Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Hét replayeTovább

minimap

Infi vs Fly

Windows 7 Ventrilo FIX

2010. október 7. Pene 15882 olvasás

Ha szaggatna, laggolna, késne stb.

Sok bejegyezés született már ezzel a témával kapcsolatban, ám nem volt olyan, amely mindenkinek működne. Ebből az apropóból gondolkoztam el a megoldáson. Egy korábban megírt (console-os) prototípusból alkottam újra egy GUI-s változatot az egyszerű használat végett.

A program eddig 100%-os sikermutatóval rendelkezik, viszont mivel nem lett tesztelve több száz ember gépén, ezért nem tudom garantálni, hogy jó lesz.

A program indítása után nem jelenik meg semmilyen felesleges, zavaró ablak. A háttérben fut, melyről a tálca jobb oldalán lévő tray icon ad értesítést (épp ezért minimális ramot és cpu-t eszik).

Jobb gombbal tudjátok elérni a menüt:

Kényelmi funkcióként került bele az "Automatic Ventrilo start". Mivel a Ventrilóval együtt kell használni a programot, ezért a fölösleges kétszeres program indítás helyett, be lehet állítani a ventrilo.exe elérhetőségét, amelyet a program indításakor automatikus futtat.

Az "Automatic Ventrilo start" menü kétféle állapotban lehet:

  • Van almenü. Ez azt jelenti, hogy már meg van adva. Ekkor a kinyíló menüpontra kattintva lehet módosítani a már megadott file-t. Magára a fő menüpontra kattintva pedig teljesen ki lehet kapcsolni az automatikus futtatást.
  • Nincs almenü. Gondolom sikerült kitalálni: ez azt jelenti, hogy ki van kapcsolva. Rákattintva, megadható a Ventrilo elérési útja és ezzel aktivizálódik is. A következő indításnál már működni fog.

Maga a program apró (~56 kb) és kizárólag .NET 3.5-ös frameworkre van szüksége. Windows 7 operációs rendszeren fut (mazochisták próbálgathatják máshol is, de nem fog elindulni:D).
Aki szkeptikus és azt hiszi, hogy keylogger és hasonló kártékony programot írtam, annak ajánlom a vírusirtót, vagy a disassemblert. Nincs titkosítva, elérhető a köztes (IL) kód.

Letöltés: http://hby.hu/NoVentriLagg.rar vagy Windows 7 Ventrilo FIX

StyleN megjegyzése: Ha azzal szembesülnél, hogy a CS elindítása után megnyomod a gombot hogy beszélj, de nem működik, akkor jobb klikk a Ventrilo ikonjára -> tulajdonság -> kompatibilitás fül -> futtatás rendszergazdaként.

A programot és a leírást hby készítette! Köszönjük!

Utoljára frissítve: 2010.10.16.