Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Hét replayeTovább

minimap

Infi vs Fly

Hirdetés

WARKRAFT NÉGY

Létrehozva: 2011. november 24. Létrehozta: lezerrobot Kategória: WC3 18 hozzászólás

ezt a témát azért nyitottam mert láttam hogy nincs még is ilyen téma még!:)
és hogy legyen:)
szerintetek hány faj lesz a warkraft négyben? és mi a kedvencetek illetve mi fog változni ha ki jön ez a játék?
teszem azt azért szeretitek például az elfeket mert erdősek és jó hangulatú ahogy mozognak a fák ne tán a sztori miatt? vagy pedig csak azért mert ők a legerősebbek:) (szerintem így van ép ezér jáccom velük) szal ha a var4 be tán az ember lesz a legerősebb... akkor én azzal leszek :)

szerintetek megölik artast a 4 ben?

VoDAFuN 2011. december 2. 147 hozzászólás 2047.
Válasz jiha9 #17. hozzászólására
azmég hagyján hogy rtseken troll, de diablo2be is kiszurtam a srácot
tevagy d2-n vmi hiaba_sirsz ?:D mert akkor poor az itemed :D aza noob hammer palád nemadja :D
jiha9 2011. december 2. 633 hozzászólás 567.
azmég hagyján hogy rtseken troll, de diablo2be is kiszurtam a srácot
aztkaptam a szülinapomra, hogy kivittek a betonosútra
szerintem ez a kedves troll nem más mint butavok! :)
VoDAFuN 2011. november 30. 147 hozzászólás 2047.
Pedig vmi magyar progamer vmi "DNA" azt hiresztelte hogy "sw-nek sok a gyártási ideje ; burrow meg poor " ti is ismeritek ?:D
Agalord 2011. november 29. 85 hozzászólás 2917.
Válasz Day-Night_AbuSE #12. hozzászólására
balance van nem kell a sirás
Jóóóó tudom, de a Human olyan nehééééééééééééééz :( :( :(

:D
VoDAFuN 2011. november 29. 147 hozzászólás 2047.
Válasz Day-Night_AbuSE #12. hozzászólására
ezt neked is mondták? vagy talán te is játszottál wc3-al ?
VoDAFuN 2011. november 28. 147 hozzászólás 2047.
Válasz Agalord #10. hozzászólására
és? minek archer? DH lerendez mindent :D
de am-nek nagyobb az AS-e tudtad? (6glovessal) :DSDSSA
Agalord 2011. november 28. 85 hozzászólás 2917.
Válasz VoDAFuN #9. hozzászólására
footman erösebb mint az archer tudtad?
és? minek archer? DH lerendez mindent :D
VoDAFuN 2011. november 27. 147 hozzászólás 2047.
Válasz WL_KOXI #8. hozzászólására
Olyan deja vu érzésem van, az ehhez hasonló viták időről időre megismétlődnek/tek az évek során. Amúgy hősünk nem csak itt trollkodik, hanem az összes RTS játékos oldalon.
footman erösebb mint az archer tudtad?
WL_KOXI 2011. november 27. 151 hozzászólás 2005.
Válasz VoDAFuN #7. hozzászólására
most hiába kezdem el h tm-en instant lvl3 fast altarral :SD:D_SSA mire kijön a hösöm te lvl3vagy :D télleg rajtavagyok am-en :D hameg cross akkor t1 tower föleg ha aow kreepelek :D télleg védhetö :DD
Olyan deja vu érzésem van, az ehhez hasonló viták időről időre megismétlődnek/tek az évek során. Amúgy hősünk nem csak itt trollkodik, hanem az összes RTS játékos oldalon.
bassment.hu
VoDAFuN 2011. november 27. 147 hozzászólás 2047.
Válasz Agalord #6. hozzászólására
Ja :D Mindegy mit hoz, mert a DH (vagy Warden, fan of Knives, blink) mindent megöl :D ha tudsz játszani DH folyamatosan AMen és nincs lvl3as hőse :D
most hiába kezdem el h tm-en instant lvl3 fast altarral :SD:D_SSA mire kijön a hösöm te lvl3vagy :D télleg rajtavagyok am-en :D hameg cross akkor t1 tower föleg ha aow kreepelek :D télleg védhetö :DD
Agalord 2011. november 26. 85 hozzászólás 2917.
Válasz VoDAFuN #4. hozzászólására
ezzel azért vitatkoznék :) most így elf szemszögböl mind1 mit hoz : mass fotty rifle tank gyro sb ha t2 elött van lvl3as höse verhetetlen kb. ;|
Ja :D Mindegy mit hoz, mert a DH (vagy Warden, fan of Knives, blink) mindent megöl :D ha tudsz játszani DH folyamatosan AMen és nincs lvl3as hőse :D
toma 2011. november 25. 4779 hozzászólás 21.
Válasz Day-Night_AbuSE #2. hozzászólására
na ez vajon ki.
jóöreg footman viccek..
A világválság miatt az energiaköltségek csökkentése érdekében átmenetileg kikapcsoltuk a fényt az alagút végén.
VoDAFuN 2011. november 25. 147 hozzászólás 2047.
Válasz Agalord #3. hozzászólására
Én nem tudom, de az tuti hogy egy nyelvtantanár és egy baráti pofon ráférne :D

Amúgy nem hiszem, hogy lesz Warcraft 4, mert a sztorit a WoW viszi tovább... Bár soha ne jött volna ki az a szar... Azért én titokban imádkozom, hogy legyen Warcraft 4.

Azért játszok Humannal, mert azzal a legnehezebb (flamewar: on), viszont nagyon erős spelljeik vannak (Slow). Meg azért, mert Human. Meg azért, mert imádom hallgatni a Warden visítását, a Blademaster üvöltését, a Demon Hunter harakirijét és a Death Knigh halál hörgését, amikor csattan a fejükön a lvl 3as Storm Bolt :DDDD :xD:
ezzel azért vitatkoznék :) most így elf szemszögböl mind1 mit hoz : mass fotty rifle tank gyro sb ha t2 elött van lvl3as höse verhetetlen kb. ;|
Agalord 2011. november 25. 85 hozzászólás 2917.
Én nem tudom, de az tuti hogy egy nyelvtantanár és egy baráti pofon ráférne :D

Amúgy nem hiszem, hogy lesz Warcraft 4, mert a sztorit a WoW viszi tovább... Bár soha ne jött volna ki az a szar... Azért én titokban imádkozom, hogy legyen Warcraft 4.

Azért játszok Humannal, mert azzal a legnehezebb (flamewar: on), viszont nagyon erős spelljeik vannak (Slow). Meg azért, mert Human. Meg azért, mert imádom hallgatni a Warden visítását, a Blademaster üvöltését, a Demon Hunter harakirijét és a Death Knigh halál hörgését, amikor csattan a fejükön a lvl 3as Storm Bolt :DDDD :xD:
na ez vajon ki.
VoDAFuN 2011. november 24. 147 hozzászólás 2047.
elég sok hülyeséget írtál ennek elég lett volna egy blog is akkor is tudnánk offolni :D
w3on belül taktikák meg couterek vannak sztem nincs legerősebb faj :D orcnal max mass luck krit amivel nemlehet számolni :D meg mk permabash többi sztem elfogadható~