem kapcsolódna az oldalcsoporthoz, akkor a címe helyesen: "[OFF]LA vs Chicago" lenne stb.

Remélem érthető, világos és egyértelmű minden. Most még egy-két hét türelmi időszak lesz, amikor csak a hozzászólások közt, netán üzenetben jelezzük, hogy ha elfelejtkeznétek e szabályról, majd ezen türelmi idő lejárta után fogjuk csak egyből törölni a blogokat. Ugye mindenki tudja, hogy lehet utólag szerkeszteni (vagy akár törölni is, ha már nicns rá szükség) a saját blogokat?

Természetesen ez - mint ahogy a harmadik bekezdésben jeleztem - ideiglenes és kissé fapados megoldás, amint lesz rá kapacitás, megpróbálunk oly módon változtatni ezen, hogy már a bejegyzés írásakor, a kategória kiválasztásnál vagy egyéb módon lehessen jelezni, ha nem teljesen idevágó írást akarunk közzétenni.