Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Hét replayeTovább

minimap

Infi vs Fly

Stars War 6 - Killer - Kína 2011. április 18. Spelp

A nemrégiben bejelentett Stars War 6 - Killer verseny már el is kezdõdött Kínában egy online kvalifikációval. A 32 versenyzõ 8 csoportból kezdi (mini double-elimination formátumban), ahonnan az elsõ két helyezett jut tovább a 16-os egyenes kieséses táblára. A csoportkörök..


Stars War 6 - Killer - EU+KOR 2011. április 18. toma

  A nemrégiben bejelentett Stars War 6 - Killer verseny európai és koreai közös kvalifikációja is hamarosan kezdetét veszi. A verseny két szakaszból épül fel, a csoportkörben a nevezett játékosok közül a kiválasztott 64 eshet egymásnak, egészen a Top8-ig gyilkolva..


Adatvédelmi szabályzat 2009. augusztus 24. adrii

Adatvédelmi Irányelvek: Az OGC Kft. (Szolgáltató) kötelezettséget vállal arra, hogy felhasználóinak bármely adatának felvétele, rögzítése, kezelése előtt világos és egyértelmű tájékoztatást tesz közzé, amelyben tájékoztatja a felhasználókat az adatfelvétel..


Moderálási szabályzat 2009. augusztus 24. adrii

MODERÁLÁSI ALAPELVEK I. A FÓRUMOK A fórum és az oldal egyéb, hozzászólási lehetőséget biztosító részei (klánhírek, hír hozzászólások, hét képe rovat, a galériában található képek stb. – a továbbiakban: fórum) a counter-strike.hu (a továbbiakban: oldalak vagy OGC..


OGC Impresszum 2009. augusztus 24. adrii

OGC KFT. Horváth Sándor – technikai vezető sandor.horvath at ogc dot hu Molnár Dániel– vezető fejlesztődaniel.molnar at ogc dot hu Sólyom Balázs – főszerkesztő / ügyvezető balazs.solyom at ogc dot hu Papp Lajos – ügyvezetőlajos.papp at ogc dot hu Biró Balázs -..