Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Hét replayeTovább

minimap

Infi vs Fly

Hirdetés

Game of Thrones

Létrehozva: 2011. április 19. Létrehozta: Spelp Kategória: WC3 90 hozzászólás

Tegnap kódolatlanul leadta az első részt az HBO, és valljuk be kötelező sorozat elé állította a fantasy szerelmeseket:)

Főcím:
http://www.sorozatjunkie.hu/2011/04/18/a-game-of-thrones-focime/

Könyveket nem olvastam, és amit hallottam róla, az alapján lehet jobb nem is elkezdeni (egy perc szabadidőd nem marad ha belekezdesz:))

toma 2011. augusztus 5. 4779 hozzászólás 21.
http://iddqd.blog.hu/2011/08/05/nyolc_biten_jon_a_tel ez vicces, bár kicsit erőltetett :D

amúgy tegnap voltam könyvesboltban, beleolvastam a magyar fordításba és kajak nem bírtam komolyan venni az egészet úgy ahogy van:D winterfell kajak deres? meg ilyenek?:D amúgy ha meg pl minden tulajdonnevet lefordítottak akkor a starkot miért hagyták ki, elég lol részemről :0
A világválság miatt az energiaköltségek csökkentése érdekében átmenetileg kikapcsoltuk a fényt az alagút végén.
toma 2011. augusztus 3. 4779 hozzászólás 21.
na meg is jött a 2. könyv, postás lány becsöngetett hogy beadná mert nem fér bele a postaládába :D:D
A világválság miatt az energiaköltségek csökkentése érdekében átmenetileg kikapcsoltuk a fényt az alagút végén.
toma 2011. augusztus 3. 4779 hozzászólás 21.
jóhát de azért a szilmarilloknak jobb is hogy ilyen jegyzetgyüjtemény, mert hát olyan sok ezer évet máshogy nem is igen lehetne szerintem hatásos összeállítani :) amúgy meg ofc szurkolok neki én is h előbb befejezze minthogy elpatkolna
Spelp 2011. augusztus 2. 14691 hozzászólás 1.
Válasz toma #86. hozzászólására
én mondjuk akár annak is örülnék ha egy évadot akár egy évig is forgatnak és két évente jön adásra, pl hiányoltam néhány csatajelenetet azért:) bár nyilván nem lesz ilyen mert annyit nem keresnek rajta

dna a farkasokkal egyet értek :D

meg amúgy szvsz jegyzetekben a sztori már kész van rövid formában, szal ha akár meg is halna egy kijelölt örökös vagy író barát be tudná fejezni :) pl a szilmarilokat is így adták ki annó
Szilmarillok nem is lett egységes könyv, inkább egy történelmi jegyzettgyűjtemény. Ne fessük az ördögöt a falra, csak befejezi hamár ez az életműve:)
Aki falra szerelt tehénnel vitatkozik az olyan, mint vonat kerék nélkül - nem jut sehova.
toma 2011. augusztus 2. 4779 hozzászólás 21.
én mondjuk akár annak is örülnék ha egy évadot akár egy évig is forgatnak és két évente jön adásra, pl hiányoltam néhány csatajelenetet azért:) bár nyilván nem lesz ilyen mert annyit nem keresnek rajta

dna a farkasokkal egyet értek :D

meg amúgy szvsz jegyzetekben a sztori már kész van rövid formában, szal ha akár meg is halna egy kijelölt örökös vagy író barát be tudná fejezni :) pl a szilmarilokat is így adták ki annó
Válasz Day-Night_AbuSE #84. hozzászólására
ezek után most már remélem hogy a köv seasonbe a farkosakat is meganimálják igazi bestiáknak és nem huskykat használnak helyettük :D

Spelp: hát igen, de szerintem most hogy elkezdődött a sorozat HBO csak motiválja valahogy, hogy sietni kéne tán :D
jaja, jó eséllyel bő félévente leforgatnak egy könyvnyit, akkor a papának bele kell húznia:)
Aki falra szerelt tehénnel vitatkozik az olyan, mint vonat kerék nélkül - nem jut sehova.
Válasz toma #82. hozzászólására
ezek után most már remélem hogy a köv seasonbe a farkosakat is meganimálják igazi bestiáknak és nem huskykat használnak helyettük :D

Spelp: hát igen, de szerintem most hogy elkezdődött a sorozat HBO csak motiválja valahogy, hogy sietni kéne tán :D
Válasz toma #82. hozzászólására
igen jó:)

DNA: pofátlanságnak érezném ha megmurdálna befejezetlen storyval a háta mögött!
toma 2011. augusztus 2. 4779 hozzászólás 21.
én most végeztem a 4. könyvvel azon hezitálok megvegyem-e angolul az 5.et.
Mostmár elég kiváncsi vagyok mit hoz ki a storyból g.r.r.martin, eddig teljesen fasza. Remélem összeszedi magát és hamar befejezi sagat ( 4. és 5. könyv között 2x6 év telt el és ő most 60++)
toma 2011. július 28. 4779 hozzászólás 21.
be is daráltam, fasza volt az első könyv, amazonról meg pár nap múlva érkezik a második kötet:)
Locust 2011. július 21. 46 hozzászólás 4131.
Válasz Spelp #78. hozzászólására
Game of Thrones az első könyv a tervezett hétből, a sorozat ezt a könyvet ölelte fel eddig 10 epizódban, a következő könyvből készül a következő évad, az a madárcsiripelés szerint több részes lesz, de majd csak januártól vetítik.
köszönöm a felvilágosítást ;) szóljatok ha lesz 2. évad :D
Spelp 2011. július 21. 14691 hozzászólás 1.
Válasz Locust #77. hozzászólására
még csak 10 rész készült? na bazz, kellett nekem a mai nap ezt nézni egész nap... azt hittem több rész is van :S (vagy csak ncore-n van csak 10? :$ nincs kedvem utánanézni :D)

ui.: így ahogy mindenki beszélt a sorozatról hogy milyen jó... én jobbra számítottam :) eléggé széthúzott 1 sorozatnak éreztem miközben néztem, sztem ez 5 részbe is simán belefért volna :$ jó sorozat, de láttam már ennél sokkal izgalmasabbat is... de azért emgnézem a 2. évadot ha lesz :)
Game of Thrones az első könyv a tervezett hétből, a sorozat ezt a könyvet ölelte fel eddig 10 epizódban, a következő könyvből készül a következő évad, az a madárcsiripelés szerint több részes lesz, de majd csak januártól vetítik.
Locust 2011. július 21. 46 hozzászólás 4131.
még csak 10 rész készült? na bazz, kellett nekem a mai nap ezt nézni egész nap... azt hittem több rész is van :S (vagy csak ncore-n van csak 10? :$ nincs kedvem utánanézni :D)

ui.: így ahogy mindenki beszélt a sorozatról hogy milyen jó... én jobbra számítottam :) eléggé széthúzott 1 sorozatnak éreztem miközben néztem, sztem ez 5 részbe is simán belefért volna :$ jó sorozat, de láttam már ennél sokkal izgalmasabbat is... de azért emgnézem a 2. évadot ha lesz :)
toma 2011. július 21. 4779 hozzászólás 21.
szvsz ha van esze alexandriának akkor elintézik h karácsonyra a boltokban legyen, addig meglovagolnak még egyet az egész hype dolgon és újranyomják az első négy kötetet is
mondanám h olvasd el angolul mert egyáltalán nem vészes, de ha az első négyet lenyomtad mádzsárul ahol gondolom minden helység/tulajdon/akármi nevet lefordítottak magyarra akkor fura lenne a váltás :)
ha nem rég jelent meg az 5. könyv angolul, akkor kb mennyi idő míg magyarul is kiadják? 1 év vagy több?
toma 2011. július 21. 4779 hozzászólás 21.
ezen beszarok :DDDDDDDDDDDDDDDDD

Válasz toma #72. hozzászólására
lol dna:D én azért pár kokit meg sallert leosztanék neki:D kíváncsi leszek majd ha a második könyvben tyrion elmegy hand of kinget játszani, akkor miket oszt neki (feltéve ha így lesz, nem kell spoiler:D) :)
lassan befejezem az első könyvet és hát nem tudok teljesen úgy azonosulni a karakterekkel mint a filmben, mondjuk cathelyn + robb a filmben is teljes mértékben unszimpatikus volt, de eddard pártját bírtam fogni, de a könyvben sztem élesen kihozzák ezt az északi hidegségét + csőlátását, ami egy darabig jó, aztán annyira már nem bejövős, tyriont a film alapján szimplán viccesnek tartottam de a könyvben iszonyú jól összerakták a karakterét szvsz, meg még jon az aki pozitív a filmhez képest nékem

az meg külön lol, hogy robb a könyvben 14 éves de a filmben sztem simán megvan 22 is :D
hahaha a karakterek kora engem is felbasz a könyvben. Mindegyikhez legalább + 2-3 évet legalább hozzáadnék. pl daenerys 13 éves elején + a rapist khal drogo wtf :D.

Amúgy catelyn meg robb tényleg uncsi, hál istennek robb szemszöge nincs a könyvben. Többi teljesen jó.
toma 2011. július 19. 4779 hozzászólás 21.
lol dna:D én azért pár kokit meg sallert leosztanék neki:D kíváncsi leszek majd ha a második könyvben tyrion elmegy hand of kinget játszani, akkor miket oszt neki (feltéve ha így lesz, nem kell spoiler:D) :)
lassan befejezem az első könyvet és hát nem tudok teljesen úgy azonosulni a karakterekkel mint a filmben, mondjuk cathelyn + robb a filmben is teljes mértékben unszimpatikus volt, de eddard pártját bírtam fogni, de a könyvben sztem élesen kihozzák ezt az északi hidegségét + csőlátását, ami egy darabig jó, aztán annyira már nem bejövős, tyriont a film alapján szimplán viccesnek tartottam de a könyvben iszonyú jól összerakták a karakterét szvsz, meg még jon az aki pozitív a filmhez képest nékem

az meg külön lol, hogy robb a könyvben 14 éves de a filmben sztem simán megvan 22 is :D
joffreyt hihetetlenül bírom, nagy karakter :D
toma 2011. július 18. 4779 hozzászólás 21.
toma 2011. július 10. 4779 hozzászólás 21.
toma 2011. július 7. 4779 hozzászólás 21.
könyv tényleg nagyon eteti magát, teljesen korrekt, angolul sincs nehéz nyelvezete :kira
Spelp 2011. július 5. 14691 hozzászólás 1.
Válasz sk0rp10 #66. hozzászólására
Trónok harca okosságok

remélem ez életmentő lesz pár emberkének :kacsint:
wow és már ebből is van kártyajáték, epic:)
sk0rp10 2011. július 5. 1294 hozzászólás 260.
Trónok harca okosságok

remélem ez életmentő lesz pár emberkének :kacsint:
A Coil+Nova jól öli a hero-kat:)))Föleg az inteligenst.HEHEHE:) SK.0rp10=>aszitted mi? by humanpowa ///
Válasz ObeaR #64. hozzászólására
Én most végeztem ez elsővel, de a másodikat sehol nem lehet kapni és vmi 2 hét múlva érkezik eőrendelésse... damn
jaja 2.ra nekem is várnom kellett, aztán kitoltak egy újabb sorozatot ami megint 2 hét alatt elfogyott. nagy hype megy
ObeaR 2011. július 4. 1048 hozzászólás 323.
Válasz Day-Night_AbuSE #60. hozzászólására
2. könyv kivégezve, 3. elkezdve. Rég olvastam ennyire letehetetlen könyvet. :like
Én most végeztem ez elsővel, de a másodikat sehol nem lehet kapni és vmi 2 hét múlva érkezik eőrendelésse... damn
Spelp 2011. július 4. 14691 hozzászólás 1.
Válasz toma #62. hozzászólására
hmm, amazonon júl18ra volt kiírva a delivery, de épp az előbb dobta be a postás, nice :)
pofátlanság:)
toma 2011. július 4. 4779 hozzászólás 21.
hmm, amazonon júl18ra volt kiírva a delivery, de épp az előbb dobta be a postás, nice :)
ArcsiRM 2011. július 3. 9 hozzászólás 8601.
Válasz Day-Night_AbuSE #60. hozzászólására
2. könyv kivégezve, 3. elkezdve. Rég olvastam ennyire letehetetlen könyvet. :like
add már kölcsööööööööööööön !!!!
jiha9 2011. június 22. 633 hozzászólás 567.
Válasz toma #58. hozzászólására
annyira sok filmjében meghal h még egy kis kvízt is szenteltek neki http://www.sporcle.com/games/TheHeat/sean-bean-deaths de erősen gyanus h ez nem teljes lista
ezazért elég mad :DDDDD
aztkaptam a szülinapomra, hogy kivittek a betonosútra
toma 2011. június 22. 4779 hozzászólás 21.
Válasz jiha9 #57. hozzászólására
van benne igazság, de azt elis felejtettem hogy láttam eddig 3filmbe ezt a tagot s mindig meghalt :DD
(ez a boromir fazon)
annyira sok filmjében meghal h még egy kis kvízt is szenteltek neki http://www.sporcle.com/games/TheHeat/sean-bean-deaths de erősen gyanus h ez nem teljes lista
jiha9 2011. június 22. 633 hozzászólás 567.
van benne igazság, de azt elis felejtettem hogy láttam eddig 3filmbe ezt a tagot s mindig meghalt :DD
(ez a boromir fazon)
Spelp 2011. június 21. 14691 hozzászólás 1.
Válasz jiha9 #55. hozzászólására
amennyire poorvolt a 9.vége, olyan jólett az egész 10. sejtettem elöre a végét ám :]
szerintem 9. vége zseniális volt az egész hangulat felvezetéssel és megvalósítással. 10. végére mindenki mondta h még nagyobb csattanó lesz, első gondolatom az volt, hogy ennél csak az lenne durvább ha megjelenne egy sárkány... rájöttem nem szabad fórumokat sem olvasni, mert akik olvasták és kivételesen nem spoilereznek azok is spoilereznek:)

gerard butler jó lesz:) sztem első könyvet fogom csak elolvasni és inkább sorozatból ismerem meg a sztorit, nekem tuti kevésbé tetszett volna első évad is ha előre tudom a történéseket. Aztán lehet, hogy nem sikerül behúzni a néziféket:)
jiha9 2011. június 20. 633 hozzászólás 567.
amennyire poorvolt a 9.vége, olyan jólett az egész 10. sejtettem elöre a végét ám :]
Válasz toma #53. hozzászólására
hát azok kikeltek! :D tolnám én is a könyvet meg a következőket is csak most is négy művet olvasok egyszerre aztán azokat befejezném még dánia előtt, de lehet h majd oda megrendelem amazonról angolul vagy fasztudja

amúgy elég epic vége lett, mondjuk én jobban egybevágtam volna a kilovaglást meg a sárkányosmeztelenes néni jelenetet, de a lényeg h tyrion luvnyájába még mindig nagyon szerelmes vagyok:D

dna vagy valaki aki már végigrágta a könyvet néhány dolgot spoilerezzen már el nekem pls
# a könyvben több értelmet nyer a háromszemű holló álom?
# a könyvben több szerepe van az x-dik winterfell kistesónak aki az utolsó pár részben ugrott be pár mondatra?
nem és nem

amúgy végét kicsit megcsinálhatták volna epicebbre, de így is jó volt ^^
btw joffrey alakításait is nagyon bírom :D

jah és hogy ne sírjunk annyira Ned miatt:
Stannis Baratheon, köv seasonbe :)
toma 2011. június 20. 4779 hozzászólás 21.
hát azok kikeltek! :D tolnám én is a könyvet meg a következőket is csak most is négy művet olvasok egyszerre aztán azokat befejezném még dánia előtt, de lehet h majd oda megrendelem amazonról angolul vagy fasztudja

amúgy elég epic vége lett, mondjuk én jobban egybevágtam volna a kilovaglást meg a sárkányosmeztelenes néni jelenetet, de a lényeg h tyrion luvnyájába még mindig nagyon szerelmes vagyok:D

dna vagy valaki aki már végigrágta a könyvet néhány dolgot spoilerezzen már el nekem pls
# a könyvben több értelmet nyer a háromszemű holló álom?
# a könyvben több szerepe van az x-dik winterfell kistesónak aki az utolsó pár részben ugrott be pár mondatra?
Spelp 2011. június 20. 14691 hozzászólás 1.
hosszú lesz ez a fél év:)

ideje nekiállni a könyvnek:)
toma 2011. június 17. 4779 hozzászólás 21.
beraktam batman beginst és kiszúrtam h 1h13m-nél a kissrác aki meglátja batmant ahogy kukkol, na az a kisgyerek az pöcsfej joffrey :'D
Spelp 2011. június 15. 14691 hozzászólás 1.
Válasz toma #49. hozzászólására
úgy tűnik másnak is nehezére esik :D http://index.hu/kultur/2011/06/15/megtamadtak_sean_beant/
ennek a hírértéke megegyezik a kép méretével:)
toma 2011. június 15. 4779 hozzászólás 21.
Válasz Spelp #48. hozzászólására
Ő nem nagyon tudta feldolgozni a 9. rész végét (spoiler). :D
úgy tűnik másnak is nehezére esik :D http://index.hu/kultur/2011/06/15/megtamadtak_sean_beant/
Spelp 2011. június 14. 14691 hozzászólás 1.
Ő nem nagyon tudta feldolgozni a 9. rész végét (spoiler). :D
jiha9 2011. június 14. 633 hozzászólás 567.
Válasz Spelp #44. hozzászólására
A winter is coming ebből a szempontból aranyszólás lesz, mert januártól tervezik a 2. évadot, addig is a 9. rész epic zárására egy kép, aki nem látta még az epizódot meg ne nézze:

spoiler
trükkfelvétel az egész!
de elis vette a kedvem egész hétre
toma 2011. június 14. 4779 hozzászólás 21.
Válasz Spelp #45. hozzászólására
faszántos:)
Spelp 2011. június 14. 14691 hozzászólás 1.
Spelp 2011. június 13. 14691 hozzászólás 1.
Válasz ForgoT #43. hozzászólására
évadzáró?!?! hisz csak 9 rész ment le , áááá végre van vmi jo sorozat erre alig adnak le részeket máris szüntre mennek :(:(. köv Season mikor várható?
A winter is coming ebből a szempontból aranyszólás lesz, mert januártól tervezik a 2. évadot, addig is a 9. rész epic zárására egy kép, aki nem látta még az epizódot meg ne nézze:

spoiler
ForgoT 2011. június 13. 121 hozzászólás 2368.
Válasz Spelp #42. hozzászólására
na még évadzárót megvárom aztán rábukok a könyvre:)
évadzáró?!?! hisz csak 9 rész ment le , áááá végre van vmi jo sorozat erre alig adnak le részeket máris szüntre mennek :(:(. köv Season mikor várható?
Spelp 2011. június 13. 14691 hozzászólás 1.
na még évadzárót megvárom aztán rábukok a könyvre:)
toma 2011. június 13. 4779 hozzászólás 21.
tegnapi rész mi epic volt már te jó ég :|